Sabahları yarım çay bardağı elma sirkesi içerek kilo verdim..

siyahbeyazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
62
0
36
İstanbul
nasıl mı sabhları yarım çay bardağı elma sirkesi içtim iki haftada 5 kilo werdim sıra sizde oleyyyy:):):64 :

Son düzenleyen: Moderatör:

yok yani tüylerim diken diken oldu yarım bardak sirke bi de sabah sabah deyince
1 tatlı kaşığı olabilir

pardon işim vardı biraz yazamadım. Ben elma sirkesi diye biliyorum elma sirkesi ve içine birazcık bal da yapabilirsiniz mide de yanmaz böylelikle ama acil kilo vermeniz gerekmiyosa girmeyin bu işlere tadı kötü hatta fena

sorun değil.
Sadece elma sirkesi içtim dediniz,bal-elma sirkesi ve suyu bende biliyorum.
bi kere denemiştim,tadının çok kötü olduğunuda biliyorum.Sadece sirke falan diyince şaşırdım.
Zaten acil kilo vermem gerekiyor ama bu kilolar bi günde yerleşmediki bi kaç haftada nasıl gitsin?
Böyle bişeye kalkışmam zaten,evet kalkışmayın böyle şeylere.
Sağlıklı beslenerekde pekala kilo veriliyor.
5 kilo vermişsiniz almayın bari.=))

Son düzenleme:
arkadaslar zayiflicam diye sagliginizdan olmayin bence,tabii ki elma sirkesinin yararlari bir hayli fazla ama midenizi delip,mide agrilariyla ugrasmayin

yaaa arkadaşlar bi gün bende deneyeyim şu elma sirkesini dedim çay bardaşının yarısına kadar doldurdum bi dikişte hepsi miğdede.ölüyodum nerdeyse dolabı açtım herşeyden yedim.miğdem yanıyo agzıma acı sular geliyo kusmak istiyorum olmuyo.ogün bu gündür agzıma sürmedim.galiba migde sorunları olanlara olmyo.migdemde hem yara var hemde reflü.

bende ıcıyorum ama taylan kumelı 1 su bardagına 1 çay kasıgı sirke demıstı.sızınkı bayagı fazla olmus...ayrıca içine maydonoz elma ve lımon da koyuyorum ben.

senin için sevindim, tebrik ederim, ama:)gerçekten çok fazla içmişn zararı olabilir dikkat et. Benim bildiğim bir yemek kaşığı belki de ondan daha az bir bardak suyun içine, ayrıca illa sabah deil karnın baktın acıkmaya başlıyo onu içiyosun:)

Ben de 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal ve biraz limon sıkıp içiyorum. Nefes almadan içilirse çok sorun olmuyor Midesinde problem olanlara önermiyorlar...

Arkadaşlar yarım bardak sirke bana baya uzak bir olay ama bir tarifte benden gelsin daha yapılabilir duruyor :)

Elma sirkesinin zayıflamaya etkisi var mı tam anlamıyla kanıtlanamamış olsa da ben elma sirkesi zayıflattığına inanan büyük bir kesimin içerisindeyim. Güzelliği ve formda vücudu ile kadınların adeta idolü haline gelen Ebru Şallı programında kilo vermek isteyen hanımlara oldukça farklı bir çay tarifi verdi.
Elma sirkeli çay. Eminim böyle bir çay nasıl içilir diye sordunuz şimdi kendinize ama elma sirkesini bizzat deneyen biri olarak bu tarifin de etkili olduğuna inanıyorum. Elma sirkeli çayın en önemli özelliği ise selülit giderici, yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı özelliklere sahip olması. karar sizin bence denemeye değer ne dersiniz? Hazırlanan çay kahvaltıdan 1 saat önce içiliyor. 1 ay boyunca devam edilip içilmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…