• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır taşım çatladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.721
108
Covidden dolayı ailemi göremiyorum yaklaşık 6 aydır. Kendi bulunduğum şehirdeki kimseyle de görüşemiyorum herkes gibi. Buraya kadar hepimizin aynı zaten.
Sorun her gün aynı rutini yapmaktan bunaldım. Uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama artık hevesimde kalmadı. Ot gibi yaşıyorum kalk temizlik yemek çamaşır bulaşık bitti git yat şeklinde otomatiğe bağlamış durumdayım.
Eşimde bu konuda hiç destek değil. Zaten asıl sorun da bu nokta da başlıyor. Temiz bi adamdı ama son zamanlar biraz pasaklılaştı. Ben wc ve banyoyu ıslak sevmem defalarca da uyarırım ıslatma yerleri diye bi abdest alır tüm yerler ıslak kıl tüy içinde arkasına da dönüp bakmaz. Bende tiksiniyorum sürekli yıkamaktan da bıktım artık ya hizmetçi gibi ne öyle e bu sefer tuvaletimi tutuyorum girmemek için son ana kadar sonra hemen bir dkda hızlı hızlı çıkıyorum sanki her yerim pis olmuş gibi nefret bir surat ifadesi ile. Böyle saçma sapan bi psikoloji yaşıyorum resmen. Kabuklu yemişleri yer evin heryerinde ya çekirdek ya kestane kabuğu yada elma armut çekirdeği falan bulurum. Yer koltuğun kenarına parkenin uzerine bırakır gider. Bin kere söylüyorum son zamanlar söylediğim fayda etmediği gibi bide terbiyesiz ses yükseltiyor. Tahammül sınırım kalmadı artık sürekli ağzımı bozuyorum resmen küfür değil ama hakaret ediyorum. Hakaret ettiğim için pişman değilim onun bana uyguladığı psikolojik şiddet hakaretten beter zaten. Ama ben artık kalem düşse kalemi kırmak istiyorum öyle bi tahammülsüzlük seviyesine ulaştım. Uzun zamandır ağlayamazdım herşeye ağlıyorum. Eşim sürekli bağıran biri olmaya başladı işi konusunda çok kritik bir dönem yaşıyor stresi maksimumda anlamaya çalışıyorum ama benim artık yüzüne bile tahammülüm kalmadı sesini dahi duymak istemiyorum o derece koptu artık. Bencillikleri terbiyesizlikleri beni aşırı yıprattı son bir aydır.
Bebek tedavisi görüyorum 1.5 yıldır. Tekrar olumsuz sonuç alınca psikolojik olarak çöküntü yaşadım, covidden dolayı asosyallik aile özlemi, evin yükü, eşimin yaptıkları derken kendimi iyi hissetmiyorum artık. Bazen tabaklardan bardaklardan çıkarıyorum sinirimi ama kesmiyor. Eşyama kıymet veren biriyim oysaki hani sinirle kırmak çözüm değil ama rahatlamak istiyorum kırıyorum kırınca yine kendim topluyorum daha da sinir oluyorum. Ellerim titriyor kaşım gözüm seğeriyor artık sinirden. Ay bilmiyorum çok bunaldım konuşmaya ihtiyacım var.

Edit: Son bir aydır olduğun için bu sorunlar bebek istemeye emin misin diye sormayın. Çünkü konu bebek isteyip istememek değil. Zaten bu konuda olumsuz sonuç aldım yeterince kalbim buruk ve kırgın konuşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Parke üstüne elma,armut çöpü bırakıp gitmek... Evden atılır öylesi gitsin çöp evde yaşasın kendisi. Hanı şu çöp evlerle ilgili programlar var birkaç kanalda, ben bazı insanlarin yanında biri yaşamasa öyle olacağını düşünüyorum. Bence çalışın imkanıniz varsa. Şu dönemde iş bulamıyorsanız bile planını yapın o bile rahatlatır.

Parke üstüne elma,armut çöpü bırakıp gitmek... Evden atılır öylesi gitsin çöp evde yaşasın kendisi. Hanı şu çöp evlerle ilgili programlar var birkaç kanalda, ben bazı insanlarin yanında biri yaşamasa öyle olacağını düşünüyorum. Bence çalışın imkanıniz varsa. Şu dönemde iş bulamıyorsanız bile planını yapın o bile rahatlatır.
Önceden bu kadar değildi dozu arttı son zamanlarda. Sanırım konfor alanını genişlettim benim hatam. Bende obsesif bir insanım kesinlikle düzenim bozulsun bişey göreyim istemiyorum yerde orda burda sürekli elim koltuk yastıklarında falan düzeltiyorum manyak oldum iyice.
Ben işe girecektim ama sürekli taşınma muhabbeti oldu eşimin işinden dolayı giremedim. Kpssye girdim ortalama bi puan aldım tercih yapmam ama tekrar deneyeceğim.

Namaz kılıp eşini üzen insanlara üzülüyorum. Ne kıldığının sevabı kalıyor ne de anlayarak kılmış oluyor. Yazık boşa yatıp kalkıyor. Ama sanıyor ki cennetlik. Değer mi eşini ağlatmaya diyesim geliyor. Üzülmeyin diyebilirim sadece. Umarım medenileşir eşiniz.
Taş devrine geri döndük 😔

İnan ülke hatta dünya olarak bunalimdayiz.Gececek deyip günleri sayıyoruz.Esiniz pandemi döneminde hep evde mi ise gitmiyor mu?
İşe gitmedi dört ay hazirana kadar. Hazirandan sonra bi süre gitti pandemi ikinci dalga olunca yine kapattı kendini eve. Dört ay her gün evdeyken böyle değildi ufak tefek sorunlar oluyordu ama şuan ikimizde kriz dönemindeyiz sanırım.

Merhaba,
Eşiniz akademisyendi diye hatırlıyorum. Doktora tezi ile uğraşıyordu değil mi? Doktora tez dönemi bir insanın hayatında yaşayacağı en stresli dönemlerden biri malesef. Bir de bitince ne olacağı, kadro bulup bulamayacağı sorunsalı var. Ve bu insanı acayip geriyor. Tabiki yaptıkları çok berbat şeyler yine de yapmamalı ama bazen insan insanlıktan çıkıyor.
Ben hem iş hem tez derken bazen eşimin sesine bile tahammül edemediğim oldu. Gözünün üzerinde kaşın var diye bile kavga çıkardım bir dönem. Neyse ki çabuk geçti. Bunu stresi yönetmediğimiz ve karşımızdaki nazımızı çektiği için yapıyoruz o yüzden siz böyle yaparsa onu daha fazla çekemeyeceğinizi açık açık belli edin ki sizi stres topu yapmasın.
Normalde böyle pis biri değilse durum stresten ibaret. Alıp karşınıza güzelce konuşun.
Bir de yaşınız baya gençti diye hatırlıyorum. Bu durumdayken bebeği erteleseniz? Bebek iyice işleri karıştırır böyle hassas durumlarda.

Bence tum evlerde 3 asagi 5 yukari herkes bunalimda. Hatta calisma hayati kadinlari ve erkekleri bir arada cok fazla tutmamak icin var olmus gibi 🤔 Boyle surekli dip dibe mumkun degil yasamak 😬
Öncedende haftanın bi kaç günü evdeydi düzenli işe giden biri değildi alışkındım ama artık bıkkınlık mı geldi nedir bende anlamadım 😂

Sıkıntılarınız bu dönememi ait daha öncede tahammül sınırınız böylemiydi?? Sormamın nedeni bu kadar gıcık bahsettiğiniz kocanızdan çocuk yapmaya çalışmanız garip geldi bana

Son bir aydır böyle olduğu yazıyor hanımefendi. Konunun tamamını okumadan yorum yapmayın lütfen. Ayrıca çocuk yapma konusunda da akıl alacak cahillikte bi insan değilim.
Size cahil demedim tamamını okumadan cevap vermeyin lütfen. Hepimiz eşlerimizle sorunlar yaşıyoruz bunu cozebileceginizi düşünüyorsanız eyvallah. Sadece soru sordum bu kadar sert çıkış yapmanıza gerek yoktu. Ayrıca defalarca okudum son bir ay değil son zamanlar yazılmış. Ne kadardır öyle olduğunu bilemem malesef.

bence bu zamanda herkes stres içinde ve yanındakine sarıyor. anlattıklarınız tabii kötü şeyler kimse sürekli birinin arkasında dolaşıp pisliğini toplamak istemez. insan bazen böyle şeylere inanılmaz doluyor. işe giderken daha az gördüğünüzden sanırım sürekli dipdibe durunca böyle şeyler olabiliyor :KK54:

Öncedende haftanın bi kaç günü evdeydi düzenli işe giden biri değildi alışkındım ama artık bıkkınlık mı geldi nedir bende anlamadım 😂

Benim esim pandeminin basindan beri calisiyor ama saatlerini azalttilar ben onu bile begenmiyorum 😂
Sabah cikip aksam gelmeleri lazim 🙄
Yoksa surekli evde acim acim diye dolaniyor tepem atiyor valla 😒

Son bir aydır böyle olduğu yazıyor hanımefendi. Konunun tamamını okumadan yorum yapmayın lütfen. Ayrıca çocuk yapma konusunda da akıl alacak cahillikte bi insan değilim.
Valla bence büyük konuşma.. eşin fabrika ayarlarına geri dönmezse ve sen de çocuk yapmış bulunursan vay haline...

Covidden dolayı ailemi göremiyorum yaklaşık 6 aydır. Kendi bulunduğum şehirdeki kimseyle de görüşemiyorum herkes gibi. Buraya kadar hepimizin aynı zaten.
Sorun her gün aynı rutini yapmaktan bunaldım. Uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama artık hevesimde kalmadı. Ot gibi yaşıyorum kalk temizlik yemek çamaşır bulaşık bitti git yat şeklinde otomatiğe bağlamış durumdayım.
Eşimde bu konuda hiç destek değil. Zaten asıl sorun da bu nokta da başlıyor. Temiz bi adamdı ama son zamanlar biraz pasaklılaştı. Ben wc ve banyoyu ıslak sevmem defalarca da uyarırım ıslatma yerleri diye bi abdest alır tüm yerler ıslak kıl tüy içinde arkasına da dönüp bakmaz. Bende tiksiniyorum sürekli yıkamaktan da bıktım artık ya hizmetçi gibi ne öyle e bu sefer tuvaletimi tutuyorum girmemek için son ana kadar sonra hemen bir dkda hızlı hızlı çıkıyorum sanki her yerim pis olmuş gibi nefret bir surat ifadesi ile. Böyle saçma sapan bi psikoloji yaşıyorum resmen. Kabuklu yemişleri yer evin heryerinde ya çekirdek ya kestane kabuğu yada elma armut çekirdeği falan bulurum. Yer koltuğun kenarına parkenin uzerine bırakır gider. Bin kere söylüyorum son zamanlar söylediğim fayda etmediği gibi bide terbiyesiz ses yükseltiyor. Tahammül sınırım kalmadı artık sürekli ağzımı bozuyorum resmen küfür değil ama hakaret ediyorum. Hakaret ettiğim için pişman değilim onun bana uyguladığı psikolojik şiddet hakaretten beter zaten. Ama ben artık kalem düşse kalemi kırmak istiyorum öyle bi tahammülsüzlük seviyesine ulaştım. Uzun zamandır ağlayamazdım herşeye ağlıyorum. Eşim sürekli bağıran biri olmaya başladı işi konusunda çok kritik bir dönem yaşıyor stresi maksimumda anlamaya çalışıyorum ama benim artık yüzüne bile tahammülüm kalmadı sesini dahi duymak istemiyorum o derece koptu artık. Bencillikleri terbiyesizlikleri beni aşırı yıprattı son bir aydır.
Bebek tedavisi görüyorum 1.5 yıldır. Tekrar olumsuz sonuç alınca psikolojik olarak çöküntü yaşadım, covidden dolayı asosyallik aile özlemi, evin yükü, eşimin yaptıkları derken kendimi iyi hissetmiyorum artık. Bazen tabaklardan bardaklardan çıkarıyorum sinirimi ama kesmiyor. Eşyama kıymet veren biriyim oysaki hani sinirle kırmak çözüm değil ama rahatlamak istiyorum kırıyorum kırınca yine kendim topluyorum daha da sinir oluyorum. Ellerim titriyor kaşım gözüm seğeriyor artık sinirden. Ay bilmiyorum çok bunaldım konuşmaya ihtiyacım var.
Bişey söyleyeyim mi aynı durumdayım. Eşim banyoyu resmen yıkıyo bi diş fırçalayacak söyledim anlamadı kavga ettim anlamadı yalvardım anlamadı. Öyle bıraktım temizlemedim geldi öyle gördü bişey demedi. Tabi ben rahat edemedim. Ben de pes ettim en sonunda napim temizliyorum her ellerini yıkamasında. Hele abdest alması varyaaa 🤦🏻‍♀️ Ben de günde 5 vakit abdest alıyorum bi damla su yok ağlayacaktım bi kere de alıştım artık. Çözüm bulursan bana da söyle nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back