Resmi koyabilirmisinizmerhabalar bugün gebelik testi yaptım negatifti 2 saat sonra gidip baktım silik bir çizgi çıktı böyle bi durum yaşayan varmı? Test bozuk olabilir mi
Canım 10 dakşkadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir maalesefmerhabalar bugün gebelik testi yaptım negatifti 2 saat sonra gidip baktım silik bir çizgi çıktı böyle bi durum yaşayan varmı? Test bozuk olabilir mi
Resmi koyabilirmisiniz
Canim sen 2 saat sonra çıktığına emin misin eger 2 saat bile olsa gerçi bi ihtimal var çünkü ben adetime 13 gün kala yapmıştım 6 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı sonra 8 gün kala 20 dakikada çıktı ve 6 gün kala erken gebeli
Canim sen 2 saat sonra çıktığına emin misin eger 2 saat bile olsa gerçi bi ihtimal var çünkü ben adetime 13 gün kala yapmıştım 6 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı sonra 8 gün kala 20 dakikada çıktı ve 6 gün kala erken gebelik testinde 2 3 dakikada cikmisti yani senin şu an da yapman gereken tek şey 2 günde bir sabah ilk idrarla tekrarlamak ama benim ilk yaptıklarında ikinci çizgi seninkindende inceydi yani
Ümit vermek gibi olmasın ama ben var gibi diyorum yaa insAllah da olur
Canim hamile olmasan bile 13 gun once 6 saat sonra ikinci cizgi çika bilir. O ay hamile kaldiysan o çizgi hamileliye işaret değil. Benim evde 1 saat sonra silik cizgi çikan onlarla testim var ortada gebelij yok. Ama bu arkadaşda baya pembelik varCanim sen 2 saat sonra çıktığına emin misin eger 2 saat bile olsa gerçi bi ihtimal var çünkü ben adetime 13 gün kala yapmıştım 6 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı sonra 8 gün kala 20 dakikada çıktı ve 6 gün kala erken gebeli
Resmi koyabilirmisiniz
Adetime 7 gün var ama kasıklarımdq batmalar oldu heyecanlandım hemen test yaptım bekledim bekledim çıkmadı 2 saat sonra baktım ve şaşırdım kaldım ama 10 dk sonrası olabiliyo gibi şeyler okudum ve paylaştım sizle.. inşallah vardır hamilelikCanim sen 2 saat sonra çıktığına emin misin eger 2 saat bile olsa gerçi bi ihtimal var çünkü ben adetime 13 gün kala yapmıştım 6 saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı sonra 8 gün kala 20 dakikada çıktı ve 6 gün kala erken gebeli
Yaa varmıdır dersinizCanim hamile olmasan bile 13 gun once 6 saat sonra ikinci cizgi çika bilir. O ay hamile kaldiysan o çizgi hamileliye işaret değil. Benim evde 1 saat sonra silik cizgi çikan onlarla testim var ortada gebelij yok. Ama bu arkadaşda baya pembelik var
Bende onu söyledim zaten benim cok cok cok silikdi onun baya belli onun için belki o 2 saat sonra bakti ama daha erken de çıkmış olabilir diye ama ben hamileyim su an doğru çıktıCanim hamile olmasan bile 13 gun once 6 saat sonra ikinci cizgi çika bilir. O ay hamile kaldiysan o çizgi hamileliye işaret değil. Benim evde 1 saat sonra silik cizgi çikan onlarla testim var ortada gebelij yok. Ama bu arkadaşda baya pembelik
Yaa bence dediğim gibi var görünüyor canim insAllah da devamını görürüz hayırlısıyla hayirli haberleriniAdetime 7 gün var ama kasıklarımdq batmalar oldu heyecanlandım hemen test yaptım bekledim bekledim çıkmadı 2 saat sonra baktım ve şaşırdım kaldım ama 10 dk sonrası olabiliyo gibi şeyler okudum ve paylaştım sizle.. inşallah vardır hamilelik
Canım sakın bana kızma, umutlarını yok etmek istemem ama benim de testim böyleydi. 2 saat sonra böyle çıktı, gecikmem vardı bir de. Tam hayallere kapıldım randevu aldım hamileyim diye dusunuyodum ama değilmişim malesef
Kuruma çizgisine benzetmedim. Baya pembe. Bende hep gri renkde olurdu saatler sonra. Belliydi kuruma çizgisi olduğu. InsaAllah vardir. Ama kendini herşeye hazirla. Yarin sabah ilk idrarla tekrarla ya da adet günü tekrarlaYaa varmıdır dersinizçok istiyorum 2 düşüğüm varr coraspirin kullanıyorum bebek istiyorummm inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim
Yaaa inşallah çok teşekkür ederimmmÜmit vermek gibi olmasın ama ben var gibi diyorum yaa insAllah da olur
Canım 10 dakşkadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir maalesef
Yaa çok sevindim adına canım sağlıkla al kucağına inşallahhhBende onu söyledim zaten benim cok cok cok silikdi onun baya belli onun için belki o 2 saat sonra bakti ama daha erken de çıkmış olabilir diye ama ben hamileyim su an doğru çıktı
Amin inşallah seninde sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahYaaa inşallah çok teşekkür ederimmmÇok mutlu oldum ihtimali bile yetti şuan
Yaa çok sevindim adına canım sağlıkla al kucağına inşallahhh
Evet bendede öyle oluyordu kuruma çizgisi gibi değil ondan ümitlendim ama geç çıkması tuhaf geldi . Adet günü tekrarlıycam çok teşekkür ederim ilginiz içinKuruma çizgisine benzetmedim. Baya pembe. Bende hep gri renkde olurdu saatler sonra. Belliydi kuruma çizgisi olduğu. InsaAllah vardir. Ama kendini herşeye hazirla. Yarin sabah ilk idrarla tekrarla ya da adet günü tekrarla
Amin canımAmin inşallah seninde sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İşte benim de korktuğum buCanım sakın bana kızma, umutlarını yok etmek istemem ama benim de testim böyleydi. 2 saat sonra böyle çıktı, gecikmem vardı bir de. Tam hayallere kapıldım randevu aldım hamileyim diye dusunuyodum ama değilmişim malesef10 dkdan sonrası geçersiz malesef ki