sabahki idrar testim pozitif şimdiki negatif çıktı,bi bakın nolur:((

mad1410

Bitanesi'nin Bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
445
269
103
Selamlar arkadaşlar.Adetim bugün itibariyle 2-3 gecikti.Sabah eczaneden gebelik testi yaptım,sonuç silik ama bariz bir ikinci çizgi..Sonra hastanede kan verdim,ama sonuçlar çarşambaya çıkacak...Akşam gelirken başka marka tekrar test aldım. O da negatif,yani testi gözümün içine sokmasam ikinci çizgi yok,son test çok çok belirsiz negatife yakın bi çizgi,hatta belkide yok.Ben anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim,nolur bilen başına gelen var mı yardım edin...:18:

Kan sonuclarını bekle canım ve doktora gıt Allah hayırlısını versın

sabah idrarıyla yapılan test her zaman daha belirgin çıkar.zaten genelde aç karnına ve sabah saatlerinde ilk idrarla yapmayı tavsiye eder eczacılar.panik yapma.hayırlısı olsun.inşallah hamilesindir.şimdiden tebrikler cnm....

bence yarın sabah ilk idrarınzla yapın testi daha net sonuç alırsınz inşaallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar acaba düşükmü yapıyorum,yarın eczanalar kapalı,gidip hemen test mi alsam acaba

sabah aç karnına ilk idrarla tekrarla testini. şimdi git 3-4 tane al gün içinde bak ben öyle yapmıştım. gün içinde yaptığım tüm testlerde silik 2. bi çizik çıkıyordu. güzel sonuçlarını bekliyoruz

sabah yapılan testler her zaman doğru sonucu verir..çarşamba günü kan sonucun çıkıcakmış bence bekle tekrar test yapma..inşallah hamilesindir

Şimdi gittim eczaneye 2 tane daha test aldım,sabah yapıcam onları...Şuan kasıklarımda ağrı başladı,eşimde vücut çocuğu atıyor falan dedi,ondan tedirgin oldum.

Şimdi gittim eczaneye 2 tane daha test aldım,sabah yapıcam onları...Şuan kasıklarımda ağrı başladı,eşimde vücut çocuğu atıyor falan dedi,ondan tedirgin oldum.

neden atsınki vücut çocuğu kanaman mı var
eğer hamileysen kasık ağrısı çok normal
allah gönlündekini hayırlı kılsın

yav bu erkekler ne alem çok güldüm valla. benimki kıymetli gebelikten ve ağrı olması bebeğin tutunduğu anlamına gelir, bu çok iyi birşey derdi doktorum. kulak asma sen eşine, ağrı olması çok iyi bişi

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için,acaba 1. test yani pozitif çıkan yanlış olabilir mi??

resmini çekip koyabilirsen yardımcı olabilirim. birde durdukça koyulaşır o çizgi yani 1-2 saat sonra bakınca dahada koyulmuş olur. atmadıysan bi bak..

Canım resim koyamıyorum,1 test anında pozitif sonuç verdi,ikinci negatif gibiydi,hakkaten dediğin gibi 2. testte gözle görülür silik bir ikinci çizgi belirmiş,internetten araştırmalarıma göre 5 tane idrar testi pozitif çıkıp,kanda negatif çıkanlar var...acaba kan testi yanlış pozitif sonuç verir mi???

hamileliğiniz henüz çok yeni o yüzden sabah idrarında pozitif çıkmıştır. onun dışında gün içinde sıvı şeyler tüketiliyor buda idrarın içindeki maddeleri azaltıyo. en az 4 saat idrarını tutup öyle yapın yazıyor bir çok testte. kanaman yoksa vücut bebeği atmaz canım panik yapma :)

canım ben hamılelıgımı ılk test yaparak ogrendım.test yaptım pozıtıf cıktı..sonra hemen bır test daha aldım o da oyle cıkmıstı..panık yapma tmmı..tabıkı sımdı cok sabırsızsın canım heyecanlısında.. test var elınde madem tekrar yap o zaman.ben yaptıgımda actı karnım ama ben oructum o yuzden oyle denk geldı..esıne de kulak asma:)hayırlısı olsun sızın ıcın..

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Yarın sabah aç karnıma tekarlıycam 2 test daha...Sonucu buraya yarın yazıcam...hayırlısı hakkımızda..

Arkadaşlar sabah iki ayrı test daha yaptım,ikisinde de ikinci çizgiler silik çıktı.Hayırlısı bakalım sanırım sonuç pozitif..

Merhaba kan tahlili kesin sonuç ama kendimle örnek vereyim sabah aç karnına silik çizgi çıkmıştı akşam negatifti 2 gün sonra aynı anda 2 test yaptım biri silik biri hiç bir çizgi yoktu şimdi 6 aylığım 1 tanesi bile silik bile çizgiyse kesindir bence ama kan tahlili erken yaptır bence önlemini almaya başla çünkü bence sen hamişsin

Bu arada sen eşine kulak asma aksine her hamilelikte belirtidir bu adet olamadığın için ben 4 ay adet dönemime denk gelen zamanda yaşadım hatta 2 kerede kanadım ama bol dinlenme sıvı ve progestron takviyesiyle şimdi hatta olması gerekenden 4 hafta büyük bir tosuncuk bekliyorum tekmeliyo hatta şimdi :)))

sabah ac karnına ıdrar testı denıyorda bunun aclıkla ılgısı yok ac degıl saabh ılk ıdrarla yapılan kan testınde hcg hormonu daha cok salgılanır oyüzden sabah ılk ıdrarla yapılması öenrılıyor bende hamıleyken testımın ılkınde cok silik cıktı tekrar aldım onda belırgın cıkmıstı kandada pozıtıf cıktı senınde silikte olsa cıkması pozıtıftır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…