Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sabahın 8inde kalkıyorum sabah sporumu yapıyorum ardından markete gidiyorum markete gidene kadar 15 dk geçiyor.siz kaçta yapıyorsunuz kaçta yapılmalı sabah sporu?
Ben o saatlerde hiç kalkamam aslında en iyisi o saatlerde yapmak ama zaten 2 gün tatilim var ondada sabahın köründe kalkasım gelmiyoo 12ye kadar yapılmalı adı üstünde sabah sporuuuu :1closedeyes:
önceden sabahları 6'da yapardım, yarın salonda başlayacağım ve 9.00-9.30 arası evden çıkacağım artık 9.30-10.00 gibi başlarım, daha ilk günüm olduğu için bir hafta kadar bocalama döneminden sonra zamanı tam oturtabilirim sanırım.
aslında yine eskisi gibi 6.00 da yapmak en iyisi de o saat için 5.30 da çıkmalıyım ve dışarılar pek tekin olmaz.
herkese merhaba... sabah 05 45 de kalkıp saat tam 06 00 da sitenin bahcesındeki spor merkezınde oluyorum.. Açık havada 1 saat spor yapıyorum .. ardından kahvaltı ve duş.... saat 09 00 da işteyim.. butun gun rahatlıgını yasıyorum...
şu an yapmıyorum da çok yakında saat 7'de veya 6'da yapıcam sanırım. koşu yaparken gerzek okul çocuklarıyla karşılaşmak istemiyorum ona göre ayarlıycam bir saat.:87: