• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yüzünüzü ne ile yıkıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi didi_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yüzümü sabah sadece suyla yıkardım, haftada 2 defa falan yüz yıkama jelimi kullanırdım.. sonrea internette pirinç sabununun iyi geldiğini öğrendim sipariş verdim ve geldi.. sabun kullandıktan sonra sivilcelerim daha çok arttı, daha önce bir ya da iki tane çok az genellikle adet günlerimde çıkardı.. sabun cildime iyi gelmiyor.. yüzüm yağlı siz ne önerirsniz

VICHY yıkama jeli kullanıyorum güllü olan pembeli serinin jeli arada nivea normal karma ciltler için olan jelini kullanırım mavi olan.Bir ara la roche posay gel kullanmıştım fakat göz makyajımı tam çıkaramadı hoş makyaj temizleme jelide var önce onla silip yıkıyorum ama pek başarılı değil.Bir ara bioderma nın sensibo makyaj temizlemesinden alacağım ama daha bitmedi lrp.Yıkam jellerinden vichy yıkayınca kurutur gibi yapıyor ama cildi acayip güzelleştiriuor bende böyle oldu.Nivea ise yıllar öncesinden aşinayım memnunum ama her markayı denem huyum var.Garnier 3 lü de kullandım ama o sık kullanıma uygun değil 3 aşamalı olan.Johnson kullandım beğenmedim.Loreal iyidir.Avon oriflame kullanmıştım ama şuan ne etkisi olmuştu anımsayamadım uzuzn zaman önceydi.:23:

Canım nasıl hazırlıyorsun içerisine neler koyuyorsun ne oranında birde haftada kaz kez yapıyorsun benim sivilce problemim varda suyun sivilce yaptığını ilk kez duydum :50:

Evet su sivilce yapiyo ,Iste bitkiler derken, ebegumeci atiyorum icine, soguk suyun icine ebegumeci atiyorum,kaynatip sonra buhar yapiyorum,haftada 1-2 kere yapiyorum, bu ebegumeciiyi ben onceleri, kaynatip suyunu bos bi seye dolduyrup , sabahlari su niyetine pamukla siliyodum yuzumu, gozenekleri kapatiyor , bence yuze faydali bi bitki, bu arada cilt tipim yagli

artık yüzümü neutrogena dan başka herşeyle yıkarım. kullandığım en berbat üründü.
şimdi size yüzümdeki gözenekleri sıkılaştıran ve siyah noktalarımı azaltan bir bakım keşfettim anlatıyorum.
1) iki hafta boyunca ithal çay ağacı yapı kullandım (vivasan) yüzümdeki herşey söndü
sonra loreal pure zone gözenek sıkılaştırıcı seri ve karma ciltler için üç etkili köpük jel aldım
şimdi toniği aksatmadan hergün sürüyorum
krem temizleyiciyi maske olarak kullanıyorum haftada iki kez
köpük jelle de hergün yüzümü yıkıyorum
bugüne kadar vichy ye lo rochey ye verdiğim paralarr :D :D hepsi de loreal grubun şirketi. ve hepsi de aynı işi görüyor ancak loreal belki de zararlı ama kozmetik içierğinden ötürü güzel sonuç veriyor. cildiniz alerjik değilse kullanın :

krem olarak da vichy i ve estee lauder i terk ettim. şimdi loreal 3lü etki ya da yağlandırma geciktirici pure zone kullanıyorum. fondöten altı için de harika baz oluyorlar. kısacası sunu kesfettim. genç ciltlerin yaşılalar içinçıkarılmış profesyonel ürünler kullanması yanlış. 20 yaşlaırnda loreal 40 yaşlarında lancomé kullanmalı insan.

rareblossom markasının çay ağacı ve karanfil özlü yüz temizleme köpüğünü öneriyorum yağlı ciltler için. organik bir türk markası olmasna güvenerek almıştım alerjik bir cildim olması sebebiyle.

yıkamıyorum dermişim :1:

balance me pure skin face wash ile yıkıyorum arkasından clinique tonik sürüyorum. mis mis <3

ben sabahları sadece su kullanıyorum sadece yatmadan önce temizliyorum cildimi

Ben sadece gülsuyu ile yıkıyorum birde 2 günde bir zeytinyağlı el yapımı gül sabunu kullanıyorm sonuçtan gayet memnunum ama benm oldum olası pek sivilcem yoktur bunlar bende yüzüme daha bir parlaklık verdi ve arada çıkan sivilcelerimi de engelledi diyebilirim.

Şu an doktorum söylediği için bioderma sebium foaming jel ile yıkıyorum yeni başladığım için daha etkisini görmedim ama kokusu çok hoş bitsin hemen la roche posay effaclar temizleyici jelini almak istiyorum

ben bir kaç senedir la roche possay'in effaclar gel'ini kullanıyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.

ben niveanın hassas ciltler için yüz temizleyicisini kullanıyorum, pembe renkli olan.hem sabah hem akşam cildi temizleyince (sabah da temizlemek gerekiyor, çünkü yastıktan kirleniyor cilt yağlanıyor falan.makyaj için temiz bi cilt lazım.sonuşta üstüne daha nemlendirici falan sürülecek.) cildim kuruyor.normalde karma cilt tipim var. oyuzden aksamları karma cilt icin loreali, sabahları hassas/kuru cilt için niveayı kullanıyorum, cok da memnunum.

Back
X