- 13 Aralık 2018
- 233
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi atalente35
Evet canım negatifÇıktı mo canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım negatifÇıktı mo canim
Hadi yaaEvet canım negatif
Valla ben akşam yapmıştım çıkmıştı varsa çıkar beklemeEşimde oyle diyo ama ilk idrar olması gerekiyo diye yarına bıraktım.
Şimdi yapcamValla ben akşam yapmıştım çıkmıştı varsa çıkar beklemeburaya da at
BekliyoruzzzzzŞimdi yapcam![]()
Hiç silik de olsa bı çizgi yokmuŞimdi yaptım yine negatif 20 liralık testle yaptım hemde bi tik yok yani.
Yok malesefHiç silik de olsa bı çizgi yokmu
Esin ne diyor kiYok malesefbirde üstüne esimin pskolojik baskısı beni mahvediyo
Yine olmadi diye deliriyo sanki benim elimde olan birşeymiş gibi konuşuyor isyan ediyo falan oysa daha 1 buçuk yıl olmuşEsin ne diyor ki
Sende yapabilseydin de öne öyle ya saçma sen ne düşünüyorsunYine olmadi diye deliriyo sanki benim elimde olan birşeymiş gibi konuşuyor isyan ediyo falan oysa daha 1 buçuk yıl olmuş
Ben artık ne istediğimi ne dusuncegimi bilmiyorumSende yapabilseydin de öne öyle ya saçma sen ne düşünüyorsun
Bizim tüm kontrollrimz yapıldı hsg çekimi falan olsun catlatma büyütme falan esimin hicbir sorunu yok benimde yok sebebsiz infertiliteCanım kontrolleriniz yapıldı mı? Benim eşimde hareketsizlik var spermde kosaydı mucize olurdu gibi. Tedavideyiz şuan .
Bende de öyle düşük den sonra dört ay oldu daha bişi yokBizim tüm kontrollrimz yapıldı hsg çekimi falan olsun catlatma büyütme falan esimin hicbir sorunu yok benimde yok sebebsiz infertilite
Bende de öyle düşük den sonra dört ay oldu daha bişi yok[/QUOTE
Canim ilkimi bekliyosun yoksa bebiş varmi
Canım o zaman kafan rahat olsun yeter En kısa zamanda haberini alırız inşallahBizim tüm kontrollrimz yapıldı hsg çekimi falan olsun catlatma büyütme falan esimin hicbir sorunu yok benimde yok sebebsiz infertilite