sabah erken uyanmak

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
öğlen 2 lere kadar uyuyan ben bu aralar sabahın 6 sında kalkıyorum ve vücudu dinç tutmaya birebir:51:

isteyipte bir türlü yapamadigim sey...:ssz:

Son düzenleme:
oglum dogduktan sonra erken kalkmaya basladim
eskiden 12 lerde kalkan ben sabahin 8 inde ayaktayim
hem daha dincim hemde gunun tadini cikartabiliyorum ..

saatten de anlaşılacağı üzere erken yatmak erken kalkmak yok bende
çok istiyorum ama sadece istiyorum sanırım:19:

en çok istediğim şey ama bir türlü bu dengeyi tutturamıyorum bir gün erken kalkıyorsam diger gün yataktan sürüyerek uyanıyorum zor bela bin kere alarm çalıyor dengesizzz:22::43:

Evet banada öyle oluyor ozfree, iki gün erken kalksam üçüncü gün kalkamıyorum öğleye kadar uyuyasım geliyor :50:

Çalışmama nedenlerimin %50 sini oluşturan durum.
Ama zorunlu hallerde kalktığımda ise,günün tadını çıkardığım,
''erken kalkmak gibisi yokmuş,meğer yıllarca günümü öldürüyormuşum''dedirten olay.

İstemeyip de, sürekli yaptığım şey.

Ben de istiyorum öğlenlere kadar uyumak... Hafta sonları sıcak yatağımın keyfini çıkarmak... Ama olmuyor işte olmuyor. Saat kurmaya bile gerek yok. 7/24, en geç yedi de ayaktayım.

erken kalkmanın bir adabı, yolu, yordamı yok mudur a kardaşlar :((( bilen varsa yazsın, cidden mağdurummm :(

Son düzenleme:
erken kalkmanın bir adabı, yolu, yordamı yok mudur a kardaşlar :((( bilen varsa yazsın, cidden mağdurummm :(

Gece saat kaç olursa olsun sabahın 7 de ne olursa olsun kendini zorla yataktan cikart yüzünü yıka ve dışarı çık temiz hava uykuyu alacaktır.
Haa aksama kadar uyumaaa sakınnn :34:

Sağlıklı yaşam:46::46::46:

herşey tamam, sporumu da yapıorum, diyetimi de.. ama gel gelelim iş erken uyanmaya gelincee olmuo olmuo olmuoo!! delircem cidden :( erken dediğimde 9 falan, öle 6 7 anlaşılmasın :))) ama bundan sonra cidden 7de kalkmam, yürüyüşüme erkenden çıkmam, sonra da ders çalışmam gerekioo. bikaç tüyo yok mudurr :)

Bana eziyet gibi gelen,ama hergün yapmak zorunda olduğum şey.

günün bereketini yakalayıp dolu dolu bir gün geçirmek için son derece güzel bir eylem :)
2'ye kadar uyuyan benim yaklaşık bir yılda düzelttiğim eylem :) çok huzur verici vicdanen de rahatlattı benii :)
:16:

günün bereketini yakalayıp dolu dolu bir gün geçirmek için son derece güzel bir eylem :)
2'ye kadar uyuyan benim yaklaşık bir yılda düzelttiğim eylem :) çok huzur verici vicdanen de rahatlattı benii :)
:16:

peki ama nasılllll :12:

peki ama nasılllll :12:

şöyle :) günde 8 saat aptallar uyuru bir güzel okudum çok güzel nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor..
ama onada uymadım uyuku daha ağır bastıdaha sonra birgün kesin karar verdim :) saati kurdum erken kalktım kahvemi içtim kitabımı okudum baktım saat daha 10 yapabileceğim okadar çok şey var ki gün bitmiyor bayıldım bu duruma :) bi sürü birşey yapıyorum saat 12 oluyo gün bitmiyor :D:D hoşuma gitti sonra ertesi günde erken kalktım aynısı oldu erken yatmaya başladım bu kez :) sonra pat diye yaptığım için vücuda ağır geldi :) bende sonraki gün mesela 8 de değil de 10 da kalktım :) erken yatmaya alıştığım için akşam en geç 12de uyukum geldi gelir gelmez yatağa yattım yoksa uyukumu kaçırırdım bidaha bekle gelsin :)

o gün 10 kalkıp erken yattığım için de vücudum diğer günlerin yorgunluğunu attı derkken kendiliğimden 7 de 8 de uyanmaya başladım :) karışık anlattım ama özel bi çaba harmacadım sadece günü okadar güzel değerlendirdim ki gün bitmedikce ben daha çok şey yaptıkça bu beni cezbetti geç kalktığım için vicdanen rahatsız oluyordum günden birşey anlamadım diye :)
buda kalktı ortadan huzura bıraktım kendimi :)

Back
X