sabah erken uyanmak

Ne kadar istesem de haftasonları yıne 8-9 dedinmi ayaktayım,gıpta ediyorum 12 ye kadar uyuyabilenlere
haftaiçi zaten fix 06:45 te uyanıyorum iş için
ama tabi erken uyanıpta,işi gücü yapıp,öğlen 12 te her taraf mis,yemekler yapılmış,rahat bi şekilde keyif yapmak ta cabası:))
erken uyanmak can dır.....

mecburıyetten hafta ıcı her sabah 6 da kalkıyorum hafta sonu olsunda uyuyayım dıyorum ama yok en fazla 8 e kadar yatakta kalabılıyorum alısınca aynı saatte kalkıyorum yaa :(( uyku ıstıyorumm uyuyayımm soyle herseyden uzak...hiçbirseyı dusunmeden uyumakk...

mecburıyetten hafta ıcı her sabah 6 da kalkıyorum hafta sonu olsunda uyuyayım dıyorum ama yok en fazla 8 e kadar yatakta kalabılıyorum alısınca aynı saatte kalkıyorum yaa :(( uyku ıstıyorumm uyuyayımm soyle herseyden uzak...hiçbirseyı dusunmeden uyumakk...

bebişiniz olunca durum değişiyor.bende önceleri 11 12 lere kadar uyurdumm şimdi gözlerim uykuya hasret kaldı.iyisimi bebeğiniz olmadan uyuyun uyuyacağınız kadar :)

çalışan insanların maruz kaldığı olgu...
bir işsiz olarak öğlene kadar uyuyup bu olguyu kendimce boykot ediyorum.
öğlene kadar uyursan tabi işsiz kalırsın diyen kk bayanlarına not:öğleden sonra akşama kadar iş arıyor bu bünye yargısız infaz yapmayın yaptırmayın:10:

öğlen 2 lere kadar uyuyan ben bu aralar sabahın 6 sında kalkıyorum ve vücudu dinç tutmaya birebir:51:

çok imrenmişimdir ama bir türlü nasip olmadı işte:-s zaten şuda var ki çevremde öğlene kadar uyumakta benim üstüme yoktur uyumak kelimesi bile cezbeder beni ;D

yapacak hiçbir şeyin yoksa dünyadaki en can sıkıcı eylemdir.

hafta içi istesemde yapamdığım, haftasonu ise istemediğim halde yaptığım şey:52::52::52:

Bi insanın ısı olmadıgı sürece sabah erkenden uyanması cok sacmaaa :52: Erken uyanınca noluyoki :33:

calışma hayatima 2 yıl olduu...6.45 te gözlerimi acarimm ilk acıss herzaman zor oluyo ama yüzüme suyu carpttımıı yada bir duss benden iyisii yok........günün hersaaatini yaşamayıı seviyorum.....evee saat 6 da geliyorum işlerimde yetişiyo ama tek sikayetim erken yatmakk 11-11.30 diyince kesinlikle dayanamıyoum.ızdırap gibi...dolasiylaa gece oturmalarini özlüyorum bu hastretimide cumartrsii gecelerii yapıyorum...........2.5 senede evde oturdum vee 12 lere kadar yatardim ama gerçekten kendimii çok uyusuk hissederdimm hiç bişi yapmakk istemezdimm.....inanın erkenn kalmak cokk güzell bi duyguuu nasılsaa hepimizz ebedii uykuya dalcaz bigünn :(

keşke bende 6-7 kalksam :50:
sabahçı olduğum zamanlar saat 4 de kalkmak zorundayım o nasıl bır çıle o nasıl bır zorluk anlatamam
hele kışın :50: tam bır ışkence

Erken yattığın zaman "bak ne de kolay kalkılıyormuş, bundan sonra hep erken yatayım" diyerek kendini kandırdığın, mecburi eziyet

eğer bütün gün çalışacaksanız altıda kalkmak hiç iyi fikir değil sekiz falan olsa bari :) haftanın altı günü sabah altı olmuyo :)

Back
X