- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ben ikinci tarif gibi yapıyom çok güzel oluyorrrr
![]()
ben her ikisinde yapıyomama bugün ikinci tarifi yapıyorum bende çok lezzetli oluyo uffffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
hoşbulduk saracım iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...pelincim hoşgeldin nasılsın canım
peloooooooo hg canım...nerelerdesin kaçak ?![]()
hoşbulduk saracım iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...
hoşbulduk canım nasılsın...yok kız ben her zaman geliyorum ama sizle karşılaşamıyoruz bi türlü cok şükür bugun karşılaştık birazda gecmişe baktım geldim tatlımmmm![]()
ben her ikisinde yapıyomama bugün ikinci tarifi yapıyorum bende çok lezzetli oluyo uffffff![]()
odun fırınında ve çömlekte harika oluyorrrrrrrrrr...yemede yanında yat...![]()
odun fırınında ve çömlekte harika oluyorrrrrrrrrr...yemede yanında yat...![]()
ben birde saç kavurma severim..onun için özel saç bilem aldım...![]()
obur leyloşşşşşşşşş![]()
bide şimdi aklıma gekldi kuru patlıcanlarım var onları haşlayacam soğanı kavuracam az salçalı sos yapacam tuz pul biber sarımsak ve kuru patlaıcanları ekleyecem az su koyacam bi iki taşım kaynatacam sulu yemek niyetine nasıl olur ama
hoşbulduk saracım iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...
hoşbulduk canım nasılsın...yok kız ben her zaman geliyorum ama sizle karşılaşamıyoruz bi türlü cok şükür bugun karşılaştık birazda gecmişe baktım geldim tatlımmmm![]()
pelooooooooooo geçmiştin çık tatlım..günümüze gel...cevap yaz çıkacam ben hadi..seni bekliyrum daaaaaa...
![]()
bide şimdi aklıma gekldi kuru patlıcanlarım var onları haşlayacam soğanı kavuracam az salçalı sos yapacam tuz pul biber sarımsak ve kuru patlaıcanları ekleyecem az su koyacam bi iki taşım kaynatacam sulu yemek niyetine nasıl olur ama
eşini bekleme kız atıştır..eşin gelince bir daha yersin..offf bu saatlerde çok acıkıyorum eşimin gelmesinede çook var
![]()
ivit ama ben düdüklüde yapacam
bende sac tava aldım leyloş saç kavurma için çok güzel oluyo
başak başka topiclerde geziyorum diye saçımı başımı yolmaya kalktı
bende sen orda ne geziyordun dedimgezmesen beni görmezsin dedim
anlaştık![]()
oyyy canım beni beklermiş... cok canayakınsın sagol leylacım![]()
eşini bekleme kız atıştır..eşin gelince bir daha yersin..
süperrrrrrrr oluyor saram yaaaaaa....damak tadımız aynı vallaha...![]()
süper olur burda onu kabak kabuğu ile yapıyorlar kurutulmuş kabak kabuğu süper oluyor![]()
sagol canım benim bende sizi gördügüme sevindim...hep böyle iyi olalaım inş...
saol tatlım..iyiyim çok şükür...gelmene ve iyi olmana da sevindim...![]()
sagol canım...ben akşama bişey yapmıycam kociş gelirken balık getircek bende yanına salata yapcam saracım...iyi olmana sevindim tatlım sen ne yapıyosun akşama
hee canım önden çorbamı içtim süper olmuş ellerime sağlık
yeşil mercimekli yoğurtlu erişte çorbasıııııı![]()