Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kahraman Tazeoğlu
Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!

Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...

işte bu :KK9::KK9::KK9::KK9:

senin cimcimeyle bıdık ne yapıyor cimcime büyüdü dimi
evet teyzesi hemde nasıl büyüdü
10806266_1014885325204792_5426683686413139531_n.jpg
bak bana kek yapıyor

Allah bi avazda kurtarsın kardeşini canım doğum esnasındada bizler için dua etsin olurmu

birgün kendi bebeğimiz içinde alış veriş yapacaz
eder dua inşş canım tam 10 yıldır bekliyor 3 aşılama 3 tüp bebek 6 düşük ama oğlan maşallah sağlıkla gelecek inş

maşallah Allahım nazarlardan korusun teyzesine keklerdemi yaparmış yerim ben bunu
yarına misafirim var banada yardıma gelse senin cimcime olmazmı
canım çıldırıyor un kek bulgur vs gördümü yapacağım diye anneside yap diyor çıkdıryor fırının başından ayrılmıyor pişene kadar

yerim ben onu ya canım menim çok seviyo yemek yemeyi desene geleceği bizim gibi parlak kilo bakımından :KK70:
evet dr ekmek vermeyin diyor şimdiden :KK70::KK70::KK70:bizde kepek ekmegi aldık kahvaltıda yesin diye ağlıyor sonra gidip beyaz ekmeği kuru kuru yiyor:KK70:

kızlar bilgisi olan varsa banada yardımcı olabilirmi? 1 çocuğum var, 2. bebeğimi kaybettim tekrar bebek çalışmalarına başladık test yaptırdım hormonlarım iyi şükür ama amh 0,69 çıktı normal yollardan bebeğimin olma şansı varmı ? herşey allahtan o ol derse olur ama morelim bozuldu yaşım geçiyor diye korkuyorum :(

kaç yaşındasın canım amh değerin düşük çıkmış ama buna takılma nice düşük değerli olanlar hamile kalıyo okuyoruz burada inşallah sende ikinci evladına kavuşur çocuğuna kardeş yaparsın

Kızlar yıllar sonra yeniden merhaba hepinize.. Nasılsınız sizleri özlemişim..saracım sen nasılsın..geçmişe pek bakamadım.umarım herşey yolundadır.

Kızlar yıllar sonra yeniden merhaba hepinize.. Nasılsınız sizleri özlemişim..saracım sen nasılsın..geçmişe pek bakamadım.umarım herşey yolundadır.

Hoşgeldin canım nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım öyle bi cee deyip gitmek olmaz

Ben iyiyim henüz anne olamadım ama umudumuda kaybetmedim

Back
X