• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pelincim hoşgeldin nasılsın canım
hoşbulduk saracım iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...:38:
peloooooooo hg canım...nerelerdesin kaçak ?:nazar::42::42::42::42::38:

hoşbulduk canım nasılsın...yok kız ben her zaman geliyorum ama sizle karşılaşamıyoruz bi türlü cok şükür bugun karşılaştık birazda gecmişe baktım geldim tatlımmmm:16::16::16::16:

bide şimdi aklıma gekldi kuru patlıcanlarım var onları haşlayacam soğanı kavuracam az salçalı sos yapacam tuz pul biber sarımsak ve kuru patlaıcanları ekleyecem az su koyacam bi iki taşım kaynatacam sulu yemek niyetine nasıl olur ama

ben birde saç kavurma severim..onun için özel saç bilem aldım...:nazar::1::1::1::1::1:

obur leyloşşşşşşşşş :9::9::9::9::9::9::9::9:

hoşbulduk canım nasılsın...yok kız ben her zaman geliyorum ama sizle karşılaşamıyoruz bi türlü cok şükür bugun karşılaştık birazda gecmişe baktım geldim tatlımmmm:16::16::16::16:

saol tatlım..iyiyim çok şükür...gelmene ve iyi olmana da sevindim...:nazar::38::38:

bide şimdi aklıma gekldi kuru patlıcanlarım var onları haşlayacam soğanı kavuracam az salçalı sos yapacam tuz pul biber sarımsak ve kuru patlaıcanları ekleyecem az su koyacam bi iki taşım kaynatacam sulu yemek niyetine nasıl olur ama

akşama yemeğe sendeyim kızzzzz ağzımın sularını akıttın yahuuuuuuuu :nazar::9::9::9::9::9:

başak başka topiclerde geziyorum diye saçımı başımı yolmaya kalktı :4::4:
bende sen orda ne geziyordun dedim :ssz::ssz: gezmesen beni görmezsin dedim :9::9:
anlaştık :17::17:

iyi olmana sevindim tatlım sen ne yapıyosun akşama

süper olur burda onu kabak kabuğu ile yapıyorlar kurutulmuş kabak kabuğu süper oluyor :51::51:

başak başka topiclerde geziyorum diye saçımı başımı yolmaya kalktı :4::4:
bende sen orda ne geziyordun dedim :ssz::ssz: gezmesen beni görmezsin dedim :9::9:
anlaştık :17::17:

babababaaaaaa ben tahmin ettim di çünkü başak gelince sen gittin du bende onun saçını başını yolim :4::4::4::4::4::4::4: sen menimde arkadaşım değilmisin :34::34::34::34::34::34::34:

hee canım önden çorbamı içtim süper olmuş ellerime sağlık
yeşil mercimekli yoğurtlu erişte çorbasıııııı :56:

eşini bekleme kız atıştır..eşin gelince bir daha yersin..:nazar::38::38:

süperrrrrrrr oluyor saram yaaaaaa....damak tadımız aynı vallaha...:nazar::9::9::9::9::9:

aynen canım komşu olsak yemek konusunda da iyi anlaşırdık

süper olur burda onu kabak kabuğu ile yapıyorlar kurutulmuş kabak kabuğu süper oluyor :51::51:

hııım onu bilmiyodum güzel olurdur:44::44::44::44::44::44::44:

saol tatlım..iyiyim çok şükür...gelmene ve iyi olmana da sevindim...:nazar::38::38:
sagol canım benim bende sizi gördügüme sevindim...hep böyle iyi olalaım inş...:16::16::nazar:
iyi olmana sevindim tatlım sen ne yapıyosun akşama
sagol canım...ben akşama bişey yapmıycam kociş gelirken balık getircek bende yanına salata yapcam saracım...

kızlar ben yine doktor takibindeyim bu ayda ama adoktorum daha cok beklemeye gerek yok dedi bu ayda olmassa aşılamaya gecilcek inş...hakkımızda hayırlısı olsun:nazar::nazar::38::38::38::38:

Back
X