• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sabahları genelde nasıl uyanırsınız=)))

sabahları genelde nasıl uyanırsınız???

• Ankete Katılan
    61
Erteleme payini da koyarak saati zaten 30 dkkadar erkene kurarim. Birkac ertelemeden sonra kendim kalkarim.
Ruh halim de gayet normaldir, neseliyimdir. Hatta bircok insanda olan uyku sersemligi, ses degisikligi bende gorulmez. gun icinde nasilsam, yeni kalktigimda da oyle oluyorum. :)

Valla bende erkene kurarım alarmımı,kalkacağım zamana kadar erteler dururum...
Demek ki tek değilmişim...kaydirigubbakcemile3
Bu sıralar yatak pek sevimli geliyor bana,ama çok yatmayıda sevmiyorum,günün bereketi kaçsın istemiyorum,ortada kaldım kısaca...boshayallersmile
Bu böyle gidicek sanırım..
Erteliye...Erteliye..kaydirigubbakcemile

benımde alarmım 3 4 kere calmadan uyanamam zor ve yorgunumdur sabahları maleseff bıde bıraz saskınn faln olurum :bbo:

Çok tedirgin yattığım için bazen alarma bile gerek kalmaz.
alarm çalmadan uyanırım.

alarmı pek önemsemediğim için genelde beni sevgilim uyandırıyor bayanssulusmile bazen ben erken uyanıyorum bende onu uyandırıyorum bayanssulusmile böyle geçinip gidiyoruz sempatiksalakcinni

alarm çaldımı 2-3 dakka daha uyurm sonra baktım üniversiteye geç kalcam direk kalkarım... :D

ertelerim ertelerim uyanmam:1:
evdekilere huyumu bildiğim için tembihlerim uyandırın diye, anca öyle kalkarım(uyandırmaya da korkarlar fazla asabi oluyorum):1:

belli olmaz, bir gün önceki moduma bağlı,
çok dolanıp gezip tozup iyi içtiysem, kalkmam zor,
geç yattıysam, yataktan yere fırlatılmam gerekir,
10 saat ve üstü uyuduysam, bir çalmaya kalkarım ama yavaş yavaş,
yatmadan önce şu saatte kalkmalıyım telkinlerini verirsem kendime saat çalmadan az önce gözümü açarım, ahan da saat çalacak diye :1:

Back