Saç Bakım Ürünleri Saa mayonez maskesi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SUgibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben denedim mayonezi. Saçlarımın rengini açtırmıştım siyahtan karamele döndüm. Kupkuru ve elektrikliydi saçlarım. Belki faydası olur dedim mayonezin. Hatta abartıp hazır mayonez yerine mayonezi kendim yaptım ( aşçılık sonunda işe yaradı ). Amaaaaaa... HİÇBİR İŞE YARAMADI. Aynı kuru saç, aynı elektrikle ahenkle dans edemeyen saç.
Zeytinyağı bile tek başına daha faydalı geliyordu.
Valla saçımın rengini açtırdığıma çok seviniyorum, rengi çok sevdim. Ama bu haline çok da üzülüyorum :84:

kızlar bende bu maskeyı denıorm ıcıne baska yaglarda katıyorum ınanaılmaz memnunum saclarım berbat haldeydı sımdı yumusacık oluyo

ben ve arkadaslarımda denedik uzun zamandır haftada bir yapıyoruz. karışık bi sey yok oldugu gibi sür beklet yıka. sonucunda parlak ve hacimli oluyor saclar

sadece iyi durulanması gerekli durulama suyu ılık olursa daha canlı oluyor saçlar

size mucize bir şey önereyim bebe yağı . saç kuruduktan sonra azıcık sürün ne kırılma ne kabarma yumuşacık oluyo föne bile gerek duymazsınız

mayonezi deneyeceğim :44: bebe yağını da :44: ve başka şeyleri de :44:

Kızlar ben mayonezi saçıma sürüp ziyan edene kadar ekmeğe sürüp yerim, mayoneze dayanamam.. yani düşündümde imkanı yok 1 kutu saça gideceğine 1 hafta ekmekle yerim onu :))) artık kurtarıcı yağlar var orfluido gibi çok az bir miktar tüm saça yetiyor, dax supergro arada maske olarak kullanıyorum bazen watsonsun ballı olanını, her duştan sonra orfluidoyu mutlaka sürüyorum saçlarım aslan yelesi gibi olmuş nişanlım bana aslan gibii aslan gibi diye şarkılar söylereyek benimle dalga geçiyor :)

Kizlar bende yaptim proteinmis bilmem neymis diye ve inanin ciddi ciddi soyluyorum 1 saat cikamadim dustan ki ben 15 dakikada girer cikarim.
Kazik gibi yapti saçlarimi okadarda zeytinyagi eklemistim ne olur ne olmaz diye. 5 kere sampuan yaptim sonra sirkeyle bide saç kremiyle acabildim.
Ama yalan yok ciktiktan sonra saçlarim pamuk gibiydi ve birden hacimlendi.

Sacinizi riske atmak istemiyorsaniz denemeyin derim

sadece zeytinyagi ve yumurtayla proteini fullarsiniz kafaniza mayonezi bosverin benden tavsiye :)

bunu bana kuaförüm de söylemişti, ben de açtırmıştım ve çok kuruydu saçlarım. geçen sene her 2 günde 1 yapardım. öyle 1haftada falan etkili olmuyordu tabi ama bi süre sonra senin saçına noldu gibi olumlu tepkiler almaya başladım. bir süre sonra da sıkıldım bıraktım. şimdi yeniden başladım. kesinlikle saçınıza katkısı var. uzatması konusunda bi şey diyemicem ama saçınızı canlandırıyo, parlatıyo. kırılmaları da önleyeceğinden uzamasına o şekilde bi katkısı da mutlaka olacaktır ama sürekli yapmak lazım. bırakmamak lazım. tavsiye ederim.

Ayy ne mayonezi -_-
Saçlarınız çok kuru ve kırılıyorsa duştan sonra saçlarınız ıslakken birazcık bebe yağı ya da gliserin alın elinize sürün uçlarına böylece saçlarınız nemi hapseder ve kurumadığı içinde kırılmaz..

Bir arkadaşımın saçları boyadan çok yıpranmıştı. Mayonez, yoğurt ve yumurta karışımını saçına maske olarak uyguladı. Sonuç yumuşacıktı saçları.
Ben de yapayım dedim ama sıcak suyun azizliğine uğradım. Yumurtanın beyazı saçımda pişti.
Karışım bu şekilde olacaksa soğuk suyla yıkayın ılık su bile pişiriyor hemen.

hahahha jennyyyyyyyyyyy hiç güleceğim yoktu :))))))

Ben yaptım bu karışımı mayonez,yumurta ek olarak ise sadece çok az sirke koymuştum.Yaklaşık 45 dk durdurdum sonra yıkadım.Eğer saçınızın gerçekten parıl parıl parlamasını ve yumuşacık olmasını istiyorsanız tek kelimeyle HARİKA.

mayonez saçması başka bir şey değil mayanoz saça sürülür mü ya :))) deneyeni gördüm kadının saçları kazık gibi oldu artı boyalı saça maske yapılmaz.!!!!!

arkadaşlar en kısa size şöyle örnek vereyim .. sevgilimden ayrılmıştım o kadar mutsuz üzgündümki saclarımdan cıkarttım hırsımı 6 ay içinde 3 tane oryal 3 tanede + boya girdi ve sacıma baktıgımda yanmıştı kara kara düşünmeye basladım tabi kuaförüm dio keseyim böyle olmaz ama ben hayr diyodum cünkü saclarım belimi geçiodu snra ikna etti sırtıma kadar kesti ben sandım herşey düzeldi biseyi kalmadı saclarımın .. asıl olay ondan snra basladı düzleştirdikce iyice yandı ucları aynı supürge benzdi şoka ugradım .. kuaförlerde keratin özlü argan yagı var onuu şiddetleee tavsiye ediorummm herkezee benim sacımm kendine geldiyse onun sayesinde :) ama 3 haftadır mayonezi deniyorum cok hoşuma gidiyo saclarımı yumusacık ve pas parlak yapıyo ve etkisi 1 ay kesintisiz gidiyo bunuda öneriyorum
2 tane yumurta sarısı
sacınızın uzunluguna göre mayonez ( benimki sırtımda 3 kasık koydum az ama dolu deil )
ve 1 kasık zzeytinyagı ( hakiki zeytinyagı olsun )
bunları uygulayın yarım saat bekletin sıcak ılık su ile deil buz gibi suyla durulayın 3 kere yıkadıktan snra arıttıktan sonra sıcak suyla yıkamaya gecebilirsiniz ben keratin özlü argan yagı ve mayonez maskesini öneriorum 2 side süper

Merhaba ben bugun ilk defa mayonez maskesini saçıma denedim ve çok memnun kaldım saçlarım sarı boyadan yiprandı hatta uclari yandı cok uzuluyordum bugun ilk defa parladigini gordum ikidebir aynaya bakiyorum. Ben mayonezin icine farkli seyler de kattim tarifim şöyle :
3 tatlı kaşıği mayonez
4 yemek kasigi gercek zeytinyagi
3 yemek kaşığı corekotu yagi
1 kapsül E vitamini
3 yemek kaşığı bebe yağı

Ben bu şekilde yaptım zeytinyağı ve corekotu yaginin orjinal olmasi cok onemli

Bende mucize ye yakin bi etki yaratti artik haftada 1 mutlaka yapicam sizede tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…