• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sabahları genelde nasıl uyanırsınız=)))

sabahları genelde nasıl uyanırsınız???

• Ankete Katılan
    61
ama bu anket tam bekarlar için olmuş.. mesela bebek ağlar otomatik olarak kalkarım da olsun şıklarda :hulya:

hehe doğru olsun sız soyleyın yınede soyledınız zaten hezemuszemus

alarmsız kendi vücut alarmımla zınk diye uyanırım zemuszemus

alarmı 3-4 defa ertelerım ama sonunda kalkarım

wallahi ben böyleyimm zemuszemus

beni her sabah anneciğim uyandırıyo valla nazlansamda b i kaç kez söyledikten sonra sonunda kalkabiliyorum:1:

Psikopatça olsa da ; diyelim 9 da uyanmam lazım, alarmı 6ya kurarım erteleye erteleye uykumu böle böle 9a kadar uyurum, sonra 9da kalkarım.Böylelikle 6da kalkıp kendi kendime "ohh daha 3 saat var" der, mutlu olurum.

ben şıkları şöyle zannetmiştim

nasıl bir ruh haliyle uyanır sınız ? vb. şeklinde sanmıştım .

mesela sabahları sinirli uyanırım ekşi bir limon gibiyimdir.

çok nadiren gülümseyerek kalkarım .

alarmı 3-4 defa ertelerim, sevgilimin aramalarını da meşgule veririm. en sonunda telefonu sessize alırım.mışıl mışıl uyumaya devam edicekken annem uyandırır. kaydirigubbakcemile3

okula giderken alarmi 3-4 defa ertelerim sonra kalkarm .
ama tatil gunlernde mesajlarn titretmesiyle uyanirim kaydirigubbakcemile3

alarmla falan işim yok,çocuk ağlamasıyla uyanırım:emir_bebek:
ve hayatım boyunca hiçbir sabah mutlu uyadığımı bilmembilmiyorumkismile
hep tersten kalkarımbilmiyorumkismile

kalkacağım saatten 15 dk.önceye kurarım ki kendimi hazırlayarak uyanayım
o çalar ben sustururum:)

alarm çalar çalmaz kalkarım

vücudum hangi satte kalkmaya alışdıysa o saatte uyanırım...ama her ihtimale karşı
tel.alarmı başucumdadır...çalar bazen bazen de çalmadan kapatırım.

ertelerim son anda kalkarım hep bu huyumu bildiğim için ona göre erkenden kuruyorum erteleme payımıda katarak :D:D

saolsun benim alarm gibi bir kizim var.alarma ihtiyac duymuyorum artik.her gun sabah 05-30-da kalkar.hic sasmaz valla

alarmla yaşamayı, alarmla uyanmayı hiç sevmem.eğer mecbursa kalkmam hemen kalkarım.benim kadar negatif,asabi kakan bir başkası daha yoktur herhade.eşimde hep der senin huyunu biliyorum,sana uysam ciddi ciddi kavga ederiz diye....uyku çok güzel ya uyanması omasa:kedi:

Back