Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın hadiskocum
iş güç sürekli takip edemiyorum valla :14:
kaçırıyorum hep muhabbetleri :14:
dünde çok yoğun bi günde akşamda misafir vardı giremedim :14:

günaydın.sende mi ovulasyon testi kullanıyosun canım.inşallah kavuşursun bebeğine hayılısıyla...

günaydın.sende mi ovulasyon testi kullanıyosun canım.inşallah kavuşursun bebeğine hayılısıyla...

günaydın canım
ben ilk defa denicem bebiş bu ay şuan test kullanmıyorum
ilk denemede olmazsa 2.ye testle ilerlerim topici takip edeyim nasıl oluyor diye dedim :1:
herşeyin hayırlısı canım sen kullanıyormusun?

günaydın canım
ben ilk defa denicem bebiş bu ay şuan test kullanmıyorum
ilk denemede olmazsa 2.ye testle ilerlerim topici takip edeyim nasıl oluyor diye dedim :1:
herşeyin hayırlısı canım sen kullanıyormusun?

evet kullanıyorum canım testle bu 3.ay olucak nomalde 6 ay oldu.
testler güvenilir tavsiye ederim.yumurtlama günlerimi güzel tespit ediyorum ve beklenen adetimi hesaplıyorum.
ama malesef gebelik olmadı.bi problem yok vakti zamanını bekliyo herhalde.
:emir_bebek:

evet kullanıyorum canım testle bu 3.ay olucak nomalde 6 ay oldu.
testler güvenilir tavsiye ederim.yumurtlama günlerimi güzel tespit ediyorum ve beklenen adetimi hesaplıyorum.
ama malesef gebelik olmadı.bi problem yok vakti zamanını bekliyo herhalde.
:emir_bebek:

ben daha ilk denemedeyim bu ay tutmazsa önümüzdeki ay testle devam edicem bende
yarın doktor kontrolum var bakalım ne diyecek ? :18:
Allah gönlüne göre versin canım inşallah güzel sonuçu alırsın sana göre ben daha çok yeniyim
herşeyin hayırlısı bakalım

günaydıııııııııııııııııııın kızlar herkese güzel bir gün ve gönlünüzden geçenin hakkınızda hayırlı kılınarak nasip olmasını diliyorum

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, sara_28+

günaydın saracımmmm..:3::3::3::3: :nazar: nasılsın bitanem...?:nazar::38::38:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

saol bitanem...iyiyim çok şükür..sabah sabah buse emecem diye bırakmadı..işe geç gelmek zorunda kaldım..:nazar::1::1::1::1:

busenin resmini ekleyecem birazdan tamam mı sara teyzesi...sen müsaitmisin canım?şimdi bakacak mısın bakmazsan sonra ekleyim..:nazar::38:

saol bitanem...iyiyim çok şükür..sabah sabah buse emecem diye bırakmadı..işe geç gelmek zorunda kaldım..:nazar::1::1::1::1:

busenin resmini ekleyecem birazdan tamam mı sara teyzesi...sen müsaitmisin canım?şimdi bakacak mısın bakmazsan sonra ekleyim..:nazar::38:

canım menim ya anne sütüne ihtiyacı var onun kıyamam:nazar:

müsaitim canım ekle bekliyorum

albüme ekledim ama becerebildim mi bilmiyorum..baktın mı canım?:nazar::38:

resim yokki tatlım sadece canım kızım demişsin o kadar

tekrar deneyecem canım...ben tıklayıncada tek resim atıyor ya..deli olacam...linke ulaşılmıyor diye mesaj geldi siteden..o ne demek oluyor bişey anlamadım valla..:nazar::31::26:

saraaaaaaaa oldu galiba şimdi bak

Son düzenleme:
gördüm canım maşallah 41 kere maşallah kuzumuza çok tatşı çok şekey çok güleç bi bebek Allah bahtını açık ömrünü bereketli etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin teyzesi...Rabbim sanada böyle güzel bir kuzu göndersin inşallah sarammmmmmm isteyen herkese versin Rabbim....:nazar::38::38:

Back
X