• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah uyanamıyorum, hayatım aksıyor

cardiogod

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
529
1.596
63
Merhabalar,

Sabahları erkenden uyanmak zorundayım. Malum çalışıyorum(bir yandan okulum da var bir arada yürütüyorum).

Sabah bir şekilde erken kalktım diyelim, uykumu almışım, uyusam uyuyasım yok, ama masaya oturamıyorum.

İşyerinde de böyle, evde çalıştığım günlerde de böyle. Erken kalktığım gün bana zehir oluyor, omzuma biri oturmuş kollarımı da sanki biri tutuyor gibi... Hiç mi heves mecal olmaz insanda? Yok.

Neşem, heyecanım, enerjim yok. Bir projem var yumurta kapıya dayandı. Hayatımın fırsatı, ama yok içimden gelmiyor.
İstemiyorsundur diyecek olursanız, hayatımın diğer tüm yönlerini ona göre uyarladım. Sorun tamamen enerji bulmak, kendimi toparlamak.

Ne önerirsiniz, ne yapabilirim? Gerçekten acilen toparlanmam gerekiyor.

İçinize attığınız gizli bir depresyon sebebinizmi var acaba? Bir psikologla görüşmeniz fayda sağlayacaktır

Merhabalar,

Sabahları erkenden uyanmak zorundayım. Malum çalışıyorum(bir yandan okulum da var bir arada yürütüyorum).

Sabah bir şekilde erken kalktım diyelim, uykumu almışım, uyusam uyuyasım yok, ama masaya oturamıyorum.

İşyerinde de böyle, evde çalıştığım günlerde de böyle. Erken kalktığım gün bana zehir oluyor, omzuma biri oturmuş kollarımı da sanki biri tutuyor gibi... Hiç mi heves mecal olmaz insanda? Yok.

Neşem, heyecanım, enerjim yok. Bir projem var yumurta kapıya dayandı. Hayatımın fırsatı, ama yok içimden gelmiyor.
İstemiyorsundur diyecek olursanız, hayatımın diğer tüm yönlerini ona göre uyarladım. Sorun tamamen enerji bulmak, kendimi toparlamak.

Ne önerirsiniz, ne yapabilirim? Gerçekten acilen toparlanmam gerekiyor.

merhaba once vıtamın takvıyesı onerırım
kan tahlıllerı yapılmalı eksık depolar tamamlanmalı kadınlar zaten duzenlı vıtamın almalı kan yapıcı destekler kullanmalı
sonra kahvaltı sart kahvaltısız asla olmaz
geceden hazırlayıp yatıp sabah kalkar kalmaz yapıp cıkabılırsınız
turk kahvesı uyarıcıdır kahvaltıdan sonra ıs yerınde ıyı gelır
bol su arada lımonlu su
uyudugunuz odanın temız hava olması lazım uyumadan once 5 dk odayı havalandırıp oyle uyuyun derım farkı goreceksınız

Bol bol kahve iç uykun açılır canım :( izin gününde bütün gün dinlen telefon vs hepsi bırak mutlu olacsgin şeyler yap bir gün bile insana iyi geliyo bnde bekarken çalışıyordum hayatım işten ibaret di ve hayattan nefret ediyordum hayatım uyku çalışmak uyku bunlardan ibaret di gözümde canlandı (: kolaylık versin rabbim çok üzüldüm :(

Hayatının fırsatı olan bir proje var ama bunla motive et kendini , sonra üzülüp pişman olursun

kan tahlıllerı yapılmalı eksık depolar tamamlanmalı kadınlar zaten duzenlı vıtamın almalı kan yapıcı destekler kullanmalı
bol su arada lımonlu su
uyudugunuz odanın temız hava olması lazım uyumadan once 5 dk odayı havalandırıp oyle uyuyun derım farkı goreceksınız
Bu dediklerinizin hepsini yaptım ama 1 haftadır neredeyse sürekli geç kalkıyorum. Üstelik saat 12 de uyumama rağmen.
Doktorum geçiş dönemi demişti. inşallah geçer:/

Bu aralar herkes öyle. Saat 9:40 da geldim bugün işe..
Kendime kızıyorum ama nedenini de anlamıyorum. Kardeşim de bu sabah aynı şeyi söyledi.
Umarım geçicidir :dua:
Artık havalar güzelleşiyor insan çalışmak istemiyo gezmek istiyo haklı olarak biz ev hanımları bile gezecek yer ariyoz yaz gelsin düşen oturur geçer artık bu aralar bnde öyleyim çünkü :D

Bu dediklerinizin hepsini yaptım ama 1 haftadır neredeyse sürekli geç kalkıyorum. Üstelik saat 12 de uyumama rağmen.
Doktorum geçiş dönemi demişti. inşallah geçer:/
olabilitesi yuksek :)
:)
bırde kışın soguktan ınsanlar daha dipçik gıbı olur bahar gelmesıyle yaza dogru en gevsedıgımız zaman

Artık havalar güzelleşiyor insan çalışmak istemiyo gezmek istiyo haklı olarak biz ev hanımları bile gezecek yer ariyoz yaz gelsin düşen oturur geçer artık bu aralar bnde öyleyim çünkü :KK70:
Aynen öyle. Birde ben yazın uyumayı daha çok severim neden bilmiyorum.
Şu sıralar bende evde biraz daha kalsam keşke diyorum:D
Bol bol gezin vallahi sefanız olsun:)

Sabah cok erken kalkıyorum , cok az uyuyorum buna baglıda uykum var ve buna baglıda kendımı bıtkın hıssedıyorum aksam 9 oldumu içim çöküyor ama yınede erken uyuyamıyorum .
Keske senın yerınde olsam

olabilitesi yuksek :)
:)
bırde kışın soguktan ınsanlar daha dipçik gıbı olur bahar gelmesıyle yazar dogru en gevsedıgımız zaman
patronum da biraz daha geç gelirsem beni dipçik gibi yapacak:D Bugün yandan yandan baktı bana:D

Aynen öyle. Birde ben yazın uyumayı daha çok severim neden bilmiyorum.
Şu sıralar bende evde biraz daha kalsam keşke diyorum:KK70:
Bol bol gezin vallahi sefanız olsun:)
Ah geze bilsek canım bide :D yaz geldi artık eşimin işleri yoğun olur evde pibeklerim bnde bilmediğim bir yerde :D

bol su arada lımonlu su
kahvaltım sağlıklı güzel bir kahvaltı. ediyorum mutlaka.

suyu daha bol içmeliyim, dikkate alacağım. bugünden itibaren :)

Türk kahvesi en sevdiğim şey günde 2-3 fincan içiyorum.

Odayı havalandırma konusunda da bugünden itibaren daha dikkatli olacağım.

Randevu da aldım az önce tahlil için :) çok teşekkürler :KK54:

Bu aralar herkes öyle. Saat 9:40 da geldim bugün işe..
Kendime kızıyorum ama nedenini de anlamıyorum. Kardeşim de bu sabah aynı şeyi söyledi.
Umarım geçicidir :dua:

inşallahhhh :dua:

Bol bol kahve iç uykun açılır canım :KK43: izin gününde bütün gün dinlen telefon vs hepsi bırak mutlu olacsgin şeyler yap bir gün bile insana iyi geliyo bnde bekarken çalışıyordum hayatım işten ibaret di ve hayattan nefret ediyordum hayatım uyku çalışmak uyku bunlardan ibaret di gözümde canlandı :-) kolaylık versin rabbim çok üzüldüm :KK43:

kıyamam üzülmee sen de beni üzdün şimdi :(

bunları da yazdım bi köşeyee :)

Sabah cok erken kalkıyorum , cok az uyuyorum buna baglıda uykum var ve buna baglıda kendımı bıtkın hıssedıyorum aksam 9 oldumu içim çöküyor ama yınede erken uyuyamıyorum .
Keske senın yerınde olsam
siz rezene, ya da anason vs denediniz mi? muhakkak gevşetip uyuturlar:) üzüldüm sizin durumunuz da zor...

Back
X