Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan ikinci çizgi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasemin1328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
193
165
53
32
Arkadaşlar merhaba bat tarihim 5 kasım bu sabah idrar testi yaptımçok silik bir çizgi var gıbıydi ama emın olamıyordum saatler sonra aynı teste baktım çizgi baya cıkmış sizce var mı bişi?

Eklentiler

• F1968A7D-1D1A-4FD9-B3F9-65652412EAAA.jpeg
    F1968A7D-1D1A-4FD9-B3F9-65652412EAAA.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 199
Test kuruduğu içindir Ama baya belli sen yinede yarın tekrarla testi benden sana tavsiye 5 kasımdan sonra git doktora acele etme

Selamlar,testlere 5 dk (10 dk olabilir hatırlayamadım) sonra itibar etmeyin diyorlar ama baya baya çizgi var:KK76:neden yarın sabah varsa elinde bir tane daha alıp yapmıyorsun:KK49:regline de 7 gün mü var hesaplayamadım bir anda,ben 3 gün kala yakalayabilmiştim,sana maşallah varsa bebiş.İnşallah güzel ve hayırlı haberleri alırsın:KK28:

Selamlar,testlere 5 dk (10 dk olabilir hatırlayamadım) sonra itibar etmeyin diyorlar ama baya baya çizgi var:KK76:neden yarın sabah varsa elinde bir tane daha alıp yapmıyorsun:KK49:regline de 7 gün mü var hesaplayamadım bir anda,ben 3 gün kala yakalayabilmiştim,sana maşallah varsa bebiş.İnşallah güzel ve hayırlı haberleri alırsın:KK28:
Testı yapar yapmaz silik gibi bir çizgi çıktı sankı ama emın olamadım işte reglıme 6 gün var inşallah bebiştir yaa ☺️

silik mi:KK54::KK54::KK54:valla heyecanlandırmak istemiyorum ama baya çizgi var,inşallah hayırlı ve sağlıklı olan olur ve gönlündeki kısmetin oluuuurrr diyelim o zaman sabahtan bir daha yap. hayırlısıııı olsun inşallah:eek:

Biraz sabır azıcık birazcıkk:KK76::KK76: ama bu kadar erken öğrenirsen sonra zaman geçmek bilmiycek
Birşey söyleyeyim mi kesinlikle haklı arkadaş.Hadi pozitif çıktı (sağlıklı ve hayırlısıyla)bu sefer değer iki katı artıyor mu?sonra kese tüpte mi,rahimde mi? hadi rahimde bu sefer içinde bebek var mı yok mu?kalbi attı mı atıyor mu vs vs vs? Anne-Baba olmak bitmeyen gönüllü delilik bence=))

silik mi:KK54::KK54::KK54:valla heyecanlandırmak istemiyorum ama baya çizgi var,inşallah hayırlı ve sağlıklı olan olur ve gönlündeki kısmetin oluuuurrr diyelim o zaman sabahtan bir daha yap. hayırlısıııı olsun inşallah:eek:
Eveeett Aslında heyecan var ama cok umutlanmak istemıyorum Allah razı olsun hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Birşey söyleyeyim mi kesinlikle haklı arkadaş.Hadi pozitif çıktı (sağlıklı ve hayırlısıyla)bu sefer değer iki katı artıyor mu?sonra kese tüpte mi,rahimde mi? hadi rahimde bu sefer içinde bebek var mı yok mu?kalbi attı mı atıyor mu vs vs vs? Anne-Baba olmak bitmeyen gönüllü delilik bence=))
Ayyy bide ben hastanede çalısıyorum ya hayatta zaman gecmez hergun doktora gıderım artık:):)

Haklısın ama bır yılımızı doldurduk olsun istıyorum tabı hayırlısıyla.. ama dedıgın gıbı zaman gecmek bilmez
Ahhhh seni nasıl anlıyorum anlatamam ben de bir buçuk yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bu ay ilk ovülasyon testi kullandım günleri değerlendiriyoum bakalım hakkımızda hayırlısı
İnsan deli gibi istiyor çok iyi anlıyorumm

Back