Saatlerimiz nasıl ?

yesoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
61
0
36
Balıkesir
kızlar gelinliğin üstüne benimki (beyaz olan) olmazmı, fazlamı spor bi model almışım? Olmazmı sizce gelinlikle

Gelinlikle olur mu bilmiyorum ama bne bayıldım çok hoş bi seçimm

canım saat çok güzel bir modele sahip yalnız gelinlikle bereber sen ce bu model uygun olurmu ? bizim fikrimizi sorarsan normalde tak çok güzel ve kullanışlı ama gelinlikle beraber asla .

gelinlikle saat mi sanki hoş durmaz gibi
ben olsam takmazdım takmadım da zaten tabi tercih size kalmış:)

bende takmamayı düşünüyorum:)) ama takanlarda var tabiki isteğe bağlı. gelinlikle takılcak bi saat değil sadece bana göre tabiki.

saat çok hoş bi kere ama .. gelinlikle olmaz yani saatin amacı saate bakıp zamanı öğrenmektir :44: düğünde böyle biişeye ihtiyaç yok belki inci kolye bilezik olabilir... ama normal yaşantında her kıyafetinle takabilirsin güle güle kullan

Kızlar zaten takıp çıkmayacagım, kayınvaldem takılarla birlikte takı töreninde takacak... Yani düğünün yarısında kolumda olacak, Nolmalde spor giyinirim, günlük hayatta bende cok begendim , sadece düğünde göstermelik taşlı bişiler almak istemedim, sonuçta tarzım genelde spor seylerdir. Ama sonra pişman oldum cok mu sırıtırki

sen beğendiysen gerisi kimin umrnda:) asma suratını zaten en mutlu günün onumu takıyosun kafaya taka takaa

yarısında takcaksn zaten takıdan sonra herkes gelinin kollarına bakar acaba ne takılmış diye... o takıdan sonraki takı gösterme oynayışı olur bilmiyorum sizde de olcakmı :86: sonra çıkarırsın sorun olmaz ... kayınvalidende darılmaz bu kadar küüçük bişey için umarım

sen beğendiysen gerisi kimin umrnda:) asma suratını zaten en mutlu günün onumu takıyosun kafaya taka takaa

aynen =))) ayrıca oda takı yani ... çok sırıtmaz diğer takıların içinde bence ... hayırlısı olsun bu arada

gelinlikle saat asla olmaz.ne alaka olur yani. bence bir daha düşün,bir de böyle hani altın saat bi nebze taşlı vs ama bu saat mümkün değil...yine de seçim senin tabi.saat çok güzel ama.

Canım saatin güzelmiş iyi günlerde kullan ama bence takı töreninden sonra çıkart çünkü gelinlikle
saat olmaz hatta abiyeyle bile takılmazken gelinlikle hiç takılmaz,yine de tabi sen bilirsin

mutluluklar dilerim :)

Benim bildiğim nişan bohçasında falan gelir böyle şeyler yada hediye edersin
düğünde takı niyetine takıldığını ilk defa duyuyorum :26:

saatlerinize bayıldım canım her ikiside çok şık gelinliğe biraz spor kaçar ama önemli olan senin beğenmen mutluluklar...

saatler çok hoş ama gelinlikle saat olmazki hiiç hoş durmaz.. bence düğünden sonra takarsın yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…