• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları yaşanan psikolojik mide bulantısı

filiz0627

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
2
0
1
34
Kızlar merhaba buraya yeni üyeyim. Benim sorunum sabahları yaşadığım psikolojik mide bulantısı artık sabahları olsun istemiyorum bıktım. Psikolojik olduğunu nereden biliyorum çünkü mideyle ilgili tüm testleri yaptırdım bir sorunum yok ve antidepresan kullanırken bu sorun ortadan kalkıyor. Şu an antidepresan kullanamıyorum çünkü tüp bebek tedavisi aşamasındayım.

Eğer ki geceden baharatlı yemekler yediyseniz sabaha genelde öyle oluyor çünkü ben de aynısını çekiyorum ve üç aydır böyleyim her sabah kalktığımda midem çok ağrıyor eğer ki zarar vermeyecek olursa doktora danışıp mide koruyucu kullanabilirsin genelde en zararsız olan gaviscon kullanılıyor tüp bebek aşamasındaysan antidepresan kullanma onlarda bir nevi etkiliyor yani muhtemelen senin stres kaynaklı olduğu için o şekilde yani normalde sinir aşırı stres bunların hep mideye yansıyor yani ne kadar doktora gidersen de bir çözüm bulamazsın sadece incir diyebilirsin bir de sağlıklı beslenme çok önemli o yüzden de çok fazla baharatlı yemekler tüketme olabildiğince sadece bol su iç inşallah faydasını göreceksin🩵

Eğer ki geceden baharatlı yemekler yediyseniz sabaha genelde öyle oluyor çünkü ben de aynısını çekiyorum ve üç aydır böyleyim her sabah kalktığımda midem çok ağrıyor eğer ki zarar vermeyecek olursa doktora danışıp mide koruyucu kullanabilirsin genelde en zararsız olan gaviscon kullanılıyor tüp bebek aşamasındaysan antidepresan kullanma onlarda bir nevi etkiliyor yani muhtemelen senin stres kaynaklı olduğu için o şekilde yani normalde sinir aşırı stres bunların hep mideye yansıyor yani ne kadar doktora gidersen de bir çözüm bulamazsın sadece incir diyebilirsin bir de sağlıklı beslenme çok önemli o yüzden de çok fazla baharatlı yemekler tüketme olabildiğince sadece bol su iç inşallah faydasını göreceksin🩵
Benimki tamamen psikolojik endoskopiye girdim hiçbir şey çıkmadı. 2 haftadır çekiyorum dayanılacak gibi değil cidden sabah olsun istemiyorum artık. Sanki yemek görünce zehir görmüş gibi oluyorum asla yiyemiyorum.

Back