- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
inşş bu gün kardeşimin bebeği için alış veriş yaptık şubatta doğumu var çok zevkliydikız ne var yaşımızda biz daha genciz anne olacaz anneanne olacaz akıllım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş bu gün kardeşimin bebeği için alış veriş yaptık şubatta doğumu var çok zevkliydikız ne var yaşımızda biz daha genciz anne olacaz anneanne olacaz akıllım![]()
Kahraman Tazeoğlu
Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!
Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...
inşş bu gün kardeşimin bebeği için alış veriş yaptık şubatta doğumu var çok zevkliydi
evet teyzesi hemde nasıl büyüdüsenin cimcimeyle bıdık ne yapıyor cimcime büyüdü dimi
eder dua inşş canım tam 10 yıldır bekliyor 3 aşılama 3 tüp bebek 6 düşük ama oğlan maşallah sağlıkla gelecek inşAllah bi avazda kurtarsın kardeşini canım doğum esnasındada bizler için dua etsin olurmu
birgün kendi bebeğimiz içinde alış veriş yapacaz
evet teyzesi hemde nasıl büyüdübak bana kek yapıyor![]()
eder dua inşş canım tam 10 yıldır bekliyor 3 aşılama 3 tüp bebek 6 düşük ama oğlan maşallah sağlıkla gelecek inş
canım çıldırıyor un kek bulgur vs gördümü yapacağım diye anneside yap diyor çıkdıryor fırının başından ayrılmıyor pişene kadarmaşallah Allahım nazarlardan korusun teyzesine keklerdemi yaparmış yerim ben bunu
yarına misafirim var banada yardıma gelse senin cimcime olmazmı
amin inşşş evet çok bekledi bekledikmaşallah canım gördünmü bak kardeşinde çok beklemiş ama sırası gelmiş darısı başımıza
canım çıldırıyor un kek bulgur vs gördümü yapacağım diye anneside yap diyor çıkdıryor fırının başından ayrılmıyor pişene kadar
evet dr ekmek vermeyin diyor şimdidenyerim ben onu ya canım menim çok seviyo yemek yemeyi desene geleceği bizim gibi parlak kilo bakımından![]()
evet dr ekmek vermeyin diyor şimdidenbizde kepek ekmegi aldık kahvaltıda yesin diye ağlıyor sonra gidip beyaz ekmeği kuru kuru yiyor
![]()
kuzum çıkıyorum şimdi iyi bak kendine
öpüyorum kokluyorum ve dua ediyoruz
kıyamam benim yerimede öp kokla onu yetercim
CANIM benim nerelerdesin sen nasıl özledik seniKızlar yıllar sonra yeniden merhaba hepinize.. Nasılsınız sizleri özlemişim..saracım sen nasılsın..geçmişe pek bakamadım.umarım herşey yolundadır.
Kızlar yıllar sonra yeniden merhaba hepinize.. Nasılsınız sizleri özlemişim..saracım sen nasılsın..geçmişe pek bakamadım.umarım herşey yolundadır.