- 28 Temmuz 2017
- 104
- 61
- 98
- Konu Sahibi Yasemin1328
-
ayyy şahane işte=)) ben her doktora gittiğimde eve bi tane alıcam bu ultrason aletinden diyorum=)))Ayyy bide ben hastanede çalısıyorum ya hayatta zaman gecmez hergun doktora gıderım artık:):)
Yaaa Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah cok zormus beklemekAhhhh seni nasıl anlıyorum anlatamam ben de bir buçuk yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk ovülasyon testi kullandım günleri değerlendiriyoum bakalım hakkımızda hayırlısı
İnsan deli gibi istiyor çok iyi anlıyorumm
Normalde kuruluk yaşayan bayanlar kullanıyor ama önemlı özellıgı spermleri öldürmeyıp rahat hareket etmelerını saglıyor onun dışındakı kayganlaştırıcılar spermlerı öldürüken bu öldürmüyorO ne işe yarıyor bikaç kez duydum ama pek anlamadım
ayyy şahane işte=)) ben her doktora gittiğimde eve bi tane alıcam bu ultrason aletinden diyorum=)))
Ahh ahhh hamilelikten başlıyor aslında evlatlar bize birşeyler öğretmeye
Çok heyecan verıcı ya hiç bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum bebiş beklemek bana sabır ve heyecanı öğrettı:)ayyy şahane işte=)) ben her doktora gittiğimde eve bi tane alıcam bu ultrason aletinden diyorum=)))
Ahh ahhh hamilelikten başlıyor aslında evlatlar bize birşeyler öğretmeye
aminnnYaaa Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah cok zormus beklemek
ayyyy ben çok fazla kuruluk yaşıyorum hemen kuruyup tahriş oluyorNormalde kuruluk yaşayan bayanlar kullanıyor ama önemlı özellıgı spermleri öldürmeyıp rahat hareket etmelerını saglıyor onun dışındakı kayganlaştırıcılar spermlerı öldürüken bu öldürmüyor
Yok cok tesekkürler:) yarın tekrar yapıcam bakalım ne cıkıcakBat a 5 gün kala bu çizgi bence çok çok bile net:) Hayırlısı olsun inşallah
İşte kuruluk olunca sperm hareketi yavaslıyor fazla hareket edemıyorAy
ayyyy ben çok fazla kuruluk yaşıyorum hemen kuruyup tahriş oluyor
Yok cok tesekkürler:) yarın tekrar yapıcam bakalım ne cıkıcak
Bugun eve gıderken alıcam aklımdapredictor ün ultra erken testiyle yap istersen diğerlerine göre hassasiyeti daha fazla
Bugun eve gıderken alıcam aklımdasabah yapıcam inşallah
hadi ya hiç orasını düşünmemiştimİşte kuruluk olunca sperm hareketi yavaslıyor fazla hareket edemıyor
Sabah test yaptım bu sefer bişi çıkmadı anlamadım gıttıTesti yaptınız mı
sen yinede acele etme dediğim gibi en güzeli işte adet gününü bekleemekSabah test yaptım bu sefer bişi çıkmadı anlamadım gıttı
Haklısın ama ilk defa böyle göğüs agrısı yaşıyorum üstümdekı atleti bile çıkarmak istıyoruö delırıcem bu ağrıdan eger buna ragmen bişi çıkmazsa artık hiçbir belirtiye inanmıycamsen yinede acele etme dediğim gibi en güzeli işte adet gününü bekleemek
Canım benimm inanırmısın bilmiyorum ama benim gögüs hassasiyetin her ay olur bekarken de evliyken de adet yaklaştıkça hormon yükseldiği için o ağrı olurmuş ama tabi aynı zamanda hamileliğin en önemli belirtilerindendir ğögüs hassasiyetiHaklısın ama ilk defa böyle göğüs agrısı yaşıyorum üstümdekı atleti bile çıkarmak istıyoruö delırıcem bu ağrıdan eger buna ragmen bişi çıkmazsa artık hiçbir belirtiye inanmıycam
Bendede olur normalde ama bu seferki çok farklı yanmış gibi hissedıyorum ama belkıde hormonlardandır dedıgın gıbıCanım benimm inanırmısın bilmiyorum ama benim gögüs hassasiyetin her ay olur bekarken de evliyken de adet yaklaştıkça hormon yükseldiği için o ağrı olurmuş ama tabi aynı zamanda hamileliğin en önemli belirtilerindendir ğögüs hassasiyeti
Hakkında hayırlısı inşallahh
İnşallahhh meleğinin etkisidir.Bendede olur normalde ama bu seferki çok farklı yanmış gibi hissedıyorum ama belkıde hormonlardandır dedıgın gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?