Sabır taşı

Mahkemeye verir insallah kiz ikisinide o zaman gercekler zaten dökülür ortaya. Iddiaya girerim adam saglam papuc cikmayacak.
Benim de aynı ayarda asarım, keserim, yırtarım, döverim tavırlı cahil, çirkef bir yengem var, apartmanda bir kadına öldürme tehditleriyle saç baş girişti, kadın emekli polis çıkmasın mı, mahkemelerde sürünüyorlar abimler. Kadın hep videoya aldı, bizimki kameraya bile artistleniyordu, gitti darp raporu da aldı. Sonuç olarak bir ton maddi kayıp, bir ton rezillik oldu. En son yüklü bir tazminat davası açtı kadın yine. Umarım o kadın da konu sahibinin burnunu mahkemelerde bir güzel sürter de artistliği paraları giderken fıs diye söner. Kocişine güveniyormuş, o kociş mavi boncuk dağıtmıyorsa ben bir şey bilmiyorum. Bunlar yoluşurken adamın bir mısırı eksikmiş anlaşılan.

Ne yani karı koca kavgaya mi gittiniz? Bir de marifetmis gibi anlatıyorsunuz. Direkt şikayet edip uzaklaştırma kararı cikarttirabilirdiniz, numaralarınızı değiştirebilirdiniz. Şiddet kötü bir şeydir, ilkeldir, modern kendini bilen insan şiddete başvurmaz. Şiddet yanlıştır.

Ne yani karı koca kavgaya mi gittiniz? Bir de marifetmis gibi anlatıyorsunuz. Direkt şikayet edip uzaklaştırma kararı cikarttirabilirdiniz, numaralarınızı değiştirebilirdiniz. Şiddet kötü bir şeydir, ilkeldir, modern kendini bilen insan şiddete başvurmaz. Şiddet yanlıştır.
Konu sahibini şiddetle kınıyoruz yaptığı hic hos degil

8aylık evlıyız eşimin eski sevgılısı sureklı eşimi ve benı rahatsız edıyordu sürekli çeşitli yollardan ulaşıyofu arkamızdan cok kötu kelımeler kulagımıza gelıyodu nişanlıyken bırkaç defa telefon da tartıstım cok ağzı bozuk yırtıgın tekı hıcbızaman ağzımı bozmadım içip içip eşimi yabancı numaralar dan arıyıp ağlıyodu daha neler nelee utanc verıcı seylee yapıyodu saplantılı ruh hastası gibiydi ve en sonunda canıma tak etti kulagıma cok ağır bı kelıme geldı ve sabrım tastı esıme anlattım durumu ve onun çalıştıgı dukkana gittik yuzuüze derdinin ne olduğunu konusmak ıcın ve hala kufurler ederek benı tahrık ettı ve bende arabadan ınıp koşarak tekme tokat daldım cok kötu bı sekılde dovdum cok ağır laflar kullandım rezıl rusva oldu pişman degılım içim rahat etmedı bıle herkez eşımde bizi ayırmaya çalıştı ve bızı şıkayet etmıs 3ay uzaklaştırma verdıler ıkı taraf ıcınde geçerlı eşime sonsuz guvemım var ama o yolsuz onu yoldan çıkartıp kendıne çekmeye çalışıyor bizi ayrıma pesınde haketti sonuna kadar mahkme olurmu sizce ama bılmıyorum olursa benım acımdan iyi olue ama bı yandan onunla tekrar dan karsı karsıya gelmek ıstemıyorum siz olsamız nabardınız ellerime sağlık böle yuva huzur bozanları acımayın yolun rezıl edın
Valla bize de yolun rezil edin demissiniz ama ben sahsim adina konusarak, cozemiyorsam hukuki yollara basvurarak cozum uretiyorum. Kavga etmek, yolmak falan nedir 🤦🏼‍♀️

Valla ben once bi bakarim heybetli birseyse ayaklarimi totoma vura vura kaçardim 🤣 kociş benim icin dayak yesin ben niye yiyim cok sacma

Yolmak heybete bakmıyor ya. 🤭 Bizim lisede saç yolmalı kavgalar çok olurdu, bir gun öyle "bu ufak tefek nasilsa döverim" diye kavgaya girip dayak yiyen heybetli bir arkadaşımız vardı... 😂😂😂 Buyuk tecrube

Ay hiç uğraşamam 😒
Kocada keramet varsa buyursun alsın uğraşsın 🙈
Bide kendimi yorup saç baş kavga edicem 🤦
Kocacım da bı zahmet öyle ilişki yasamasaymis beni muhattap etmesin 😷
Daha ilk tacizinde telefon numarası ve bildiği numaraları değiştirip şikayet etmek aklınıza gelmedi mi 🤷

Valla bir tanıdığımın başında da var aynı bela, o yüzden burda konu sahibinin linçlenmesini doğru bulmuyorum, bu kadınlar her şeyi hak ediyor, az bile yapmışsın ellerine sağlık. Mahkeme olursa ne ala, “iftira” da bir suç, aile düzenini bozmakta. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır, bekar adam kalmadı sanki ya ruh hastasıymış tam.

Valla bir tanıdığımın başında da var aynı bela, o yüzden burda konu sahibinin linçlenmesini doğru bulmuyorum, bu kadınlar her şeyi hak ediyor, az bile yapmışsın ellerine sağlık. Mahkeme olursa ne ala, “iftira” da bir suç, aile düzenini bozmakta. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır, bekar adam kalmadı sanki ya ruh hastasıymış tam.
Savcılığa şikayette bulunmak yerine dövmeli mi yani sizce? 😶

Keşke çalıştığı yere gidip onunla böyle seviyesizce muhattap olmak yerine savcılığa,karakola gidip şikayetçi olsaydınız.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Rezillik diz boyu. Gündüz kuşağı programları ülkenin eğitim seviyesini yansıtıyor zaten. Sürekli cirkeflesen insanlar, kimin eli kimin cebinde belli olmayan hayatlar... Göstere göstere normallestiriyorlar. Sonra böyle biri çıkar övünerek anlatıp siz de yapın diye tavsiyede bulunacak cüreti gösterir.

ayy saka gıbı ıkı kadın erkek ıcın sac basa gırmıs

bu sahıs bızı rahatsız edıyor dıye sıkayet etseydınız ? esınız engelleseydı
kızın aılesıne mesajları gosterıp kızınız bızı rahatsız edıyor devam ederse sıkayet edıcez deseydınız

sac basa gırmek nedır cok komık bence herkes sızlere gulmustur

yalan değil ben de döverdim yerinizde olsam.

ama diğer arkadaşlar da demiş kocanızda mavi boncuk dağıtıyor olabilir, takibe alın çaktırmadan. o kadın da boş yere bu işlere girmemiştir emin olun.

Karşıdaki kişi sizi bu kadar taciz ederken sizin eşiniz şikayet etmeyi aklına getirmemiş mi? Siz aldaydınız uzaklaştırmayı ondan önce ? Kaldı ki neden telefon numarasını değiştirmiyorr eşiniz ?

Back
X