• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabiha Paktuna Keskin

Bende kendisini takip ediyorum bircok tavsiysini dinleyip yararinida gördüm , begendigim yönleride var , ama kadin hirs yapmis , egosu tavan yapmis . tv ye cok cikiyor , artik bir doktor degilde bir is kadini gibi geliyor bana. tedavilerinde insnalari kobay olarak kullaniyor belliki, okuduklarima bakinca bu kaniya vardim. birde bilimi putlastirmamak lazim her zaman bilimin dedigi dogru olmayabiliyor. belkide kadin olmasi gerek tedaviyi yapiyor ama tedavi neticesiz kalabiliyor olabilir.

örnegin bilim adamalri senelerce yumurta yemeyin , yok söyle zararli böyle zararli dediler. simdi yiiyn bi zarari yok. veya süt yillarca iicn kemikleriniz gelissin, simdi her kafadan bir ses ...

yani artik cocugunuzun halinden en iyi siz anlarsiniz, annelerimiz bizi pedegoglarla büüytmedi ya

Ben sadece şunu söylemek istiyorum dr.unuz ister X ister Y kişi olsun.hem kendi çocuğum hem çevremdeki tanıklarımın hemde çalıştığım dönemde okulumuza gelen dr.umuzdanda gördüğüm kadarıyla ettiğim tecrübemden yola çıkarak, Dr. nekadr meşhur ünlü veya tecrübeli olursa olsun,Benim çok yoğun çalışan bir dr.um olmamalı sizede en büyük tavsiyem bu!! Çünkü insan oda, bir düşünsenize talep çok oldukça dr. nekadar iyi bir dr. olursa olsun kafası telefon televizyon yüzlerce hastasıyla ve birde bu kişinin kendi hayatı var bununla dolu olduğu sürece sizinle birebir nekadar iyi ilgilenir nekadar sabırlı davranır ve en önemlisi gerçekten dinleyerek nekadr zaman ayırır bunuda göz önünde bulundurmak lazım. Evet Sabiha hnm alanında ii bir dr.dur muhakkak tecrübeleri vs.. Fakat hastaya ne lazım?? Gerçekten dinleyen (dinlerken bir yandan çıkacağı tvyi veya diğer hastalarını düşünmeden, günün nası biteceğini düşünmeden) ilgilenen ve çocuğun ilk gittiğinde neyi olduğunu ve 2. gittiğinde de hatırlayacak kadar kafasının dolu olmaması ve ancak bu şekilde bize yararlı olabieceğidir.. Yoksa genel anlamda hemen herkesin gündelik hayatta kullanacağı teorik bilgileri hakkında insanların zaten bir şikayetleri yok bence.. Biz eğer çocuğumu dr. götürüyorsak o dr.unda birkaç dk.sını bizlere ayrırarak gerçekten ilgilenmesini isteriz. Sırada bekleyen hastalar için biran evvel başında salmasını değil elbette...

Back