• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesi iin B vitamini

• Konu Sahibi Konu Sahibi eray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

eray

Ziyaretçi
kızlar saç dökülmesi konusunda ben dahil yakınan biçok arkadaş var.dün yeni bişey duydum ve tabiki sizinle paylaşmak istedim.saçlarımın çok azaldığını farkeden yakınım ben de aynı sorunu yaşadım tavsiye üzerine b vitamini ve takviye olarakta forbiol kullandım bende çok işe yaradı sende dene dedi. hemen aldırdım eşime,sonuçlarını sizlerlede paylaşıcam bu vitaminlerin vücuda hiçbir yan etkisi yokmuş,yalnız vücudunuzun ihtiyacı olmadığını idrarımızla anlıyormuşuz.eğer koku yoksa bu takviyeye ihtiyacımız var demekmiş.eğer koku oluşursa vücudun bu takviyeye ihtiyacı olmadığından dışarı atıyormuş.sonuçta gereğinden fazlasını depolayamıyor,buda iyi bişi,ayrıca bunu tavsiye eden kişinin eşi dr.heralde yanlış bişey olsa eşi kullandırtmaz diye düşündüm..bbbiiiidddeee yeni yılınız şimdiden kutlu olsun ...öptm.inşallah hepinize sağlık ve bakımlı saçlar diliyorum..

saç dökülmesinin türlü sebepleri var belki vitamin eksikliğinden değil anemi var yada saç deri hastalığın var bence doktora gitmelisin değerlerine göre doktorun verdiği ilacı kullanman daha mantıklı.mesela ben gittim anemi kansızlık sorunum çıktı şuan kan ilacı kullanıyorum yanında doktor priorin yazdı 3.ayımdayım ama %30 dökülmem durabildi.bişey sorcam arkaşınız saçları seyrek kaldıktan sonra bu vitaminlerle eski gür saçlarına kavuşmuş mu benimde korkum bu ya seyrek kalırsa saçlarım diye bazen endişeleniyorum,allah herkese şifa versin çok geçmiş olsun

saç dökülmesinin türlü sebepleri var belki vitamin eksikliğinden değil anemi var yada saç deri hastalığın var bence doktora gitmelisin değerlerine göre doktorun verdiği ilacı kullanman daha mantıklı.mesela ben gittim anemi kansızlık sorunum çıktı şuan kan ilacı kullanıyorum yanında doktor priorin yazdı 3.ayımdayım ama %30 dökülmem durabildi.bişey sorcam arkaşınız saçları seyrek kaldıktan sonra bu vitaminlerle eski gür saçlarına kavuşmuş mu benimde korkum bu ya seyrek kalırsa saçlarım diye bazen endişeleniyorum,allah herkese şifa versin çok geçmiş olsun

canım kusura bakma 2 gündür çok yoğunum sorunu cevaplıyayım.arkadaşım saçları eskisinden çok daha iyi saçına kat verdirip röfleye ara vermiş,ilaçlarlada dökülmesinin bittiğini söylüyor.ayrıcada parlak görünüyor,iyi dileklerin içinde tşklr.

b vitamini tamamda bu forbidol nedir acaba ilk kez duyuyorum??

arkadaşlar bende kullanmaya başladım vitamin haplarını özelllikle b vitamini.folik asidi zaten kullanıyordum.yanlız tuvalete gittiğimde idrarımda bir koku vardı.heralde vücududun buna ihtiyacı yok galiba.1 ay kadar kullanacağım bakalım.

biz ablamla kuaföre gittmiştik.kuaför ablamın saçlarını çok beğendi.hem canlı ve parlak bir duruşu var demişti.benim ablamda çok vitamin kullanmış..b vitamini,zınco,kan hapları..onunda şaçları dökülüyo ama kızın saçları hem hızlı uzar hemde gür ve parlaktır..
benneyaptımki

Back