Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.Bebişlerin bu hafta sonu kontrolü var.
Şuan için bir sıkıntı yok gibi :)
amin canım...olursa hemen yazarım zaten merak etme...duanı esirgeme canım..sanada sağlıklı bir doğum diliyorum çilekcimmmm....:nazar::KK15:

Selam kizlaaaar.saracim,leylacim nasilsiniz.demin bi daha yazdim ya,acaba hangi topige gitti.ne olur kizma sar cim nerelerdeydin diye,cokkkk zor gunleri asipta geldim.

Leylacım sende bırakıp gittin topiği galiba...
nasılsın nerelerdesin?:KK61:
Ah canım benim ya gidermiyim hiç. Ben sana özeldende mesaj attım ama seni merak ediyorum diye görmedin sanırım tatlım.bu ara test yapma heyacanı var bende.. Diğer topicte ki arkadaşlar la paylaşıyoruz.takipten beni izleyebilirsin arada burayada bakıyorum ama.olmazsa girdiğinde özelden mesaj at ben sana dönerim canım... Seni ve bebişleri çok öpüyorum....
Selam kizlaaaar.saracim,leylacim nasilsiniz.demin bi daha yazdim ya,acaba hangi topige gitti.ne olur kizma sar cim nerelerdeydin diye,cokkkk zor gunleri asipta geldim.
Hoşgeldin kardelenim...oğluşun nasıl tatlım. Oğluşuna kardeş geldimi.sende son durum nedir?belliki sıkıntılar yaşamışsın canım.İnşallah herşey yolundadır bitanem..Seni de çok özlemişim.... Oğlunu öp benim de yerime....

Hoşgeldin kardelenim...oğluşun nasıl tatlım. Oğluşuna kardeş geldimi.sende son durum nedir?belliki sıkıntılar yaşamışsın canım.İnşallah herşey yolundadır bitanem..Seni de çok özlemişim.... Oğlunu öp benim de yerime....[/QUOTE]
Hosbuldum canim.oglusumunbi kardesi yok,toplamda bir bucuk senedir istiyoruz,araya sekteler de girdi.bu ay klomen kullanmistim,uc tane de kendiliginden catlayan yumurtam vardi ama olmadi.bu ay tekrar gitmicem.

kardelen5233 .!.:
Hoşgeldin kardelenim...oğluşun nasıl tatlım. Oğluşuna kardeş geldimi.sende son durum nedir?belliki sıkıntılar yaşamışsın canım.İnşallah herşey yolundadır bitanem..Seni de çok özlemişim.... Oğlunu öp benim de yerime....
Hosbuldum canim.oglusumunbi kardesi yok,toplamda bir bucuk senedir istiyoruz,araya sekteler de girdi.bu ay klomen kullanmistim,uc tane de kendiliginden catlayan yumurtam vardi ama olmadi.bu ay tekrar gitmicem.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım....inşallah Rabbim nasip eder cümlemize....

Selam kizlar nasılsınız
ben de hala oğluma kardes istiyorum
ve pcos musum yumurtam klomenle ve igneyle olusmadi bende bir süre ara vermeye karar verdim

en son ben yazmışım,öyle kalmış sanırım,leylacım,sara cım nerelerdesiniz?telefondan alıntı yapmayı bile becerememişim ama artık pc var,inşallah biraz daha sık yazabilirim.
kendimden haber vereyim,hala hamile kalamadım tekrardan,geçen bu zamanda önlisans bitirip kpss girdim,devlet henüz bi alım yapmadı biz de fahri görevlerde bulunuyoz kuran kursu hocası olarak ve uzaktan eğitim le ilahiyatı bitirecem inşallah.bunlar beni yormazdı,etkilemezdi pek,sadece ruhum biraz rahat olabilseydi keşke.oda benim elimde değil,etrafımdakiler kaynaklı.
hofffff ne dertliymişim.

en son ben yazmışım,öyle kalmış sanırım,leylacım,sara cım nerelerdesiniz?telefondan alıntı yapmayı bile becerememişim ama artık pc var,inşallah biraz daha sık yazabilirim.
kendimden haber vereyim,hala hamile kalamadım tekrardan,geçen bu zamanda önlisans bitirip kpss girdim,devlet henüz bi alım yapmadı biz de fahri görevlerde bulunuyoz kuran kursu hocası olarak ve uzaktan eğitim le ilahiyatı bitirecem inşallah.bunlar beni yormazdı,etkilemezdi pek,sadece ruhum biraz rahat olabilseydi keşke.oda benim elimde değil,etrafımdakiler kaynaklı.
hofffff ne dertliymişim.

Hoşgeldin canım bende çok aktif degildim buralarda ama bizim topik iyice sessizlesti bende basagin topigiyle 40 yas topigine yazıyorum arada

Ahmet bebek buyumustur masallah insallah yakinda abide olur sende ibsalkah memurluga atanirsin canım

Slm kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim bi ara girdim hic kimse yazmiyordu iyice sessizdi topik eski neseli aktif halini ozledim valla umarim hepiniz iyisinizdir sara leyla prenses kardelen...

Ben iyiym allaha sukur oglum 4 yasina girecek kizim 2.5 baya buyuttum gibi ama ne zorluklarla kavga dovus geciniyorlar iste...bizde haberler boyle hepinizi cok seviyorum bundan sonra yazmaya calisacam sizleri gorunce cok mutlu oldum hepinizi kocaaaammmaaannn opuyorum

Slm kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim bi ara girdim hic kimse yazmiyordu iyice sessizdi topik eski neseli aktif halini ozledim valla umarim hepiniz iyisinizdir sara leyla prenses kardelen...

Ben iyiym allaha sukur oglum 4 yasina girecek kizim 2.5 baya buyuttum gibi ama ne zorluklarla kavga dovus geciniyorlar iste...bizde haberler boyle hepinizi cok seviyorum bundan sonra yazmaya calisacam sizleri gorunce cok mutlu oldum hepinizi kocaaaammmaaannn opuyorum

Hoşgeldin edacim seni gordugumede cok sevindim masallar cocuklari buyutmussun sen neler yapiyosun

Selam kizlarrrr
Masallahhh topis senlenmis herkes bi slm vermiş bende tam ona denk gelmisim hosgelmisim
Size yeni evimde ilk günümden slm diyorum :KK76:
Bende topiste yokken baya badireler atlattım :KK61:
Şükürler olsun bugunumuze
Hepinizi çok özledim kızlar
Kendinize çok iyi bakin :KK15:

Selam kizlarrrr
Masallahhh topis senlenmis herkes bi slm vermiş bende tam ona denk gelmisim hosgelmisim
Slm canim nasilsin hosgeldi evin hayirli olsun insallah onemli degildir atlattigin badireler

Selam kizlarrrr

Sende hosgeldin canım yeni evin hayırlı ugurlu olsun bebis varmi anlatsana canım benim

Gunaydin canim iyiyim bende ev degistirdim cocuklar buyuyo teyzesi baskada degisiklik yok sen nasilsin canim tedaviye devam ediyormusun
Yeni evinde gule gule otur canım

Bende henuz bebis yok kismet olursa tedaviye devam edecegim canım umudumu korumaya calisiyorum hep

Kızlar hepinizi o kafar özlemişim ki burafa görünce kendi akrabalarimi gormus gibi sevindim bi daha gelmezsiniz diyordum artik geldiginize gore eskisi gibi olsun topigimiz

Back
X