Çocuk Hastalıkları sab simplex kullanan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aslinaty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
19
0
86
37
İstanbul
1 aylık oğlum var gaz probleminden dolayı bu ilacı aldım burdaki kullanan annelerin yorumlarını okudum çoğu memnun kalmıştı şuana kadar 3 kere verdim ancak bi fayda etmedi bide daha huzursuz oldu düzenli kullanımlamı etki ediyor. hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada burdaki bir çok annenin deneyimlerinden faydalandım sadece okudum foruma yazmak bugüne kısmetmiş :) bu ilacı kullanan anneler yardımcı olursanız sevinirim.

merhabca canım.öncelikle Allah analı babalı büyütsün.bize sab simple çok fayda etmemişti.benim oğluşumda altıncı ayına kadar kolik ağrısı çekmişti.bize metsil iyi geldi.dr tekrardan bir danış istersen..geçmiş olsun

saol canım hepimizinkini allah analı babalı büyütsün. artık doktoruna sorucam umarım gaz problemini çözebiliriz.

merhaba,kızım şuan 3 aylık ve gaz problemimiz azaldı ilk 1 ay cok çektik ve doktorumuz ikaç vermedi biz sıcak havlu ile sarıyorduk havluyu ütüleyip bebeğine sar ve iyi geliyor rezene cayı verdim 5yada 6 yudum kadar.sonra 1 bir aylık olduktan sonra doktorumu agulıne diye bir ilaç verdi bitkisel ama pek etki etmedi.daha sonra sam sımplex kullandım 8 damla günde 3 kere iyi geldi.ama doktoruna sormadan ilaç verme
ayrıca karnına masaj yap.ve bebeği sırtı sana dönük şekilde tutup poposuna hafif hafif vur biraz hoplatarak bebeğin hem hoşuna gidicek hemde rahatlatıcaktır.bizede doktor önermişti.

Benim oğlumda çok gazlıydı sab simplex ve nurse harveysi dönüşümlü kullandık,doktoruna danış.Ama çok gazlıysa verir,bizim kolikti.Eğer çok ağlıyorsa saç kurutma makinasını aç o sese az da olsa sakinliyor,kaç gece makinayla yattığımı bilirim makina bile dayanamadı yandı :) Ama şu da bir gerçek ki hiç bir şey geçirmiyor hafifletiyor sadece.3 ayda azalıyor 4 te rahatlıyor.13 aylık paşam hala üşütse,mercimek falan yese gece uyuyamıyor.Sabret annesi,geçecek bu günler.

kullandım tatlım ama daha yeni ve %100 etkili biogaia var-eczacıbasının.tamamen dogal -kullan ve gaz ve kaka sorununu unut:)ilac soguk zincir bozulmadan alınıp muhafaza edilmeli.2 saatten fazla oda sıcaklıgında kalmamalı.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…