Arkadaşlar merhaba sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz. Haftada sadece bir kere görüşebiliyoruz onun harici çalıştığı telefon görüşmesi olarak çalıştığı günlerde sadece kısa görüşüp izinli olduğu günlerde vakit ayırabiliyor. İzinli olduğu günlerde de genelde canı sıkkınsa kendi başına kalmak istiyor. Ve işiyle alakalı problemleri olduğu için genelde yaşadığımız durum bu maalesef. Şuan izinde ailesinin yanında izne çıkmadan önce bana izne çıkınca vakit ayıracağını o zaman kafasının rahat olduğunu söyledi. Ama maalesef ben ararsam açıyor aramazsam ne açıyor ne mesaj atıyor çok nadir. Ben bu durumdan yoruldum artık. Belki birileri yazacak adam sürekli seninle mi konuşacak işi vardır diye ama maalesef işi yok bunu biliyorum benim istediğim sürekli bana vakit ayırması değil beş dakika halimi hatrımı sorması bunu mesajla yapması bile yetecek ama yapmıyor. Aradığım zaman da eğer akrabalarının yanındaysa telefonu sessize alıyor. Buda canımı çok sıkıyor çünkü ciddi düşünüyoruz onun ailesi beni benim ailem onu tanıyor biliyor. Anlamıyorum ne yapmak istiyor. Aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.