Ben yüzümü sabahleyin sadece suyla yıkıyorum kuruluyorum o kadar. :26:
Yazılanları okuyunca kendimi dışlanmış hissettim birden.![]()
Dışlanmış hissetmenize gerek olmadığı kanaatindeyim. Şu an yaşınız kaç bilemiyorum tabii ki. Ancak cildimiz en çok kire pasa ise maruz kalan bölgemiz. Bu nedenle iyi temizlenmezse göremediğimiz bir şekilde gözenekler dolu ve sağlıksız olur. Tabi ki bazen öyle durumlar var ki, cildimizi temizlemek adına onu içinde cam tozu bulunan bir cilt soyucuyla temizlemek, ya da çevirip içindeki maddeler nelerdir diye onların ne anlama geldiğini sorgulamadan kullanılan rengi ambalajı kokusu ve bize ilk verdiği hisle çok hoşumuza gittiği halde sadece kimyasallarla farkında olmadan zarar verdiğimiz bir takım ürünler, ya da organik olduğunu düşündüğümüz ama sadece içinde esansı bulunan zamanla içindeki bir takım sabun tutucular yüzünden tahminimizden çok daha fazla bir takım asitlerel cildimize zarar veren bir sürü yanlış şeyleri kullanmaktansa belki de en iyisi sizin yaptığınız diyebiliyorum bu yukarıdakilere şahit olan biri olarak. Tabi ki doğrusu iyi bir beslenme ve cildimizde de hakikaten doğal zararsız ama içeriği besleyici ve arındırıcı olan şeyleri kullanmak. Lütfen arkasını çevirip içinde ne var diye sormalı herkes ve o maddeleri iyi incelemeliyiz. Aksi taktirde sadece birilerine para kazandırmış oluruz, kısa vadede belki hoşumuza giden bir takım ürünlerin uzun vadede ciltteki hücrelerle ilgili adını anmak istemediğim ve malum artık hepimizde görülmeye başlayan hastalığın cilt .........rini tetiklediğini bilmeyen yok ve tüm uzmanlar kullanılan likit sabunlar da dahil olmak üzere bu konuda tetikleyici olduğunu bas bas bağarıyorlar her yerde. Sağlıklar diliyorum. Yani kendinizi dışlayacağınız bir durum yok gördüğünüz gibi. Hiç zararsız olduğunu tespit ettiğiniz bir ürün arayışına girebilirsiniz isterseniz ve onu buluncaya kadar, sizin yaptığınız şey aslında hepimizin yapması gereken en doğru şey belki de.