Saatlerdir hastanedeyim sancım var açılmam yok :(

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Darisi bizlere :)

Spinal sezeryanın herhangi bir olumsuzluğunu gördünüz mü? Ayağa kalkınca dayanılmaz ağrı oluyor diyorlar benimde ilk doğumum olacak merak ediyorum

Spinal sezeryanın herhangi bir olumsuzluğunu gördünüz mü? Ayağa kalkınca dayanılmaz ağrı oluyor diyorlar benimde ilk doğumum olacak merak ediyorum
Canım merhaba özür dilerim yeni gördüm genel anestezi alarak üç operasyon geçirdim daha önce doğum değildi ama kesinlikle berbattı spinali tavsiye ederim hiçbişey hissetmiyorsun bi ara Dr a ne zaman keseceksiniz dedim ki oğlumu görmüşüm videoyu izleyene kadar farkında değildim tansiyonum yükselmiş gece çok sancı çektim yarı baygın sayılırdım zaten acın oluyor ağrı değil sonuçta kesik oluyor vücudunda ama dayanılmaz bişey değil ben hemen yürüdüm ertesi gün de çamaşır astım makineyi doldurdum sofra kurdum kaldırdım yalnız olunca çabuk toparlanıyorsun :)

Amin canım benim oğlanı sıkıştırdın gel artık gel artık al anne geldim diyo sana . Onların kokusu dünyaya bedel :)))
Sorma teyzesi aklımı başımızdan aldı bu adam benim, eşimi tanıyamıyorum bir baba oğluna bu kadar mı aşık olur o aksi huysuz adam gitti bambaşka biri oldu ben de leyla oldum uykusuzum açım ama oğluma çok aşığım

Hemen toparlandığına sevindim canım sağlık sektöründeyim normal doğum komplikasyonlarını gördükçe normal doğumdan korktum bu yüzden sezeryan istiyorum hayırlısı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

20 saattir sancılarım var. Belim kopacak gibi. Ama nts de sancı çıkmıyor ve açılmam yok. 38+2 tim şuan. Bittim kızlar ağrıdan ama yok ayni açılma yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…