merhaba öğretmen arkadaşlarım ben 1 yıllık anasınıfı öğretmeniyim. ilk yılımda sabahçı olarak çalıştım sabah 7 de kalkıp hazırlanıyor 7:30 da sevise biniyor 8:15 de göreve başlıyorsum. şehir merkezinde oturup ilçe köynde görev yaptım. okuldan 1 de çıkıp eve saat 2 veya 2:30 gibi geliyordum. eve gelir gelmezde yemek yeyip direk uyuyordum ve gününm bu şekilde bitiyordu. pek memnun olamadım kendimden. zaman yönetimim sıfırdı bu yıl kursa gitmek ve spor yapmak istiyorum ama sabahçı oluncamu daha iyi olur yada öğrenci oluncamı b,lemiyorum.. öncelikle kuran kursuna gitmek istiyorum ve bulunduğum ilde diyanetin kursaları sabah başlıyor 2 saat kadar sürüyormuş. öğlenci olayım dedim sabh kuran kursuna gidip birazda erken uyanırsan yürüyüş yaparım diyorum 12:30 da işim başlıyor 5 te bite en geç 6:30 da evde olurum ve geriye kalan vakitte diğer işlerimi yaparım diye düşündüm. eğer sabah spor olayınuı yapamazsam akşam gideyim diyorum. bu arada satranç kursunada gitmek istiyorum bu konuda benden daha bilgili ve zaman konusunda daha iyi olan kiilerden tavsiye almak istiyorum. sabahçı olmak mı daha iyi öğlenci olmak m? (bir öğretmen için)