• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar neredesiniz yaaa merak ettim hepinizi hatersi aradım açamadı sara yok ve diğer kızlar :18:

ben buralardayım canım ama genelde 40 lı yaşlarda olupta anne olmaya çabalayanlar topiğine takılıyorum senide oraya beklerim :34::34::34::34::34::34:

hatres bayramda trabzona gitmişti sanırım dün yolda olmalıydı o yüzden açmamıştır telini bi kaç güne döner aramıza

ama diğer kızları bende merak ediyorum ne gelen var ne giden bence bize yeni bir topik lazım ne dersin :34::34::34::34::34::34::34::34:

ben buralardayım canım ama genelde 40 lı yaşlarda olupta anne olmaya çabalayanlar topiğine takılıyorum senide oraya beklerim :34::34::34::34::34::34:

hatres bayramda trabzona gitmişti sanırım dün yolda olmalıydı o yüzden açmamıştır telini bi kaç güne döner aramıza

ama diğer kızları bende merak ediyorum ne gelen var ne giden bence bize yeni bir topik lazım ne dersin :34::34::34::34::34::34::34::34:

iyi olmanıza sevindimmm :52::52::52::52::52:kızzzzzzzzzzzzzzzzzzlink at sana :19::19::19::19::19:nasıl bulayım ben seni :47::47::47::47::47::47::47::47:ya kaybolursam :kkk: de:14::14::14::14::14:

Ara ara girip yazıyorum efsun ım
Napıosun nasılsın

napim bacım iş güç uğraşıp duruyorum valla hayat telaşına devam :27: sen nasılsın bebiş nasıı

arkadaşlar nasılsınız nerelerdesiniz kimseler gelmiyor sanırım
kızlar neredesiniz yaaa merak ettim hepinizi hatersi aradım açamadı sara yok ve diğer kızlar :18:

valla yeterim ben gündüz işte akşam evde işte güçte yaşamaya çalışıyorum işte eski tempoya geri döndü kül kedisi :27:

ne topişii kız bizi bırakıp nereeee gidiyonuz bakemmmm :47::47::47::4::4::4::4::4:

vala ben iyi sayılırım yogunluğumu saymazsam
eski monoton tempolu hayatıma geri döndüm
baktım bebiş gelmio hayat maratonuna devam dedim
asıl sen nerelerdeydim sara ablam yaaawww sende baya zmn yoktun
nirdeydinnnnnn açıklaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52:

napim bacım iş güç uğraşıp duruyorum valla hayat telaşına devam :27: sen nasılsın bebiş nasıı

valla yeterim ben gündüz işte akşam evde işte güçte yaşamaya çalışıyorum işte eski tempoya geri döndü kül kedisi :27:

ne topişii kız bizi bırakıp nereeee gidiyonuz bakemmmm :47::47::47::4::4::4::4::4:

kolay gelsin canımmm ama rada slm yazın iyi olduğunuzu bilelim

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR :16::16::16::16::16::16::16::16: GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

buralardayım canım bazen sadece okuyorum bazen yorum yazıyorum bazende bahsettiğim topiğe takılıyorum orada da çok güzel paylaşımlar var sende gel oraya burası iyice ıssız adaya döndü valla

Selamün aleyküm canlar , ben dün evime döndüm rabbime hamdolsun, insanın evi gibi olamaz hiç bir yer. Allah evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Yazdıklarınızı okudum merak etmişsiniz sağolun, alıntı yapmak istedim ama ne alıntı yapılabiliyor ne gülümseme ikonları kullanılıyor, sadece bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu problem?

Yeterim aradığında gördüm ama hiç müsait değildim bakamadım. Saram tam isabet etmişsin yolda olduğum gün için.

Yeni bir topic konusunda katılıyorum size en yakın zamanda bu konuya eğilelim inşallah.

Hepinizi öpüyorum Allah' a emanet olun.

Selamün aleyküm canlar , ben dün evime döndüm rabbime hamdolsun, insanın evi gibi olamaz hiç bir yer. Allah evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Yazdıklarınızı okudum merak etmişsiniz sağolun, alıntı yapmak istedim ama ne alıntı yapılabiliyor ne gülümseme ikonları kullanılıyor, sadece bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu problem?

Yeterim aradığında gördüm ama hiç müsait değildim bakamadım. Saram tam isabet etmişsin yolda olduğum gün için.

Yeni bir topic konusunda katılıyorum size en yakın zamanda bu konuya eğilelim inşallah.

hoş geldin canımmmm

Hosgeldin canım ozlemisim kız seni tatil nasıl gecti bayramda neler yaptınız hava cok sıcaktı burada bunaltıcıydı resmen

Hosgeldin canım ozlemisim kız seni tatil nasıl gecti bayramda neler yaptınız hava cok sıcaktı burada bunaltıcıydı resmen

Hoşbulduk canlar, saram , yeterim sağolun. Ben de özledim sizi o yüzden bak hemen buraya damlamışım.

Saram ya kaynana memleketinde hava nasıl geçebilir ki? İdare ettik işte. Hava Trabzon' da iki gün bunalttı ama diğer günler üşüdüm bile.Hatta yorganla yatıyorduk, Yeterin yaylada battaniyeyle yatıyoruz demesi geldi aklıma biz de yorganla yatınca.

Bi gün yaylaya çıktık o gün süperdi ama diğer günler pek gezemedik. Ailelerle geçirdik ama her şeye rağmen güzeldi yine de.

Sen naptın senin nasıl geçti bayramın?
ya sizin kknızda da sorun var mı, benim ikonlarımın hiçbiri görünmüyor, çoğul alıntı bile yapamıyorum.

kolay gelsin canımmm ama rada slm yazın iyi olduğunuzu bilelim

saol canımmm arada bakıyrm kimse yazmamış ben de geri çıkıyrm vallaa

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR :16::16::16::16::16::16::16::16: GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar canımmmmmm

buralardayım canım bazen sadece okuyorum bazen yorum yazıyorum bazende bahsettiğim topiğe takılıyorum orada da çok güzel paylaşımlar var sende gel oraya burası iyice ıssız adaya döndü valla

aynen öleee oldu :( en çokda zelal ablayı merak ediyorum ben :26::26::26: leyloş da yokk :26::26::26::26:
ben bizim topişe fırsat zor buluyrm canım bu ara malesef ama inşşallahh ugrarım canımmmm

hoşgeldin şekerimmmm :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

saol canımmm arada bakıyrm kimse yazmamış ben de geri çıkıyrm vallaa

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar canımmmmmm

aynen öleee oldu :( en çokda zelal ablayı merak ediyorum ben :26::26::26: leyloş da yokk :26::26::26::26:
ben bizim topişe fırsat zor buluyrm canım bu ara malesef ama inşşallahh ugrarım canımmmm

hoşgeldin şekerimmmm :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
Hoşbulduk canım ama kknın bu yeni hali herşeyi birbirine katmış:mad:
Ve bu yeni ifadeler ne kadar gıcık ya:(:(:(
Eskisi gibi yazı tipini bile istediğim gibi yapamıyorum,rengini seçemiyorum:confused::confused::confused:

kk nın yeni halini hiç beğenmedim zaten topiğe gelmek istemiyodum artık hiç gelmek istemiyorum

Back
X