Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı] ben birazdan çıkacam kızlar herkese iyi akşamlar[/ı]
selam kızlar nasılsınız.bugün gelemedim sabahtan spor vardı sonra annemde yengemde falan oturduk anca şincik geldim eve.
sağol tatlım doğuma daha iki ay var dikkat ediyorum ama çok üstüne düşünce böyle oluyor sanırım
ben klomen kullandığım 2.ayımda hamile kaldım
ilk ay hiç yumurtam gelişmedi 2.ay hiç beklemiyordum
umudumu da neredeyse kaybetmiştim ama oldu
klomen kullananlar genelde 2. ya da 3.ayda hamile kalıyor
sen üstüne düşeni yap inş olur![]()
geçmiş olsun canım takma kafana Allah isterse her an her şey olur inşallah sende bu ay kendiliğinden doğal yolla gebe kalırsın seni o kadar iyi anlıyorumki ama elimizden bişey gelmiyo beklemekten başka
sağol canım benim takmamaya çalışıyorum işte.allahım inş. hepimiz doğal kendiliğindnen hamile kalırız maddi manevi yorulmayız bu konuda inş.
kızlar bu arada ben dün gece hiç uyuyamadım üst çenedeki 20 lik dişim çıkıyo bu seferde ve iltihaplanma yapmış çok ağrıyo utanmasam şimdi bile ağlayasım var nedir benim bu 20 lik dişlerden çektiğim ya iltihabı geçsin çektirecem inşallah kurtulacam
inş. canımya olur yoksa gerilioyurm artık oda benden dolayı değil eşimden dolayı aşırı istio hastalansam dünyası kararıo doktora gidiyorum geliyrm ona giren çıkan yok bi naz bi naz afra tafra sanki o muayen oluo ben bayan oldugum halde ne naz yapabiliyrm nede üzülebiliyorum onun bu halleri beni dahada strese sokuo insan destek beklio işte lafa geldimi destek oluyorm ben sana iki saçımı okşuo alnımdan öpüo tamam bitti gitti. yani zannetmiyorum olacağı varsada sırf bu yüzden olmıcak zaten allahım herşeyin hayırlısını bilio belkide böle daha hayırlıdır.rabbim ne zaman derse ozaman elimden geleni kocamla uğraştıgım halde yapmaya çalışyırm bakalım kımset.
geçmiş olsun tatlım. aynı dertten bende muzdaribim inatla gitmiyorum doktora karanfil yağı kullanıyrm ben hafifletio idare ediyoruz şimdilik.ama ihmal etme bide iyi bi doktora git ben çektirdim bi kerede ağzımı yırttılar benim gülemedim 1-2 ay düşün.
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese mutlu hafta sonları
günaydınnnlar kızlarrrr![]()
günaydın tatlıım iiiyim bekliorum birileri gelsn dieee çok şükürrrr gelen oldu sen naıslsın güselimmmm bugün içinden geçen bütün herşey olsun güselliklerle dolu bi gün olsunnnn emiiii
çalışıyorum aynı yani
Pek olacağını sanmıyorum canım akşam eşimin sohbeti var
9 - 10 gibi anca eve gelecek bende mecbur içerde anneci ve anneanneciyle oturmak zorundayım![]()
Yarında işi varmış...
Sen alat benimki karanlık biraz![]()
valla baya karanlıkmış okuyana kadar tıkandım haaa hele kaynana ile birlikte oturmakkk diyince bana daralll gelioooo kız senmidin bi tencere dolma srdırılan gelinn dün okudum
valla baya karanlıkmış okuyana kadar tıkandım haaa hele kaynana ile birlikte oturmakkk diyince bana daralll gelioooo kız senmidin bi tencere dolma srdırılan gelinn dün okudum
benimkilerde dün burdaydı görümce kaynana felan artık çıkmaz burdan kaynana torun sevmeye geliom diee ay yine dıkandımmm haaaa
günaydın canım
benim hafta sonum pek mutlu geçmeyecek yine eşimin işi varmış yarın
anneme mi gitsem acaba ?
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnlar kızlarrrr![]()
çalışıyorum aynı yani
Pek olacağını sanmıyorum canım akşam eşimin sohbeti var
9 - 10 gibi anca eve gelecek bende mecbur içerde anneci ve anneanneciyle oturmak zorundayım![]()
Yarında işi varmış...
Sen alat benimki karanlık biraz![]()
[ı] annene git bencede hem açılmış olursun hem eğlenmiş olursun git git hiç düşünme[/ı]
geçen hafta benim kv bütün gün tv izliyosun sehpanın tozonu görmüyomusun dedim
bi hafta sonuda sen göz kulak ol dedi sinirden bütün gün temizlik yaptım
bu hafta da temizlik yapayım diyorum... Gözüne girsin![]()
çok sıkılırsam gün içinde giderim yarın yada akşam giderim
[ı] sen cumartesileride çalışıyomusun efsuncum canım menim ya boş ver onlarla oturma buradan bizimle sohbet edersin daha güzel[/ı]
annene git bencede hem açılmış olursun hem eğlenmiş olursun git git hiç düşünme
geçen hafta benim kv bütün gün tv izliyosun sehpanın tozonu görmüyomusun dedim
bi hafta sonuda sen göz kulak ol dedi sinirden bütün gün temizlik yaptım
bu hafta da temizlik yapayım diyorum... Gözüne girsin
çok sıkılırsam gün içinde giderim yarın yada akşam giderim
selam kızlar.nasılsınız.
ben iyi değilim.kayınvalide kayınpeder sorunu bizde de var.bizimki bambaşkaaa.
eşim kayınpeder adına 2 tane kredi çekti bileziğimizi verdi vs vs.bizde ancak kendimize yetiyoruz.
ödemiyo bi tane kartımız kapandı borç yüzünden ewe icra kağıdı falan geldi.ben ömrümde kimseye borçlu kalmadım.
şimdide diğer kredi sürekli mail geliyo arıyolar.ama yok göndermiyolar.bugün bütün cesaretimi topladım kvalide yi aradım teli açmadı.
eşim kızıcak bana ama yapcak bişe yok sıkıntıdan zona çıkarıcam.bide asıl sinir olduğum eşim onlara hiç tavır yapmıyo her akşam arayıp canım cicim konuşur üzülmelerine kıyamaz.ama ben burda nasıl üzülüyorum umrunda değil.sürekli tartışıyoruz bu konudan sebep.
huzurumuz kalmadı.bebek çalışmalarıda güm yani.bu ay 2 kere oldu oda tutarsa .tutmasada olur zaten bu psikolojiyleee.
kızlar napiyim bi akıl verin arayıp güzelikle diyimmi içimdekileri.1 aydır izmite konrole gitcem doktora kredi kartı kapalı diye erteliyorum.
off çok bunaldım 1 senedir bu sıkıntı bizimle