• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yüzünüzü ne ile yıkıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi didi_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
116
İstanbul
Merhaba kızlar, sabah yüzünüzü ne ile yıkıyorsunuz? Ben sabun kullanıyorum fakat yanlış mı yapıyorum bilmiyorum? Sizde paylaşın ne ile yıkadıklarınızı.

clinique'in cilt tipime uygun yüz yıkama jelini kullanıyorum, sonra gül suyu sürüyorum tonik yerine sonra gözenek sıkılaştırıcı ve yağlanmayı kontrol altına alan biotherm biopur serum sonra da nemlendirici yazın da nemlendirici yerine güneş koruyucu

Her gün bunlarla mı uğraşıyorsun? Ben uğraşamam yahu. :1: Sabunla yıkıyorum yeter
işte. Ne krem, ne cilt bakımı, ne başka birşey uğraşamıyorum öyle şeylerle.
:1:

Gözenek sıkılaştırıcı olarak hangisini kullanıyorsun? Benim yüzümün gözenekleri çok açık acaba sabundan mı olmuştur? Yani sabunla yıkadıktan sonra gözeneklerim açık kalıyor tabi siyah nokta oluşuyor. Gözenek kapatmak için birşey kullanmıyorum. Krem ya da başka bir şey kullanmadığım için oluyor olabilir mi?

Son düzenleme:
ben akşam yatmada önce yılan yağı özü sabunla yıkarım :9: napim bir o iyi geliyo :21 nutricina yüz kremi ile de elimi yüzümü kremlerim ohhh mis :21: sabah da sadece suyla yıkarım. yüzümü sabunla hergün yıkamam ama cildim zaten kuru, birde sürekli sabunla yıkarsam pul pul oluyor. :34:

ben akşam yatmada önce yılan yağı özü sabunla yıkarım :9: napim bir o iyi geliyo :21 nutricina yüz kremi ile de elimi yüzümü kremlerim ohhh mis :21: sabah da sadece suyla yıkarım. yüzümü sabunla hergün yıkamam ama cildim zaten kuru, birde sürekli sabunla yıkarsam pul pul oluyor. :34:

Ben de sabah sadece su ile yıkayınca yağ kalıyor yüzümde rahatsız oluyorum. Kuru olmasını seviyorum. Sabun ile yıkayınca tüm yağını alıyor. Bu seferde gözeneklerimi açıyor birşeyde sürmüyorum siyah nokta oluyor sonra. :27:

ben sabahlari ve aksamlari yatmadan önce kükürt sabunu var onla yikiyorum hemen ardindanda salatalik özlü sabunla yikiyorum (kükürt sabunu = sivilceler icin cok ise yariyor bende 2-3 tane sivilce var sadece) salatalik özlü sabunda yüzümü yumusacik yapiyor cok seviyorum kokusuda cok hos siyah noktalarim burnumun üstünde bayagi var cenemdede az miktarda mevcut onlar icinde burdan ögrendigim tarifler var evde yapilabilecek onlari uyguluyorum :34:

Son düzenleme:
ben sabahlari ve aksamlari yatmadan önce kükürt sabunu var onla yikiyorum hemen ardindanda salatalik özlü sabunla yikiyorum (kükürt sabunu = sivilceler icin cok ise yariyor bende 2-3 tane sivilce var sadece) salatalik özlü sabunda yüzümü yumusacik yapiyor cok seviyorum kokusuda cok hos siyah noktalarim burnumun üstünde bayagi var cenemdede az miktarda mevcut onlar icinde burdan ögrendigim tarifler var evde yapilabilecek onlari uyguluyorum :34:

Kükürtlü sabun doğal olandan di mi asit olmayanından? Ciltlere salatalık, soda, limon, bal, zeytinyağı (doğal olanından ama)... iyi geliyor cilt bakımı için. Bir ara ballı ve zeytinyağlı cilt bakım sabunu almıştım çok bir faydası olmadı. Dalin ya da johnsons baby'nin bebe sabunları nasıl olur acaba? Kullanan var mı? :26:

Kükürtlü sabun doğal olandan di mi asit olmayanından? Ciltlere salatalık, soda, limon, bal, zeytinyağı (doğal olanından ama)... iyi geliyor cilt bakımı için. Bir ara ballı ve zeytinyağlı cilt bakım sabunu almıştım çok bir faydası olmadı. Dalin ya da johnsons baby'nin bebe sabunları nasıl olur acaba? Kullanan var mı? :26:

söyledigin sabunlari hic kullanmadim ama bir arkadasim bayb nin sabununu kullaniyor bebe sabununu ve cok memnun ben salatalik özlü sabun tercih ediyorum

ilk nötrijina kullandım, sonra sebamed e geçtim, bayıldım en iyisi seba med dedim, sonra vişiye başladım vay be ben meğersem yüzüme neler sürmüşüm şu ana kadar dedim, bayıldım durun bir de resim ekleyeyim işte bunlar harikalar, ama çok pahalılar her zaman alamam gibi :50:
vichy2-2008.jpg

ilk nötrijina kullandım, sonra sebamed e geçtim, bayıldım en iyisi seba med dedim, sonra vişiye başladım vay be ben meğersem yüzüme neler sürmüşüm şu ana kadar dedim, bayıldım durun bir de resim ekleyeyim işte bunlar harikalar, ama çok pahalılar her zaman alamam gibi :50:

Vichy mi en iyisi? Evet bu tür cilt ürünleri çok pahalı oluyor. Sen vichynin hangi ürününü ne amaçla kullandın peki?

arkadaşlar neutrogena kullanmayın içeriginde zararlı kimyasallar var.bende almıştım ama kullanmıyorum.sizde cosDNA.com dan bakabilirsiniz güvenlik derecesine. bioderma en güvenli olan ürünlerden.temizleyicisi de çok güzel.ancak ürünleri miktarlarına göre pahalı gelebilir.ben ekonomik nedenlerden biodermayı bıraktım.ladiva kayısılı sabun(akneli ciltler için) ve doğadan kayısı kremi (normal ciltler için nemlendirici)kullanıyorum .bu kremin içeriğine baktım zararlı birşey yok.ben gayet memnunum herkese de tavsiye ederim

Garnier 3in1(temizleme&peeling&maske) kullanıyorum.. siyah noktalar için birebir. yalnız düzenli kullanmak gerekiyo, ihmal ettiğinde tekrar çıkıyolar maalesef :S

Birkac urun var, farkli farkli kullaniyorum. Kullandiklarim:

Loreal yuz temizleme jeli
Sebamed
Dove sabun
Bebe sampuani

Hepsinden de memnunum.

garnier 3 in 1 yıkama jeli, uzun süre oriflame dan yıkama jeli toniği, dove sabunun her çeşidini, clean & clear tonik, kükürtlü sabun, sebamed yıkama jeli daha varsa hatırlamıyorum sürekli bişeyler kullandım..

en sonunda hepsi çöpü boyladı :37: artık sadece saf su ile yıkıyorum ve yağlanmıyor artık. kullandıklarım yağ dengesini bozuyormuş meğersem yıkadıkça yağlanıyordu çünkü.. hem parama hem cildime yazıkmış. arada bi kil maskesi yapıyorum o kadar ve cildim eskisine göre çok daha güzel :nazar:

ben yüzümü bildiğimiz sabunla yıkıyorum lakin dışarı çıkmadan öncesinde de nemlendiricimi sürüyorum ve nemlendirimi cildim emdikten sonra dışarı çıkıyorum. ve sonuç: mükemmel :P

Back
X