SABAH KALKTIGIMDA AYAĞIM..??

Ciddiyim dedim.

Tinea Nigra isimli bir çeşit mantar, özellikle el ve ayaklarda çıkar kına gibi kokar yıkayınca bile geçmez, halk arasında uykuda kına yakılması olarak adlandırılır, hastaların hikayelerinde sıklıkla uykuda oluştuğundan bazı batıl fikirlere sebebiyet verse de tinea nigra cildin üst katmanında oluşan zararsız bir mantar türüdür, sıcak ve nemli ortamlarda gelişir, kadınlarda görülme sıklığı erkeklere oranla daha fazladır, genelde açık tenlilerde görülür, kendi kendine geçiyor ama yine de cildiyeye gidin size mantar olduğunu söyleyecektir.

Son düzenleme:
Çok teşekkürederim evet beyaz tenliyim zaten çoğu geçti biraz iz kaldı

Çok teşekkürederim evet beyaz tenliyim zaten çoğu geçti biraz iz kaldı
Endişelenecek bir şey yok, geçici bir mantar hastalığı bu zaten, bazen aynı gün evdeki herkeste görüldüğünden ve kına renginde ve kokusunda olduğundan insanlar değişik anlamlar yüklüyor ama öyle şeylerle hiç alakası yok.

Yanlış biliyorsam doktorlarımız düzeltme yapar, tinea deri yüzeyindeki bir mantarın aşırı çoğalması demek, nigra da mantarın çoğalması sonucu deri rengimizin koyulaşması.

Evet insanlarda değişik şeyler söylüyor ama pek inandırıcı gelmiyor bana benim ne işim var üç harflilerin düğününde dimi
Neyseki geçti

Evet insanlarda değişik şeyler söylüyor ama pek inandırıcı gelmiyor bana benim ne işim var üç harflilerin düğününde dimi
Neyseki geçti
Dini konu ve mesajlar yasak ama emin olun onların da insanlarla işi yok, bir takım fiziksel ve psikolojik sorunların cevabını hurafelerde değil bilimde aramak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…