Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben akşam yatmada önce yılan yağı özü sabunla yıkarımnapim bir o iyi geliyo :21 nutricina yüz kremi ile de elimi yüzümü kremlerim ohhh mis
sabah da sadece suyla yıkarım. yüzümü sabunla hergün yıkamam ama cildim zaten kuru, birde sürekli sabunla yıkarsam pul pul oluyor.
![]()
ben sabahlari ve aksamlari yatmadan önce kükürt sabunu var onla yikiyorum hemen ardindanda salatalik özlü sabunla yikiyorum (kükürt sabunu = sivilceler icin cok ise yariyor bende 2-3 tane sivilce var sadece) salatalik özlü sabunda yüzümü yumusacik yapiyor cok seviyorum kokusuda cok hos siyah noktalarim burnumun üstünde bayagi var cenemdede az miktarda mevcut onlar icinde burdan ögrendigim tarifler var evde yapilabilecek onlari uyguluyorum![]()
Kükürtlü sabun doğal olandan di mi asit olmayanından? Ciltlere salatalık, soda, limon, bal, zeytinyağı (doğal olanından ama)... iyi geliyor cilt bakımı için. Bir ara ballı ve zeytinyağlı cilt bakım sabunu almıştım çok bir faydası olmadı. Dalin ya da johnsons baby'nin bebe sabunları nasıl olur acaba? Kullanan var mı? :26:
söyledigin sabunlari hic kullanmadim ama bir arkadasim bayb nin sabununu kullaniyor bebe sabununu ve cok memnun ben salatalik özlü sabun tercih ediyorum
ilk nötrijina kullandım, sonra sebamed e geçtim, bayıldım en iyisi seba med dedim, sonra vişiye başladım vay be ben meğersem yüzüme neler sürmüşüm şu ana kadar dedim, bayıldım durun bir de resim ekleyeyim işte bunlar harikalar, ama çok pahalılar her zaman alamam gibi![]()