Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan ikinci çizgi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhhh seni nasıl anlıyorum anlatamam ben de bir buçuk yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk ovülasyon testi kullandım günleri değerlendiriyoum bakalım hakkımızda hayırlısı
İnsan deli gibi istiyor çok iyi anlıyorumm
Yaaa Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah cok zormus beklemek

O ne işe yarıyor bikaç kez duydum ama pek anlamadım
Normalde kuruluk yaşayan bayanlar kullanıyor ama önemlı özellıgı spermleri öldürmeyıp rahat hareket etmelerını saglıyor onun dışındakı kayganlaştırıcılar spermlerı öldürüken bu öldürmüyor

ayyy şahane işte=)) ben her doktora gittiğimde eve bi tane alıcam bu ultrason aletinden diyorum=)))
Ahh ahhh hamilelikten başlıyor aslında evlatlar bize birşeyler öğretmeye:KK200::KK200:
ayyy şahane işte=)) ben her doktora gittiğimde eve bi tane alıcam bu ultrason aletinden diyorum=)))
Ahh ahhh hamilelikten başlıyor aslında evlatlar bize birşeyler öğretmeye:KK200::KK200:
Çok heyecan verıcı ya hiç bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum bebiş beklemek bana sabır ve heyecanı öğrettı:)

Ay
Normalde kuruluk yaşayan bayanlar kullanıyor ama önemlı özellıgı spermleri öldürmeyıp rahat hareket etmelerını saglıyor onun dışındakı kayganlaştırıcılar spermlerı öldürüken bu öldürmüyor
ayyyy ben çok fazla kuruluk yaşıyorum hemen kuruyup tahriş oluyor

sen yinede acele etme dediğim gibi en güzeli işte adet gününü bekleemek
Haklısın ama ilk defa böyle göğüs agrısı yaşıyorum üstümdekı atleti bile çıkarmak istıyoruö delırıcem bu ağrıdan eger buna ragmen bişi çıkmazsa artık hiçbir belirtiye inanmıycam

Haklısın ama ilk defa böyle göğüs agrısı yaşıyorum üstümdekı atleti bile çıkarmak istıyoruö delırıcem bu ağrıdan eger buna ragmen bişi çıkmazsa artık hiçbir belirtiye inanmıycam
Canım benimm inanırmısın bilmiyorum ama benim gögüs hassasiyetin her ay olur bekarken de evliyken de adet yaklaştıkça hormon yükseldiği için o ağrı olurmuş ama tabi aynı zamanda hamileliğin en önemli belirtilerindendir ğögüs hassasiyeti
Hakkında hayırlısı inşallahh

Canım benimm inanırmısın bilmiyorum ama benim gögüs hassasiyetin her ay olur bekarken de evliyken de adet yaklaştıkça hormon yükseldiği için o ağrı olurmuş ama tabi aynı zamanda hamileliğin en önemli belirtilerindendir ğögüs hassasiyeti
Hakkında hayırlısı inşallahh
Bendede olur normalde ama bu seferki çok farklı yanmış gibi hissedıyorum ama belkıde hormonlardandır dedıgın gıbı

Back