evet evet öpebiliriz bence beni, seni de öpelim, tatlı kızlarıda öpelim,![]()
sevgü böcüü olalım
![]()
ay hadi olalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet öpebiliriz bence beni, seni de öpelim, tatlı kızlarıda öpelim,![]()
sevgü böcüü olalım
![]()
iyiyim canım, biraz tembelim bugün... sen nasılsın?:82:
nasilsin canim ya doru gorusemiyoz ...........
canım hg aramızaçok geçmiş olsun inş. bidaha hamiş kalırsın ve bebeğin seni bu sefer hiç bırakmaz
tatlım inş. tüplerine zarar vermemiştir herşey senin için çok güzel olur inş. canım
![]()
iyiyim canım topiği dün gece açtık artık görüşebiliriz ve oynayabilirizinş. topiğimiz hepimize uğur getirsin Rabbim bebişlerimizi göbecimize düşürsün hepimiz böle
olalım
:92::92::92::92:
iyiyim canım topiği dün gece açtık artık görüşebiliriz ve oynayabilirizinş. topiğimiz hepimize uğur getirsin Rabbim bebişlerimizi göbecimize düşürsün hepimiz böle
olalım
:92::92::92::92:
yok cnm tüpüm alınmadı erken farketti doktor. kurtardık tüpü ve yumurtalığı, umarım hepimiz için herşey cok güzel olur.
kizlar benim biraz islerim var disari cikmam gerekiyor sonra gorusuruz ............ oynua oynuya gidem:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
oh çok sevindim canıminş. tatlım sakın karamsar olma biz tedavilerde pozitif enerjiye çok inanıyoz mesela ben 12 yıllık evliyim ve hala sabırla bebişimi bekliyom elimden geldiğince pozitif ve umudumu diri tutmaya çalışıyom bazen oynuyoz bazen keyifli sohbetler yapıyoz kafamızı dağıtıyoz bütün gün ah vah yapmıyoz içimizden biri umutsuzluğa düşerse diğerleri hemen onu kendine getiriyo sende öyle ol kederle üzüntülerle moralsizlikle değil umutla yolunda yürü inş. bebişinde gelcek canım Allahın izniyle
![]()
kizlar benim biraz islerim var disari cikmam gerekiyor sonra gorusuruz ............ oynua oynuya gidem:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
zelalca camisirlarini ödünc aldım canım birass... bende eslik adayim sana....
hadi kızlar gelin sizde... ohhh ohh yandannnn...![]()
yavrum benim yaaaaaaaa..
yüregine saglik arkadasim.....![]()
kızlar, ates ölcme topigine bu linki yazdım, isteyen muhabbete gelebilir diye, iyi yapmis mıyım?
zeynom ateşimi yazdım ama erken olduğunuda biliyom ölesine bi bakalım
7.gün 36.1
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
evet erken canım yorum icin ama olsun, saraya da dedim iyi oldu olcmeniz cünkü vakit kazanırız, bu sizin vücudunuzu ögrenme ayı daha... sen genede bugünden itibaren calismalara basla bence simdilik gunasiri (özellikle sperm sorunu varsa)