- 11 Aralık 2008
- 681
- 2
- Konu Sahibi Kelebek_00
Bende de bel agrisi, asiri halsizlik, adet agrilar gibi bisi de var. anlamadim valla hayirlisi artik..gogusler normal simdilik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bel agrisi, asiri halsizlik, adet agrilar gibi bisi de var. anlamadim valla hayirlisi artik..gogusler normal simdilik :)
yani kızlar daha 10 günümüz var bakalım hayırlısı artık. Benim de 4-5 ay oldu korunmayı bırakalı ama bu ay erken ovülasyon oldu senin gibi Senef 6-7 ocak ovülasyon testi de pozitif verdi ayrıca ısı takibi yaptım bu ay ikisini de ilk kez denedim o yüzden kesin gibi 20-21 Ocak bekliyorum ben de reglimi bakalım hayırlısı artık. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Merhaba kizlar bisey sorucam adetime 5 gün kala iliski sonrasi bikac damla kan geldi hafif pembe gibi daha sonra yok gelmedi.Basina böyle bisey gelen varmi?Iki gündür kafama takildi.Cumartesi olmam lazim beklemek cok zor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.:uhm:
benimde korunmayı bırakalı 6 ay oldu bakalım hayırlısı sende hiç belirti varmı
Merhaba, arkadaşlar! Ben de merakla bekleyenlerdenim. 5 günüm var. Ama bugün belimde ağrı var. Sanırım geliyor.
Merhaba, arkadaşlar! Ben de merakla bekleyenlerdenim. 5 günüm var. Ama bugün belimde ağrı var. Sanırım geliyor.
Yorgunluk var bugünde arasira kasiklarima agri giriyor sanki adet olucakmisim gibi.Bilmiyorum baska belirti yok suanda bekliycez artik baska caresi yok.Tesekkür ederim kizlar mesajlariniz icin
Tatlım bizde 6 aydan beri korunmuyorz gerçi evlenelide tam 6 ay oldu da şakkıdı
Bende de belirtiler çok fazlalaştı sanki..Göğüslerim de hassasiyet vardı bugünde göğüs uçlarımda acıma hissetmeye başladım..Bide idrarım çok tortulu bi kaç gündür..
canım bende evleneli 7 ay oldu..ya benimde göğüs uçlarım ağrıyor dokunamıyorum....özellikle gece ve sabah kalkarken belim çok ağrıyor..inşallah hamileyizdir yaaa:Saruboceq:
Evet benimde geceleri değilde sabahları kalktığımda yorgunluk ve bel ağrısı oluyoo.
İnş. hamileyizdir:Saruboceq:
canım sen 19 ocakta adet olcam diyosun yarın kan testi yaptırsan çıkabilir doktorum beklenen adetten 4-5 gün önce yaptırabilirsin demişti
Canım ben dün kan testi yaptırdım zaten ama değerim 10.2 çıktı yani düşük dedi doktor.
16 sında tekrar gidicem 2 günde değerler katlanırmış ya bakalım inş. değerim çıkar canım.
Şuan net bişi yok yani