Saat 16.00 dan sonra yemeyerek zayıflıyorum

Luanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
185
170
53
Daha önce başardım bu yöntemle. İki buçuk ay kadar sürede 10 kilo verdim. Şimdi tekrar basarmak ve hedefime ulasmak istiyorum. ilk günler zor oluyor ama sonra mide boşken uyumak ve uyanmak çok güzel bi duygu haline geliyor. insan kendini daha ferah rahat huzurlu dinlenmiş hissediyor uyku önceside sonrasida.

neler yaptığımdan bahsedeyim 10 kiloyu verirken herseyden yedim ama aklınıza gelen herseyden özellikle aksam 16 dan önce makarna pilav bolca yiyordum ki tok tutsun dayanabileyim diye. ustelik ben hasimato tiroid hastasıyım. yani tiroidlerim az çalışıyor. ekstra bir spor yapmadım ama yaz ayları diye bisikletle dışarı cikiyordum veya yüzmeye gidiyordum kendimi çok yormadan.
Şimdi spor olarak evde eliptik bisiklete binicem. Ama yaz aylarındaki gibi tıka basa yemeden yapmaya çalışıcam bu yöntemi. Gün bu gündür deyip başlıyorum hiç zaman kaybetmeden. birazdan simit kahve biraz da tatlı yiyip bugünü bitirmeyi planlıyorum.
Su içmeye de çalışıcam susuz yaşayan biri olarak günde 1 litreyi bitirmeye zorlayacagim kendimi.
her cumartesi tartılıp yazıcam buraya.

bana katılmak isterseniz buyrun. Akşam 16.00 dan sonra sadece su, şekersiz çay türleri serbest. 16.00 dan önce istediğinizi yiyebilirsiniz.

başlangıç kilo: 71
hedef kilo: 60 (şimdilik)

o zaman günün 18 saati vücut besinsiz kalıyor demektir. çok sağlıklı değil bence yaptığınız. normalde 8 saatlik açlıktan sonra vücut alarm durumuna geçer 12 saatlik açlıkta ise biriktirmeye başlar.

o zaman günün 18 saati vücut besinsiz kalıyor demektir. çok sağlıklı değil bence yaptığınız. normalde 8 saatlik açlıktan sonra vücut alarm durumuna geçer 12 saatlik açlıkta ise biriktirmeye başlar.

Bende ilk önceleri saglikli mi diye şüpheye dusmustum. Ama daha sonra bu sekilde beslenmenin daha sağlıklı olduğunu Karatay dan duydum. tabi o tahıl ve paket gıdaya karşı ama bende onlardan vazgecemiyorum malesef. canan karatay a göre yemek yedikten dört saat sonra vücut depo yağları yakmaya başlarmis biz sık sık yemek yedigimiz için kilo veremiyoruz aslında. tabi bunun en sağlıklı olanı karatay usulü beslenerek bu yöntemi yapmak ama onu henüz basaramiyorum ben

kahve, bir simit, bir büyükçe dilim pasta yiyerek günü kapattım. KahVe içmek çok işe yarıyor tok tutuyor. pasta yediğim için pişman değilim diyet psikolojisinde olmak istemiyorum belki yavaş gider kilolar ama gider biliyorum

Bu saatlerde çok zorlanıyorum işte. :eek::skandal:
yarım saat dayansam sonra az kaldı uyumaya deyip yemem bişey

Selam ben de boyle 4 sene once 10 kiloya kadar vermistim. Hatta sonraki 2 senede kilomu , 57 kilomu aksam 19 dan sonra yemeyerek korudum. Amma sabahlari her sey yiyordum , pastami bile. Neyse sonra evlendim, esim isden gec geliyor, saldim kendimi. Simdi 69.1 kiloyum resmen :( benim acilen bit 10 kilo vermem lazim. Dün forumlarda elma diytini okudum. Yarin sabahlari yemeyimi yiyip , oglen ve aksam elma yiyip, en gec 19:00 da bitirmeyi dusunur. InsAllah zayiflarim ya :(((

Selam ben de boyle 4 sene once 10 kiloya kadar vermistim. Hatta sonraki 2 senede kilomu , 57 kilomu aksam 19 dan sonra yemeyerek korudum. Amma sabahlari her sey yiyordum , pastami bile. Neyse sonra evlendim, esim isden gec geliyor, saldim kendimi. Simdi 69.1 kiloyum resmen :KK43: benim acilen bit 10 kilo vermem lazim. Dün forumlarda elma diytini okudum. Yarin sabahlari yemeyimi yiyip , oglen ve aksam elma yiyip, en gec 19:00 da bitirmeyi dusunur. InsAllah zayiflarim ya :KK43:((

merhaba. On kiloyu verirken de mi 19.00 dan sonra yemediniz yoksa koruma döneminde mi. Ben hala açım ama krizi atlattım saclarimla uğraşarak.
zayifladikca buraya da yazabilirmisiniz. İnşallah bende zayıflar ve sizin saat 19 formulune geçerim. buyrun birlikte zayiflayalim isterseniz. hedefler ve kilolar nerdeyse aynı

Bu saatlerde çok zorlanıyorum işte. :eek::skandal:
yarım saat dayansam sonra az kaldı uyumaya deyip yemem bişey
Meyveli çaylar var onlarla oyalan canım. Suya portakal Limon doğra. Detoks suyu oluyor çok lezzetli. Ben de akşam aç yatanlardanım ;). Şimdi o ses Türkiye ye bakacağım. O oyalıyor insanı. Müzik ruhun gıdasıymış nede olsa. Sevgiler

Zayiflarken, aksam 5-6 gibi bitiryordum yemeyimi, koruma döneminde sadece 19:00 dan sonra yemedim. Koruma doneminde hatta kacamaklarda yapiyordum. Ama ertesi gun 19:00 dan sonra yemedigim icin gram bile almiyordum.

Tamam süper olur beraber yapal. Ben yarindan itibaren basliyorum. Yediklerimi ve yaptiklarimi da yazarim buraya ☺️

Meyveli çaylar var onlarla oyalan canım. Suya portakal Limon doğra. Detoks suyu oluyor çok lezzetli. Ben de akşam aç yatanlardanım :KK66:. Şimdi o ses Türkiye ye bakacağım. O oyalıyor insanı. Müzik ruhun gıdasıymış nede olsa. Sevgiler

o ses te baklava muhabbeti dönerken kapattım 30 tepsi baklava dedi ya:olamaz:

Zayiflarken, aksam 5-6 gibi bitiryordum yemeyimi, koruma döneminde sadece 19:00 dan sonra yemedim. Koruma doneminde hatta kacamaklarda yapiyordum. Ama ertesi gun 19:00 dan sonra yemedigim icin gram bile almiyordum.

Tamam süper olur beraber yapal. Ben yarindan itibaren basliyorum. Yediklerimi ve yaptiklarimi da yazarim buraya ☺️

o zaman hosgelsin diyorum.:KK49::KK49:
yarın tartilalim istersen ve her pazartesi de tartı günü olur. belki bi umut senin kilona dusmusumdur bana da teselli olur:KK19::KK19:

o zaman hosgelsin diyorum.:KK49::KK49:
yarın tartilalim istersen ve her pazartesi de tartı günü olur. belki bi umut senin kilona dusmusumdur bana da teselli olur:KK19::KK19:

InshAllah düsersin canim ya . Ben bugun tartildim 69.1 im. Herhalde yarinda degismez , amma yinede eklerim buraya. Dedigim gibi yarin sabah guzelce kahvaltimi yapip, su elma diyetini yapip, aksam yememeye calisacagim. Bakalim noluyor ☺️. InsAllah pazatesine kadar 3 kilo veririm. Cunki bu dietle insanlar haftaya 5 kilo falan veriyorlar. Neyse bakalim iste :)
Motive oluruz biraz bir birimizi destekleyerek

InshAllah düsersin canim ya . Ben bugun tartildim 69.1 im. Herhalde yarinda degismez , amma yinede eklerim buraya. Dedigim gibi yarin sabah guzelce kahvaltimi yapip, su elma diyetini yapip, aksam yememeye calisacagim. Bakalim noluyor ☺️. InsAllah pazatesine kadar 3 kilo veririm. Cunki bu dietle insanlar haftaya 5 kilo falan veriyorlar. Neyse bakalim iste :)
Motive oluruz biraz bir birimizi destekleyerek

70.1 olmuşum:halay: iki günde bir kilo nerdeyse. Ama ilk kilolar hızlı gidiyo hemen gevşemek yok. hedefe 10 kilo 100 gram kaldi:KK76:
haftaya pazartesiye kadar güzel kilo verirsin canım. Bi de yeşil elma yiyosan daha etkili olur. ben de kendime guvensem senin diyeti yapardım ama ben gündüz tutamıyorum kendimi.

70.1 olmuşum:halay: iki günde bir kilo nerdeyse. Ama ilk kilolar hızlı gidiyo hemen gevşemek yok. hedefe 10 kilo 100 gram kaldi:KK76:
haftaya pazartesiye kadar güzel kilo verirsin canım. Bi de yeşil elma yiyosan daha etkili olur. ben de kendime guvensem senin diyeti yapardım ama ben gündüz tutamıyorum kendimi.

Aaah aferimmm sana yaa. Böylee devammm !!!! Ben de dün aksam sadece 2 tane kayisi kurusu yemisdim, bugun kalktim 68.9 um, 200 qram gitmis. Benim
Kabizlik sorunum oluyor hep. Ama daha da tartilmak yok. Haftaya pazartesi 66 olursam sevinirim cok. Hedeflerimi kucuk tutuyorum elma dietinde. Hayal kirikligi olmasin diye. Bakalim artik
Ben de ögrenciyim , aslinda iyi beslenmem lazim, ama sinavlara daha var. Onun icin Kasimi diet yapsam, yilbasina zayif girerim inshAllah

ahh yılbaşına zayıf girmek ne güzel olurdu. Bende o zamana kadar vermek istiyorum bu on kiloyu. Aslında bolca kuruyemis yersen bunyen zayıf düşmez sinavlarinada calisabilirsin zorlanmadan. Veya biraz zorlayip yılbaşına kadar kurtulucaz bu kilolardan. C Cikolata1990

ahh yılbaşına zayıf girmek ne güzel olurdu. Bende o zamana kadar vermek istiyorum bu on kiloyu. Aslında bolca kuruyemis yersen bunyen zayıf düşmez sinavlarinada calisabilirsin zorlanmadan. Veya biraz zorlayip yılbaşına kadar kurtulucaz bu kilolardan. C Cikolata1990

Zayifliyorum diye kuru yemis falan baya azaltdim, ama sinava az kala mecbur yine basliycam yemege. Bol sanslar bize :)

Back
X