- Konu Sahibi zeren_zeynep
-
bütün doktorlar çocuklarınızı sevin özgüvenli yetiştirin demiyomu zaten!hangi psikolog psikiyatr yada pedegog farklı şeyleri söyşüyo allah aşkına ezbere konuşma die buna derim ben! bu kadının söyledikleri doğru zaten fakat tedavi şekli yanlış diyorum ve büyük bir doktor gurubu bunu kabul etmiyor siz nie kabul ediyorsunuz ki? bizde sizin gibi kadını tv nin içine girerek a dese transa geçerek dinliyorduk ve beğeniyorduk büyük yeğenim biraz problemliydi ve anne baba bu kadına götürmek için randevu aldılar tam 8 ay sonrasına randevu verildi sabırla beklenildi ve gidildi özleminde dediği gibi kadın hasta doktor ilişkisinde çok kötü! ayrıntılarına girmeden şu kadarını yazıyorum size verdiği tedavi şekli yüzünden küçük kardeşi eeg çekimine kadar gitti ve tekrarlanıcak! beyin emarı yani anladınızmı!!!her söylenildiği uygulandı yeğenime hiçbirşey denilmiyordu gece 4 -5 lere kadar işkence çektiler resmen bu arada telefon trafiği devam ediyo ve sakın diyolar sakın programı bozmayın bizimkilerde bozmadılar en son küçüğü karın içinde bayılınca soluğu eeg çekiminde aldılar yeterli hanımefendi!şunuda anlamadım bedava kitap dağıtınca iyi dokto rmu oluyor?bu doktor aynı zamanda eski hatası sonradan yanında çalışan biriyle mahkemelik sebebinide siz araştırın biraz araştırnacı olun gözünüzü açın bu alanda çokda başarılı doktorlarımız var asıl onları harcamayın
bu arada 35papatyanın söylediği şu alınan ücretin geri alınması olayına gelince bu kadına giden para hesabı yapmıyo zaten ne die geri istesin?ayrıca kadın zaten bi tek bize takılmadı bu kadının mağduru çok bizde yeğenimi ankarada bir merkeze götürdüğümüzde anladık sabiha hanımdan gelen hastalar vardı ayrıntılarını anlatmadın bile ama sizin için yeterli kısmını anlattım umarım bi gün bu kadının hastası olmak zorunda kalmazsınız!allah korusun yani!bu iyi bir dilektir(en azından benim için) sakın yanlış anlamayın...
geve, yani yanlış tedavi mi uygulanmış diyorsun? gittiğiniz diğer drlar sabiha hnm'ın hastanızı daha da kötüye doğrumu sürüklediğini söylediler? bize bundan bahsetmelisin bence.. geçmiş olsun tabiki ama uygulanan tedaviyi sorgulayacak akademik bilgimiz yok... ha şu davalı mevzusuna gelince onuda bilmeyen yok... mahkeme sonuçlandımı peki geve? sevgiler....
öncelikle yigeninize geçmiş olsun sabiha hanıma gelince fikirlerim aynı yazılarını kitaplarını begeniyorum temennin içinde sagol inşallah hastası olmak zorunda kalmayız en bastaki set uslubunuz sarlatan kelimenize tepki verdim ben tabiki herkez herkezi sevmek zorunda degil ama şarlatan kelimesi çok agır bence tekrar geçmiş olsun
şu an size cevap yazmak benim için daha büyük bir zahmet inanın!ne davası hanımefendi herkes çocuğunun derdine düşüyoayrıca burdan şikayet etmenin daha önmeli bir insani görev olduğunu düşünüyorum ben buraya yazarak bi çok insana iyilik yaptığımı düşünüyorum kendi adıma en azından! siz bir doktora gitmeden önce adliyeyemi gidiyosunuz davası varmı die?buraya yazdım çünkü çağımız bilgisayar çağı ve internet girmeyen ev yok herkeste bütün araştırmalarını internet aracılığıyla yapıyo nitekim gitmeden önce bizde araştırdık olumsuz hiçbirşeyle karşılaşmamıştık ben yazıyımki gitmeyi düşünenler bi düşünsün istedim suçmu işledik yani yazmasamıydık anlamadımki???Arkadaslar ne güzel burda yasadiklarinizi anlatiyorsunuz o doktor hakkinda?
Peki gercek hayatda ne yaptiniz? Tepki gösterdinizmi?
Bunun illaki bir tabibler odasi vardir sikayet edecek veya baska bir yöntemle ( ne yazikki Türkiye`de yasamiyorum, onun icin nereye basvurulacagini bilmiyorum ) muhakkak baska anne babalarada yardim etmeniz icin bunu yapmaliydiniz.
Bana dokunmayan yilan 40 yil yasasin mantigiyla, daha cok böyle doktorlar sizi tedavi eder.
Insanlik göreviniz aslinda buydu, sikayet etmek.
Belki biraz zahmete girecektiniz ama en azindan baska cocuklari koruma amaciyla cok büyük iyilik yapmis olacaktiniz. Bence hala gec degil yapin.
Burda sikayet etmekle hic bir faydaniz yok kimseye.
Arkadaşım paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler gerçekten ancak sanırım oliviayı sanırım yanlış anladın. Bu yaşadıklarınızı keşke ilgili mercilere şikayet edip bildirseydiniz diyor. Beni yanlış anlama ama bu konuya çok agresif yaklaşıyorsun sanırım.. Bu kadın hakkındaki düşüncelerimi değerlendirmemde çok yardımcı oldun tekrar teşekkürler[/QUOTE
şu agresiflik konusunda saırım haklısınama dayanamıyorum tüylerim diken diken oluyo sizde beni anlayın bende size teşekkür ediyorum sevgiler...
Çocuklarımızı büyütürken en büyük yardımcımız.....
ey allahım burada ne olmuş böyle arkadaşlar face sayfamızda problem çıkınca burada sayfa açalım demiştik ama sonra gerek kalmadı kullanmadık burayı sabiha hanıma gelince kim ne yaşamış ne yapmış bilemem ama ben uyguladığım tavsiyelerden ve kitaplardan çok yardım aldım anladığım ve yguladığım tek mantık şudur ki koşulsuz sevgi ilgi alaka ve stressiz bir anne olmanın şart olduğu bunun ışığında tavsiyeleri kendi yaşantımıza göre düzenliyorum ....
sevgili anneler hepimiz cocuklarimizi daha guzel yetistirebilmek icin bu konulari okuyoruz,tartisiyoruz.
ben bi danisman psikolog olarak yorum yazmak istedim.
cogumuz cocuk egitimi ve psikolojisine dair kitaplar okuyoruz,unutmamamiz gereken her cocugun bir olmadigi.Nasil her insan birbirinden farkli kisilik ozelliklerine sahipse,cocuklarimizdas ayni selkilde.
dolayisi ile sonuca goturecek eylemlerde farkli yollar izlenebilir, aksi olsaydi uzmanlara ihtiyac olmazdi
Tv'den yada kitaplardan ogrendiginiz onerilerin hepsini ustunkoru uygulamayin, degerlendirin.
Kendi cocugunuza uygun gorduklerinizi birbir secin.
Her uzman farkli cozum onerilerinde bulunabiliyor,birbirlerinin onerilerini desteklemeyeebiliyorlar.
Bu arada ticari amacli oldugunu yazanlar olmus ama zaten bu hanim bu hizmeti para karsiligi yapiyor,hayrina degil ki.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?