- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hiç bilmiyorum ama bence 2-3 gün bekle yeni test yapKızlar sabah 10 gibi test yaptım bugün adetimin ilk günü ama olmadım baktım negatif attım.esimn az önce işten geldi bakmış 2.silik ama ben yarim saat baktım çıkmamıştı sizde geçerliliği varmi adet olmaya yakında olabiliyomus umut varmıdır.
Amin canim insallah yaKan testi yaptır .
Ya geç döllenme ya da kimyasal olabilir .
Eğer gebeysen inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler ve kucağına alırsın
Amin canim insalllahhhh:)Test varsa bu sabahta tekrarla bence. Sonradan çıkan ikinci çizgiler genelde yanıltıcı oluyor. Eğer kan testi yaptıracaksan, varsa mutlaka çıkar çünkü HCG önce kanda çıkıyor sonra idrara geçiyor.
Senin için iyi olan neyse o olsun![]()
Bugün sağlık ocağına gittim ama pazartesi kan ver daha 2.gün dedi ısrar ettim ama yok pazartesiye kaldiCanım kan testini yapt8rdınmı merak ettim
Vardır bunda da bir hayr diyelim.Bugün sağlık ocağına gittim ama pazartesi kan ver daha 2.gün dedi ısrar ettim ama yok pazartesiye kaldi
Kesinlikle ona yordum.hakkimizda hayırlısı neyse o olsun.Vardır bunda da bir hayr diyelim.
AminKesinlikle ona yordum.hakkimizda hayırlısı neyse o olsun.
Benimse aynısı dün oldu canımKızlar sabah 10 gibi test yaptım bugün adetimin ilk günü ama olmadım baktım negatif attım.esimn az önce işten geldi bakmış 2.silik ama ben yarim saat baktım çıkmamıştı sizde geçerliliği varmi adet olmaya yakında olabiliyomus umut varmıdır.
Bekliyorum kan testi verdim adetime daha 3 gün varBenimse aynısı dün oldu canım
Sonucun yarın mi çıkcakBekliyorum kan testi verdim adetime daha 3 gün var
Evet canım yarın alacağımSonucun yarın mi çıkcak
Seninki pozitifse bende umutlanacamEvet canım yarın alacağım
Yazmam mı hiçSeninki pozitifse bende umutlanacam
Hadi bakalim bekliyorum yaz hemen lufteeenn:)
Çıktı mo canimYazmam mı hiç