kızlar neredesiniz yaaa merak ettim hepinizi hatersi aradım açamadı sara yok ve diğer kızlar :18:
ben buralardayım canım ama genelde 40 lı yaşlarda olupta anne olmaya çabalayanlar topiğine takılıyorum senide oraya beklerim
hatres bayramda trabzona gitmişti sanırım dün yolda olmalıydı o yüzden açmamıştır telini bi kaç güne döner aramıza
ama diğer kızları bende merak ediyorum ne gelen var ne giden bence bize yeni bir topik lazım ne dersin
iyi olmanıza sevindimmmkızzzzzzzzzzzzzzzzzzlink at sana nasıl bulayım ben seni ya kaybolursam de
sen kk da kaybolmazsın yetercim bak bulmuşsun bile
Ara ara girip yazıyorum efsun ım
Napıosun nasılsın
arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz kimseler gelmiyor sanırım
kızlar neredesiniz yaaa merak ettim hepinizi hatersi aradım açamadı sara yok ve diğer kızlar :18:
ben buralardayım canım ama genelde 40 lı yaşlarda olupta anne olmaya çabalayanlar topiğine takılıyorum senide oraya beklerim
hatres bayramda trabzona gitmişti sanırım dün yolda olmalıydı o yüzden açmamıştır telini bi kaç güne döner aramıza
ama diğer kızları bende merak ediyorum ne gelen var ne giden bence bize yeni bir topik lazım ne dersin
napim bacım iş güç uğraşıp duruyorum valla hayat telaşına devamsen nasılsın bebiş nasıı
valla yeterim ben gündüz işte akşam evde işte güçte yaşamaya çalışıyorum işte eski tempoya geri döndü kül kedisi
ne topişii kız bizi bırakıp nereeee gidiyonuz bakemmmm
vala ben iyi sayılırım yogunluğumu saymazsam
eski monoton tempolu hayatıma geri döndüm
baktım bebiş gelmio hayat maratonuna devam dedim
asıl sen nerelerdeydim sara ablam yaaawww sende baya zmn yoktun
nirdeydinnnnnn açıklaaaa
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRGÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar
napim bacım iş güç uğraşıp duruyorum valla hayat telaşına devamsen nasılsın bebiş nasıı
valla yeterim ben gündüz işte akşam evde işte güçte yaşamaya çalışıyorum işte eski tempoya geri döndü kül kedisi
ne topişii kız bizi bırakıp nereeee gidiyonuz bakemmmm
vala ben iyi sayılırım yogunluğumu saymazsam
eski monoton tempolu hayatıma geri döndüm
baktım bebiş gelmio hayat maratonuna devam dedim
asıl sen nerelerdeydim sara ablam yaaawww sende baya zmn yoktun
nirdeydinnnnnn açıklaaaa
amin canım ne güzel bir dua
güzel değilmi rabbim kabul etsin inş
Selamün aleyküm canlar , ben dün evime döndüm rabbime hamdolsun, insanın evi gibi olamaz hiç bir yer. Allah evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Yazdıklarınızı okudum merak etmişsiniz sağolun, alıntı yapmak istedim ama ne alıntı yapılabiliyor ne gülümseme ikonları kullanılıyor, sadece bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu problem?
Yeterim aradığında gördüm ama hiç müsait değildim bakamadım. Saram tam isabet etmişsin yolda olduğum gün için.
Yeni bir topic konusunda katılıyorum size en yakın zamanda bu konuya eğilelim inşallah.
Hepinizi öpüyorum Allah' a emanet olun.
Selamün aleyküm canlar , ben dün evime döndüm rabbime hamdolsun, insanın evi gibi olamaz hiç bir yer. Allah evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Yazdıklarınızı okudum merak etmişsiniz sağolun, alıntı yapmak istedim ama ne alıntı yapılabiliyor ne gülümseme ikonları kullanılıyor, sadece bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu problem?
Yeterim aradığında gördüm ama hiç müsait değildim bakamadım. Saram tam isabet etmişsin yolda olduğum gün için.
Yeni bir topic konusunda katılıyorum size en yakın zamanda bu konuya eğilelim inşallah.
Hosgeldin canım ozlemisim kız seni tatil nasıl gecti bayramda neler yaptınız hava cok sıcaktı burada bunaltıcıydı resmen
kolay gelsin canımmm ama rada slm yazın iyi olduğunuzu bilelim
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRGÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar
buralardayım canım bazen sadece okuyorum bazen yorum yazıyorum bazende bahsettiğim topiğe takılıyorum orada da çok güzel paylaşımlar var sende gel oraya burası iyice ıssız adaya döndü valla
Hoşbulduk canım ama kknın bu yeni hali herşeyi birbirine katmışsaol canımmm arada bakıyrm kimse yazmamış ben de geri çıkıyrm vallaa
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar canımmmmmm
aynen öleee olduen çokda zelal ablayı merak ediyorum ben :26::26::26: leyloş da yokk :26::26::26::26:
ben bizim topişe fırsat zor buluyrm canım bu ara malesef ama inşşallahh ugrarım canımmmm
hoşgeldin şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?