Sabancı Kız Olgunlaştırma Enstitüsüne(beylerbeyi)Gidenler

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
meraba arkadaşlar bu sene evden sıkıldım ve arkdşımında bu sene bıtırecegi sabancının enstitüsüne gitmeyı planlıorum...malum oğlum 2 yaşında ve bana ıhtıyacı var... gunluk kursu(sabahtan akşama kadar) olan moda tasarımı sectim...aslında kayda değer mesleğiniz olsun ıstıosanız 2 senelık çocuk gelişimi,moda tasarımıda var...ilk yıl 5 gunokul,ikinci yıl staj arada okul,alacağınız diploma meslek lisesi diploması oluyor ve unıversıteye düz geciş yapabiliyorsunuz...ama maalesef bu uzun dönemli kursu seneye dusunuorum en azından mezun olunca cocuk gelişiminden yardımcı öğretmen olark kreşlerde çalışabılırım yada kendı yerımı açabiliyormuşum...ama seneye oğlum kreşe gittiğinde kafama koydum başlayacağım....

kurs programları eylulde başlıyor(on kayıt başladı hemen kaydolun),mayısta bıtıyor.hafta içi ,hafta sonu olma ihtimalını öğrenciler seciyor(ön kayıtta soruyorlar)kurs programları yıllık 150~200tl olucakmış hocaların sölediğine göre...sınıfar 12 kişilik olması acısından ismekten,halk eğitimden bın kat iyidir bnce...özelliklede okulun konumu:)))))
okul programı yanı 2 yıllık olanlar çocuk gelişimi gecen sene 2000 tlymiş ki bu okul ıcın çok ii...taksıtte yapıyorlar..ama diğer bölümler yani çocuk gelişimi dışındakıler daha uygunmuş ve tanınmış modacıların yanında staj yapma ımkanı verıolarmış:))))ayrıca okul gcen senelerde moda tasarım turkıye 1.liği almış....isim yapmış kısacası..

eşim okulu görur görmez mutlaka gitmelısın dedi....boğazın yanı başında arabası olan öğrencilere otoparkı var...içi bakımlı...sadece bayanlar var...(eşlerinz kıskança secebılırsınız)ben açıkçası vuruldum okula özelliklede yerıne orda boğaza karşı ders yapmanın hayalı ıcındeyim:))))

ayrıca buraya başlıck arkdşlarla da tanışmak ısterım ...

aslıcıgım cok sevındım adına .cocuk gelısımını duyuncada hemen konuna atlayım dedım bılıyorsun ben bolumumden memnun degılım,cocuklugumdan berı hep cocuk gelısımını okumak ıstedım lakın ,aılem bolum olarak tekstıle yonlendırdı benı .okul bıttıkten sonra calısma alanarınıda gorunce tekstılden ıyıce nefret ettım ıcımde cocuk gelısımı anaokulu ogretmenlıgı ukte kaldısimdi benım merak ettıgım olgunlastırma okulu dedıgın kurs mu yoksa bıldıgımız okul mu ? sınavlamı yoksa paraylamı gırıyoruz ? ben cocuk gelısımıne kayıt yaptırmak cok ısterım .kac yıllık egıtım verıyorlarmıs .ayrıca mezun olduktan sonra nasıl 4 yıllık unv.okumadan anaokulu ogretmenlıgı yapılıyor kı sasırdım kı yapılıyorsa benı aydınltırmısın ,anaokulu ogretmenlıgımden gectım ben,cocukların olacagı alanda calsmak ısıtoyrum ben .anlıyorsun benı degıl mı

Canım cocuk gelişimi 2 yıl bı eğitim veriolar...ılk yıl sadece okul 2.yıl haftanın 1 gunu okul dığer gunler anaokulunda staj görüyorsun...burdan aldıgın diploma meslek lisesi diplomasıyla eş deger ve unıversıteye dıkey geciş yapılabıliyor...ama unıversite düşünmüosan eğer tekrardan anaokullarında yardımcı öğretmen olarak yıne çalışma hakkına sahıp oluosun ,anaokulu açma hakkınada sahib oluosun...ben bu sene değil ama keremı kreşe verır vermez bu bölume gecmeyı dusunuyorum en azından kayda değer bir meslek:))))anaokulu öğretmenlığıde yılda 2000tl gibi bi rakam anlayacağın çok dusuk...benm gittiğim kursta 150 200tl bişey bnce sende gel bırlıkte gidelim dıkışini geliştirirsin )))

anladım cnmcım ama hayallerım suya dustu valla .tekrardan meslek lısesı sonra dıkey gecısle 2 yıllık unv okuyamam:84: basa sarmak gıbı bırsey benım ıcın ,tek fark bolum farkıyla:84:

doğru sölüyosun cnm ama meslek dersi görüosun bıtek yanı liseyı baştan okumuosun ama yınede bı zaman kaybı dıosan sen bilirsin tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…