• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen '' Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı'' topiğine gel tatlım
saranın topikini bozmayalım :1:
ama önce eşinle güzül güzel konuş bence tatlım olay hep onlarda bitiyor çünkü

ya ne biliiyim o kadar bunaldımki burda sizleri tanıyorum diye yazdım.ben hep denedim güzel konuştum olmadı çirkefleştim yine olmadı.
neyse canınızı sıkmayayım.:ssz:

selam kızlar.nasılsınız.
ben iyi değilim.kayınvalide kayınpeder sorunu bizde de var.bizimki bambaşkaaa.
eşim kayınpeder adına 2 tane kredi çekti bileziğimizi verdi vs vs.bizde ancak kendimize yetiyoruz.
ödemiyo bi tane kartımız kapandı borç yüzünden ewe icra kağıdı falan geldi.ben ömrümde kimseye borçlu kalmadım.
şimdide diğer kredi sürekli mail geliyo arıyolar.ama yok göndermiyolar.bugün bütün cesaretimi topladım kvalide yi aradım teli açmadı.
eşim kızıcak bana ama yapcak bişe yok sıkıntıdan zona çıkarıcam.bide asıl sinir olduğum eşim onlara hiç tavır yapmıyo her akşam arayıp canım cicim konuşur üzülmelerine kıyamaz.ama ben burda nasıl üzülüyorum umrunda değil.sürekli tartışıyoruz bu konudan sebep.
huzurumuz kalmadı.bebek çalışmalarıda güm yani.bu ay 2 kere oldu oda tutarsa .tutmasada olur zaten bu psikolojiyleee.
kızlar napiyim bi akıl verin arayıp güzelikle diyimmi içimdekileri.1 aydır izmite konrole gitcem doktora kredi kartı kapalı diye erteliyorum.
off çok bunaldım 1 senedir bu sıkıntı bizimle

ayyy çok sinir oldum evladının yuvasını nasıl huzursuzlandırıolar benim annem babam huzurumuz bozulmasın diee üstüne para gönderelim derler nasıl anne babaymış el atacakalrı yerde destek çıkacakları yerde yaptıklarına bakkk allahım sen sabır ver o para bigün katlanır sana geri döner ama bian önce gelmesini temenni ederim senin sıkıntılarını alsın bi hızır gönder rabbim arkadaşıma sen yar ve yardımcısı ol yuvalarına hzur kocalarımıza akıl ver rabbim güzel güzel konuş ileri geri hani erkekler anneleri hakkında laf ettirmezler biz napıcaz de evimize icra kağıdı bile geldi de ne zaman kapatılacak bu borç bizim değil de ben çocuk istiyorum doktora gitçem ama ona bil paramız yok de çocuk istiyosan lütfen annenle babanla konuş de biz borç istemioruz sadece alınanı geri versinelr eminimki ıolmadından değil haysiyetsizlikleri yüzünden vermiolar allah yardımcın olsun canım çok büyük sınavdasın sabret rabbime sığın ondan başka bizi bu sıkıntılardan kurtaran olmuo malesefffff

ya ne biliiyim o kadar bunaldımki burda sizleri tanıyorum diye yazdım.ben hep denedim güzel konuştum olmadı çirkefleştim yine olmadı.
neyse canınızı sıkmayayım.:ssz:

yok annem biz burda birbirimize destek için varızz anlatıcaksın tabiki buraya dökebilrisin hepimizde anlayışlı insanlrızdır bende baya kafa ütülemiştim ondan yani:32::32::32:

Neyse canınızı sıkmayayım.:ssz:

canım ben burda hep bebişlerden bahsediyoruz diye dedim sıkmak ne demek
paylaşıcaz ki ortak olucaz dertlerimize beraber çözümler bulucaz
senin kocanın gözü kör olmuş desene iyilikten anlamıyor kötülükten anlamıyor :47:
Kv arayıp dersen oğluna şikayet etme ihtimali % 99.9 canım bu sefer eşinle aran çok fena açılır bence

Neyse canınızı sıkmayayım.:ssz:

sen bizim topikede gel canım
valla ben rahatladım oraya yaza yaza :1:
Paylaşmak güzel oluyor...

sağolun destekleriniz için.az önce kayınvalidemi aradım diyemedim yaaa uzun zamandır arayıp sormuyodum.sesimi duyunca çok sevindi onu aradım diye.bende diyemedimmmmmmmmm bişe:52::43::43:ya benim bu yufka yürekliliğim ben adam olmam.
eşimi arayıp sormazlar torunlarını aramazlar .gelmezler çağırmazlar.aramızda 1 saatlik yol.napıyosam kendime ediyorum kimseye bişe olduğu yok.eşim kendi havasında aile saadeti yapıyolar.burda ben kendimi paralıyom.takmicam diyorum banane diyorum olmuyoo!sürekli bankadan mail karşıma çıkıyo.kayınpederim hergün yarın göndercem diyo eşimde inanıyoo.

Son düzenleme:
yok annem biz burda birbirimize destek için varızz anlatıcaksın tabiki buraya dökebilrisin hepimizde anlayışlı insanlrızdır bende baya kafa ütülemiştim ondan yani:32::32::32:

hayırdır canım senin ne derdin var görümcemi?Allah bizlere yardım etsinnn dayanma güce versin

sağolun destekleriniz için.az önce kayınvalidemi aradım diyemedim yaaa uzun zamandır arayıp sormuyodum.sesimi duyunca çok sevindi onu aradım diye.bende diyemedimmmmmmmmm bişe:52::43::43:ya benim bu yufka yürekliliğim ben adam olmam.
Eşimi arayıp sormazlar torunlarını aramazlar .gelmezler çağırmazlar.aramızda 1 saatlik yol.napıyosam kendime ediyorum kimseye bişe olduğu yok.eşim kendi havasında aile saadeti yapıyolar.burda ben kendimi paralıyom.takmicam diyorum banane diyorum olmuyoo!sürekli bankadan mail karşıma çıkıyo.kayınpederim hergün yarın göndercem diyo eşimde inanıyoo.

sen onu aradın diye sevindi de niye hiç kendi torununu aramıyor???
Anlamıyorum bu insanları ben yaaaa :47:
Bende takmim diyorum ama malesef olmuyor canım
allah kolaylık versin canım sana
maddi menfaatte çok kötü yaaa hadi manevi çaldınız zaten kocayı

yandın sen hadiye yandın :14:
şimdiden geçmiş olsun bacım kv bırak görümceyle bile işin kötü canım
gerçi seninkilerle aran nasıl bilemiyorum ama

valla bacım benmi onlarmı bilmem ama şunu biliorumki ezdirtmem kendimi aramız iii ama yalandan hisseidorum kaynana hele bana küsmüştü oğlundan soğudumu söleyince beni ilgilendrimio isterse hiç gelmesin doğru olsunlar bana eğer bu yuvayı ayakta tutmak istiylarsa bişiler yapsınlar oğullarıyla konuşsunlar artık görümcem şuan iiii ama onunda afedersin boku çıakr daha evlenmeden önce eşini getirmişti zamanında bana hizmet ettirmeye çalışıo baktım gitmiooo bide teyzesi geldi hiç sevmem geldimi otururu işimizdengücümüzden eder gelinlerinden kaçar git bacının evine bana ne gelion ay bide bişi verrsin yok onu içmem bunu yemem nese üzerine afiyet börek kalmıştı ik idilim çayımda vardı verdim yuk yimem dedi yedi helali hoş olsun kadın daha onu yiyo görümce demezmi yenge teyzem kahve sever kahve yapalım ii hoş yaptık daha kahve ocakta geldi yenge şimd açtır o gitmez bişiler hazırlayalım yoks ayarın laf eder felan dellendim hanfendi oturuo beni mutfaağ koydu kahveyi verdik yapmadım yemek mutfağa geçtim yenge makarna olsun yapalım dedi
ii dedim yapalımmm koy suyunu dedim kadın kahvesini bi içsin bakalım nie tıkıosun dedim hem benim lafımı edicek insan evime gelmesin dedim belki var belki yok evimde dedim kaldıki bana gelip onu yap yenge bunu yap yenge deme dedim sölediği söz şu celilenin gelini bi yemek yedirmedi der dedi desin dedimmmm ben davetsiz misafire ne yapayım hadi yaparım yardım et dedim makarna nedirki yaprım ama emir gibi sölemesi çığrımdan çıakrdı beni bana demezmi sen gelinsin yapıcaksın orda koptu ipler sen gelin ol yap dedim senide görücem hatırlatırım bu sözünü dedim şuan evli ve kocasını annesine göndermio bi tas çorba vermişliği yok kaldıki gelin olcak.1 gün kaldı evim batıo o gelio bu gelio davetsiz süpürmem lazım hanfendi yatıo saat 2 olmuş hala uyuyo dedim güzide kalk gelen olur evi süpürcem abisi dedi kalk güzide yengene yardım et aboooo demez olaymış bulaşık yıkıcak haaa çanaklarımı çat çut nasıl yıkamaksa bırak dedim yaa ben yıkarım nese yıkadı üstünü giydi nereye dedim ben gidiorum eve dedi abiside görüo haaa evin kapısını bi çaprtı gittiysee birdaha evime almadım yüzsüz yaaa geldi annesine anlattım kızın baana terbiyezlik yaptı ama ben onun gibi değilim o evlenince görücem dedim gördümde şimdi eşimi uytardım bak yine aynı şeyler olur bana karışırsa geenime gidenime yapıcama bana emrederse elimden alamazssın dedimmmm otursun adam gibi evinde öle yaniiii ay farkettimde çok uzun olmuşşş hahayt demek roman yazabilrmişimmm bu çeyreğinde çeyreğiii

sen onu aradın diye sevindi de niye hiç kendi torununu aramıyor???
Anlamıyorum bu insanları ben yaaaa :47:
Bende takmim diyorum ama malesef olmuyor canım
allah kolaylık versin canım sana
maddi menfaatte çok kötü yaaa hadi manevi çaldınız zaten kocayı

aynen canım .bebk düşünmesem şöyle kafam rahat olsun diye hap içerdim doktora gidip .şimdi oda yok.
maddi olarak onlardan bişe görmedim zaten.izmitte 2 daireleri var ama 2 oğlunuda oturtturmdılar.kiracıya veriyolar.düşün artık
yalovaaya taşındık.babam burda bana en güzelinden ev yaptı.işte bunları düşündükçe çıldırıyorum.Allaha havale ediyorum benim bişey diyeceğim yapacağım yok.:43:

eşimi arayıp sormazlar torunlarını aramazlar .gelmezler çağırmazlar.aramızda 1 saatlik yol.napıyosam kendime ediyorum kimseye bişe olduğu yok.eşim kendi havasında aile saadeti yapıyolar.burda ben kendimi paralıyom.takmicam diyorum banane diyorum olmuyoo!sürekli bankadan mail karşıma çıkıyo.kayınpederim hergün yarın göndercem diyo eşimde inanıyoo.

canım ara deki annecim de bakkk aynen böle ben çok kötüyüm noldu dicektirr evime haciz kağıdı geldiiii çok kötüyüzz oğluında bende oda sölyemedi felan biraz ağlaşşşş bebekte istiyo nasıl yapıcazz akıl ver deee bişiler de yakın davran bakim belki istediği budur hastaneye bile gidemiorum de kredi borcuuu için de sürekli arıolar deee

kızlar yazımımı okuosunuzz halaa çok uzun sanırım affedinn içimi birden dökeyim dedim hızımı alamadımmmm :23::23::23::23:

valla bacım benmi onlarmı bilmem ama şunu biliorumki ezdirtmem kendimi aramız iii ama yalandan hisseidorum kaynana hele bana küsmüştü oğlundan soğudumu söleyince beni ilgilendrimio isterse hiç gelmesin doğru olsunlar bana eğer bu yuvayı ayakta tutmak istiylarsa bişiler yapsınlar oğullarıyla konuşsunlar artık görümcem şuan iiii ama onunda afedersin boku çıakr daha evlenmeden önce eşini getirmişti zamanında bana hizmet ettirmeye çalışıo baktım gitmiooo bide teyzesi geldi hiç sevmem geldimi otururu işimizdengücümüzden eder gelinlerinden kaçar git bacının evine bana ne gelion ay bide bişi verrsin yok onu içmem bunu yemem nese üzerine afiyet börek kalmıştı ik idilim çayımda vardı verdim yuk yimem dedi yedi helali hoş olsun kadın daha onu yiyo görümce demezmi yenge teyzem kahve sever kahve yapalım ii hoş yaptık daha kahve ocakta geldi yenge şimd açtır o gitmez bişiler hazırlayalım yoks ayarın laf eder felan dellendim hanfendi oturuo beni mutfaağ koydu kahveyi verdik yapmadım yemek mutfağa geçtim yenge makarna olsun yapalım dedi
ii dedim yapalımmm koy suyunu dedim kadın kahvesini bi içsin bakalım nie tıkıosun dedim hem benim lafımı edicek insan evime gelmesin dedim belki var belki yok evimde dedim kaldıki bana gelip onu yap yenge bunu yap yenge deme dedim sölediği söz şu celilenin gelini bi yemek yedirmedi der dedi desin dedimmmm ben davetsiz misafire ne yapayım hadi yaparım yardım et dedim makarna nedirki yaprım ama emir gibi sölemesi çığrımdan çıakrdı beni bana demezmi sen gelinsin yapıcaksın orda koptu ipler sen gelin ol yap dedim senide görücem hatırlatırım bu sözünü dedim şuan evli ve kocasını annesine göndermio bi tas çorba vermişliği yok kaldıki gelin olcak.1 gün kaldı evim batıo o gelio bu gelio davetsiz süpürmem lazım hanfendi yatıo saat 2 olmuş hala uyuyo dedim güzide kalk gelen olur evi süpürcem abisi dedi kalk güzide yengene yardım et aboooo demez olaymış bulaşık yıkıcak haaa çanaklarımı çat çut nasıl yıkamaksa bırak dedim yaa ben yıkarım nese yıkadı üstünü giydi nereye dedim ben gidiorum eve dedi abiside görüo haaa evin kapısını bi çaprtı gittiysee birdaha evime almadım yüzsüz yaaa geldi annesine anlattım kızın baana terbiyezlik yaptı ama ben onun gibi değilim o evlenince görücem dedim gördümde şimdi eşimi uytardım bak yine aynı şeyler olur bana karışırsa geenime gidenime yapıcama bana emrederse elimden alamazssın dedimmmm otursun adam gibi evinde öle yaniiii ay farkettimde çok uzun olmuşşş hahayt demek roman yazabilrmişimmm bu çeyreğinde çeyreğiii

uzun olsun canım anlat o sıkıntı değilde arada boşluk bırak
zaten bütün gün pc başındayım gözlerim yoruldu desem yalan olmaz
görümceni yerden yere çalasım geldi şimdi valllaa
sende iii demişsin oda gelin oldu bak bide kocasını anasına yollamıyormuş bak bak bak sen geline
anası hemen kızını savunmuştur garanti yani eminim benimkide öyle yapıyo çünkü

aynen canım .bebk düşünmesem şöyle kafam rahat olsun diye hap içerdim doktora gidip .şimdi oda yok.
Maddi olarak onlardan bişe görmedim zaten.izmitte 2 daireleri var ama 2 oğlunuda oturtturmdılar.kiracıya veriyolar.düşün artık
yalovaaya taşındık.babam burda bana en güzelinden ev yaptı.işte bunları düşündükçe çıldırıyorum.allaha havale ediyorum benim bişey diyeceğim yapacağım yok.:43:

seninkiler daha fenaymış betülcüm yaaa
2 evin var oğluna vermeyip kirya vermek :53: şaştım kaldım onlara
bravo babacına ellerinden öp benim yerime :46:
Aynen en doğruyu bilen gören o havale et gitsin canım

canım ara deki annecim de bakkk aynen böle ben çok kötüyüm noldu dicektirr evime haciz kağıdı geldiiii çok kötüyüzz oğluında bende oda sölyemedi felan biraz ağlaşşşş bebekte istiyo nasıl yapıcazz akıl ver deee bişiler de yakın davran bakim belki istediği budur hastaneye bile gidemiorum de kredi borcuuu için de sürekli arıolar deee

haklısın aslında.biraz duygu sömürüsü yaparım.hem terbiyesizce olmaz .eşimde kızmaz o zaman.köprüleri yıkmadan olabilir aslında.benim kendimi biraz kurmam lazım.pazartesiye kadar bekliyim hala yollmazlarsa evet ariyim ağlaşıyım biraz.sağollun kızlar ya insan anlattıkça paylaştıkça rahatlıyomuş.hele bide hamile kalırsam ohhh değmeyin keyfime her üzüldüğümde ayyyy karnım ay bebeğim yaparım.
canım seninde derdin çok belli siz efsunla kayınvalidelerle hep bi aradasınız.sizin işiniz daha zor.aama artık karşılık veriyosunuzdur yoksa tepenize çıkarlar.bende inşallah karşılık vermek istiyorum.bizim kişisel bi problemimiz yok işte maddi olarak sömürmeleri yetiyo bide ilgisizlikleri.

Back
X