Allah insAllah o mucizeyi rahmine yerlestirmistir yarin gece bu saatte eşinle birlkte ultrason fotosuna bakip seviniyosunuzdur insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
Insallahhhh. Rabbim senin yavrunu da sagliklica kucagina almayı nasip etsinİnşallah güzel haberler alırsın canım benim
Ne guzel bir dua ettiniz Allah razi olsun ❤❤❤Allah insAllah o mucizeyi rahmine yerlestirmistir yarin gece bu saatte eşinle birlkte ultrason fotosuna bakip seviniyosunuzdur insAllah
Aminn canım inşallahInsallahhhh. Rabbim senin yavrunu da sagliklica kucagina almayı nasip etsin
Hadi ya saat kactabenim sabah sonucu buraya yazicam sende yaz arkadaşım umarım gecenin hürmetine rabbim duyuyor dur biziniyeyse kendim hamileymisim gibi sevindim :) bende yarin doktora gidicem Allah ikimizinde yuzunu guldurur umarimm
bende en gec 1 gibi burada soylerimHadi ya saat kactabenim sabah sonucu buraya yazicam sende yaz arkadaşım umarım gecenin hürmetine rabbim duyuyor dur bizi
Bende yeni uyeyimbende en gec 1 gibi burada soylerim ☺ yeni uye oldum yeni birine yorum yaptim yarinda mutluluk paylasiriz insallah
kiz merak ettim seni gittin mi doktora bebis vardir insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
kiz gittin mi doktora hamilesindir insAllahSabah 10da randevum var cok da fazla a kintim var adetimde gecikti inşallah hamileyimdirdua edin lütfen nisanda kurtaj olmuştum kalbi durduğu için şimdi çok istiyorum
Girip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yokkiz gittin mi doktora hamilesindir insAllah
ins hamilerdirGirip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yok
Inşallah bacımins hamilerdir
Girip girip bakıyorum ben de meraktan ama ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?