Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saol canım..bende busede iyiyiz çok şükür...gece biraz beni uyutmadı ama o kadar olacak dimi..:nazar::38::38:

saol bitanem bende iyiyim çok şükür ececim...:nazar::38:

umutsuzluk yok hilalcim..Allahın izniyle hepiniz çift çizgiyi göreceksiniz inşallah...öpüyorum seni..:nazar::38::38:

geçmiş olsun saracım...Allah şifa versin güzelim..:nazar::38::38:

amiiiiiiiiin canım sağol

akşam buse rahat bırakmdı ha seni :nazar::34::34::34::34::34:

leylaaaaaaaaaa hilaaaaaaaaaal huuuuu ordsamısınız gelinde iki lafın belini kıralım ben öğleden sonra gelemeyebilirim işler yoğun olacak öğleden sonra :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

burdayım canlarım arada bi iş çıkıo bide zırt pırt şu kan tahlili sonuçlarına bakıyorum hala çıkmamış.laboratuvarda alıştı ilk benimkine bakıolar :D
:54::54::54::54::54::54::49:
sara cım senin adet ne zaman kaç gün kaldı ???

bende memnun oldum canım benim.
sorma canım ya geçenlerde prolaktin hormonuma baktırcaktım yaşlı bi doktor vardı ama sonuçlta erkek ona sorayım dedim. adetliykenmi baktırayım nasıl yapalım die. ay demesinmi bana gerek yok kocanla akşam sevişme oynaşma bide memelerini elletme dedi ben pancar gibi kıpkırmızı oldum bişi diyemedim kaldım ölee :D

terbiyesiz bunak...valla bana öyle bişey deseydi varya ağzımı bir açardım...:nazar::27::27:

leylaaaaaaaaaa hilaaaaaaaaaal huuuuu ordsamısınız gelinde iki lafın belini kıralım ben öğleden sonra gelemeyebilirim işler yoğun olacak öğleden sonra :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

canım birazdan çıkacam..kuaförden yarın için randevu almaya gidecem..ordanda busenin yanına....:nazar::38::38::38:

burdayım canlarım arada bi iş çıkıo bide zırt pırt şu kan tahlili sonuçlarına bakıyorum hala çıkmamış.laboratuvarda alıştı ilk benimkine bakıolar :D

inşallah hamilesindir canım..bazen adet ağrıları hamilelikle sonuçlanıyor..bendeki gibi..bende kan bile gelmişti..meğer buse göbeğime konuyormuş..yerleşiryormuş yani..darısı başınıza bitanem..cumalar hürmetine inşallah..:nazar::38::38::38:

inşallah hamilesindir canım..bazen adet ağrıları hamilelikle sonuçlanıyor..bendeki gibi..bende kan bile gelmişti..meğer buse göbeğime konuyormuş..yerleşiryormuş yani..darısı başınıza bitanem..cumalar hürmetine inşallah..:nazar::38::38::38:

inş. canım benim ya ağzından bal damlıo. ama sanmıyorum sökülecekmiş gibi adet sancıları ara ara ilk gün sancır ya öle. bide geç döllenme olmuşmudur acaba en son ilişkinin üstünden 2 hafta geçti hemen hemen kanda çıkmaz geç döllenme olduysa
pazartesi tekrar baktırıcaz çünkü eşim zırt pırt aramasın bugün die pazartesi baktırcam demiştim beraber gitcezx mecbur :D

saracım sanada geçmiş olsun bahar alerjinmi var
?
hilal sonuçların çıkmıl 1.54 bi kıpırdamamı var ne:)ama 5ten sonrası gebelik sayılıyordu galiba.
bende bugünden itibaren ovulasyon testlerime başlıyorum hadi hayırlısı..

?
hilal sonuçların çıkmıl 1.54 bi kıpırdamamı var ne:)ama 5ten sonrası gebelik sayılıyordu galiba.

ayy evet kıpırdasın ya azcık 8 aydır 1,0 buneya ilk defa 1,54 hamöile olmasam bile buna bile sevindim :D başka bi yere daha sordumda onlarda bi kaç gün sonra tekrar baktır dedi inş. yükselir.
bende yaptım ovulasyon testi ama sanırım yumurtalarımda sorun vardı çatlamıodu o yüzden souç alamadım klomen kullandım bu ay.inş. ilk seferde sonuç alan var ovulasyon testleriden sende bunlardan biri olursun canım benim..:49:

?

ayy evet kıpırdasın ya azcık 8 aydır 1,0 buneya ilk defa 1,54 hamöile olmasam bile buna bile sevindim :D başka bi yere daha sordumda onlarda bi kaç gün sonra tekrar baktır dedi inş. yükselir.
bende yaptım ovulasyon testi ama sanırım yumurtalarımda sorun vardı çatlamıodu o yüzden souç alamadım klomen kullandım bu ay.inş. ilk seferde sonuç alan var ovulasyon testleriden sende bunlardan biri olursun canım benim..:49:

benim ovulasyon testiyle 3.ayım olucak inşallah.testlerde 13-14.gün pozitifi görüyorum.ama diğer 14.gün gebelik testinde pozitifi göremiyorum:ssz::ssz:

benim ovulasyon testiyle 3.ayım olucak inşallah.testlerde 13-14.gün pozitifi görüyorum.ama diğer 14.gün gebelik testinde pozitifi göremiyorum:ssz::ssz:

ah o poziifler zatennn yokmu bi bize gelemediler gezentiler :D olcak tatlım bigün oda olucak. sen ne kadar süredir istiodun bebeiş ? kaç yıllık evlisin ?

ah o poziifler zatennn yokmu bi bize gelemediler gezentiler :D olcak tatlım bigün oda olucak. sen ne kadar süredir istiodun bebeiş ? kaç yıllık evlisin ?

ben 7 senelik evliyim.şimdi farkettim ne çok olmuş:)
6yaşında bi kızım var.
şimdi bi kardeş daha istiyoruz.6aydır denemelerdeyiz ama tık yok:52::52:
dün bi arkadaşlar konuştum.9ay uğraşmış 2çocuğunada.hiç ümidini kaybetme dedi.yyok zaten kaybetmiyorumda.
insan bazen yorulduğunu hissediyo.her ay aynı heves heyecan.
bu arada 25 yaşındayım.

anlıyorum seni canım muhasebe zordur bilirim cnım benim reglime daha var mayısın 5 i

canım birazdan çıkacam..kuaförden yarın için randevu almaya gidecem..ordanda busenin yanına....:nazar::38::38::38:

iyi yapıyosun canım değişiklik iyidir

anammm sonuçlanmış kan tahlili :):)

ilk defa 1,0 değil 1,54 çıktı :D:D :52:

inşallah hamilesindir canım ama yinede kendini kaptırmadan umudunu yitirme çünkü insan kendini kaptırınca sonunda hayal kırıklığı yaşıyo

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

?

yok bitanem bahar alerjisi değil ürtiker ve sebebide belli değil testlerde bişey çıkmadı çok sıkıntılı bi rahatsızlık Allahım banada tüm hastalarada şifa versin

inşallah yakında görürsün canım Allah büyük elbet bizede gülecek

ben 7 senelik evliyim.şimdi farkettim ne çok olmuş:)
6yaşında bi kızım var.
şimdi bi kardeş daha istiyoruz.6aydır denemelerdeyiz ama tık yok:52::52:
dün bi arkadaşlar konuştum.9ay uğraşmış 2çocuğunada.hiç ümidini kaybetme dedi.yyok zaten kaybetmiyorumda.
insan bazen yorulduğunu hissediyo.her ay aynı heves heyecan.
bu arada 25 yaşındayım.

daha b çok gençsin maşallah önünde uzun zaman var gelir ikinci bebeğinde üçüncü bebeğinde

ben 37 yaşındayım geç evlendim benim zamanım gittikçe daralıyo hamilelik açısından inşallah Allahım çok bekletmez

çok geçmiş olsun canım nerde varsaa Allah şifa versin bende dahil.
dermansız dert vermesin rabbim.

çok geçmiş olsun canım nerde varsaa Allah şifa versin bende dahil.
dermansız dert vermesin rabbim.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol

nasılsın bugün betülcüm ne var ne yok

ben güne biraz sıkıntılı başladım ama şimdi iyiyim öğleden sonra işde yoğun olacakmış aslında evde kalıp uyumak istiyorum ama olmaz

Back
X