sabah sabah canimi sıktı :'(

En son 2 gün önce çalışmıyordu. Ya da işten çıkacaktı. Tam hatırlayamadım şimdi. Öyle bile olsa bu kadar ilgi abartı bence. Benim çok yakın bir arkadaşım var 10 yıllık adam eşi için beni çok boğuyor annem gibi davranıyor ilk zamanlar mutlu oluyordum ama artık sıkıldım falan demeye başladı hatta sırf bu yüzden bana çekici bile gelmiyor dedi. Ee haklı bence.

Konusunu okudum çalışmam demiş ama çıkmamış demek ki daha. Sürekli is değiştiriyormuş.

bu konuda aclik gormemis. hergun bal kaymak yiyecek halimiz yok ya bir gunde böyle seyler yiyelim demez. en nefret ettiğim seydir yemek secmek.

yapmayacam zaten. aynen bende bekliyodm aksam yemege. bide gunduz pek bişey yemiyorum ki aksam yaninda istahlica yeyim onunda istahi acilsin diye. tovbe bundan sonra benden oyle seyler goremez.

Suçun bir kısmıda sende bacım, çok fazla taviz vermişsin, çorabını falan kendi alsın giysin çocukmu bu.
Bir kadın güçlü olmalı bence, olamaz diyede bişey yok bence, çünkü Allah var keder yok inşaallah...

yok cikacakti çıkmadı cok sukur. evlendigmr evlenecegme pisman etti sagolsn.

ya valla ne diyosanz haklsnz onun biyerlerini tavan yaptran da benim. ama skldm bu durumdan artik cocuk gbi nazlaniyo ilgi bekliyo ne bilyim bugunki olay da son oldu zaten. bundan snra gorsn o zaman nasl olunuyomus.

yapmayacam zaten. aynen bende bekliyodm aksam yemege. bide gunduz pek bişey yemiyorum ki aksam yaninda istahlica yeyim onunda istahi acilsin diye. tovbe bundan sonra benden oyle seyler goremez.

Tavizin çok bence, ha karşındaki anlasa kadir kıymet bilse yap dicem amaaa pek oyleye benzemiyo.
Herkes kendine yakışanı yapar her zaman...

Bazılarına yaranılmıyor..
Demekki her sabah öyle kahvaltılar hazırlanıp uğurlanması gerekmiyormuş beyfendinin..

Zaten kendi şahsi fikrim öyle kadir kıymet bilen erkekte az yaaa...
Ah babacığım öyleydi ama hayatı tanıdıkça babamın istisna biri olduğunu anladım.
Herkes gonlunun ekmeğini yer...
Sende sıkma canını, sorunsuz evlilik yok: )
Yoğunlaşıp takıp kendini üzme, kalk bir kahve yap kendine, ben gidiyom bak şimdi kahve yapmaya.

rabbim sabır versin sana (

zaten ben babamdan gordklermi uygulatmaya calsyom ama yok arkadas tik yok oglan babamin tam tersi. bnm babamda olursa yer olmazsa nye yok demez kalkar kendne bseler hazrlar yerdi. kahve iyi fikir.

Valla ben esimin evde olmadgi gubler disinda hayatt kahvalti hazirkamam evlendgimizden beri esimde hicbisey demez bana istemezde cok isterse kendi hazirlar bi akdama yemegi tazla yaparsam yada tatli tuzlu yaparsam onu saklmaa kaplarina koyar isine yollarim uzulme esinin patavatsizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…