• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak demokratik özerklik ilan etti

O zaman bölgeye ait elektriği kendin üreteceksin, suyu kendin yapacaksın, şehir bölge planlama da sana ait.

Daha önce yapılan devlet yapılarını kullanmayacaksın. Kurulu düzene gelip nerede görülmüş ben özgürüm demek Allah aşkına. Nereden alınır bu yüz? Kimden alınır?

:)) konu hortlamış yine
cok cahil ve ırkcıymısız canım ondan hortladı konu
kürtlere laf soyluyormusuz :D
kımse kürtlere bırsey demedı ozerklıgını ılan edenlere dedı ama ne ılgınctır bırısı algı yapmaya calıstı da elıne yuzune bulastırdı

nato mermer nato kafa
burda kımse kürtlere kotu bırsey demedı
özerklık ılan edenlere dedı
bende ozerklık ılan edenlere dedım
bı devlet bı bayrak var
bu devletı bu bayragı kabul etmeyıp ozerklık ılan edenler anarşidir terorısttır anladın mı?????
gazıantepde doguda yasıyorum burdada kürt var cogu turkden daha turktur ama hıcbırısı özerklık ılan etmıyor
okadar acınası haldesın kı sen kürtlerle pkk yanlısı kendı ozerklıgını ılan edenlerı bı kefeye koyuyorsun
kendı yazdıklarını yazdıklarının ne anlama geldıgını ıyı oku
bız ozerklıgını ılan edenlere kinimizi kusuyoruz
sende bu baslık altında kürtlere laf soylemeyın dıyorsun
bırsey konusurken yazarken ıkı kere dusun
Her insan farklıdır ben kimseyi ayni kefeye koymam okudum herkes öfkesini kusmus bizim sırtımizda kamburlar diyen olmus baska baska seyler genelleme gördüm ben yoksa türk ile evliyim ben normal yazilsaydi yanlis anlamazdm

Ne kadar ilginç.. o zaman biz de gidelim ABD'nin bir eyaletine özerklik ilan edelim. Burası bizim ağalar diyelim.
Bakın bakalım o andan itibaren neler oluyor.
Bu kadar tolere edildiği için bu olaylar; bunlar bu noktaya geldi.

devletin tüm olanaklarını kesiceksin, orda kendi kendilerine özerk özerk yaşasınlar..
bakalım noluyo... devletin sağladığı elektrik su dahil hiçbir imkandan yararlanamasınlar bakalım kim köpek gibi sürünüyo...
Allahın cezaları...

Her insan farklıdır ben kimseyi ayni kefeye koymam okudum herkes öfkesini kusmus bizim sırtımizda kamburlar diyen olmus baska baska seyler genelleme gördüm ben yoksa türk ile evliyim ben normal yazilsaydi yanlis anlamazdm
Taltı kardeşim sanırım doğudaki olan terör,elektrik vs ödememeleri, ve forumdaki arkadaşların dilinin sert olması buna sebeb oluyor sanırım.Yoksa kimsenin normal kürt vatandaşla sorunu olduğunu sanmıyorum.Hatta bir kısım kürtlerin has insan olduğunu,doğru dürüst vs olduklarını duyuyorum sık sık gerçek hayatta

resmen bızım cebımızden yasıyorlar
haketmemelerıne ragmen hala muhattap alıyoruz
aslında hıc cıddıye almamak lazım bunları
bız bunlara kin kustukca bazıları bundan yararlanıyor kahraman yapıyoruz kendı elımızle bunları
tarlaları talan eden çiyan olarak dusunelım
gunu geldıklerınde yok olcaklar

devletin tüm olanaklarını kesiceksin, orda kendi kendilerine özerk özerk yaşasınlar..
bakalım noluyo... devletin sağladığı elektrik su dahil hiçbir imkandan yararlanamasınlar bakalım kim köpek gibi sürünüyo...
Allahın cezaları...
Bu hakkı bile vermezler ki adama. Geçmiş yıllarda 3-5m2 denizin ortasındaki Kardak Kayalıkları için neler olmuştu?
Kullanılmaz halde işe yaramayan ancak kendi sularında bile olduğunu varsaymalarından dolayı Yunan nasıl sahiplenmişti orayı? Kaldı ki gidip ülkesinde özerklik ilan edecekler. Hey yavrum hey.. Bu rahatlık nerede var?

Taltı kardeşim sanırım doğudaki olan terör,elektrik vs ödememeleri, ve forumdaki arkadaşların dilinin sert olması buna sebeb oluyor sanırım.Yoksa kimsenin normal kürt vatandaşla sorunu olduğunu sanmıyorum.Hatta bir kısım kürtlerin has insan olduğunu,doğru dürüst vs olduklarını duyuyorum sık sık gerçek hayatta
Canım keske senin gibi yazan olsa,inan bu konuda cok hassasim bazi ırkçi insanlar yüzunden bi arkadaşımi kaybettim hata yapti daga çikti ölmeseydi bu yıl hukuk fakultesinden mezun olacakti ayni zananda çalişiyordu terörist olmayi kendine yediremedi dindar bi insandi ama cinnet intahar etti ve bende evliligimde esimin ailesi tarafindan cok sorun yaşadm o yuzden hassasim onun disinda vatanina aşık bir dedem var beni o büyuttu aksi yok .

Canım keske senin gibi yazan olsa,inan bu konuda cok hassasim bazi ırkçi insanlar yüzunden bi arkadaşımi kaybettim hata yapti daga çikti ölmeseydi bu yıl hukuk fakultesinden mezun olacakti ayni zananda çalişiyordu terörist olmayi kendine yediremedi dindar bi insandi ama cinnet intahar etti ve bende evliligimde esimin ailesi tarafindan cok sorun yaşadm o yuzden hassasim onun disinda vatanina aşık bir dedem var beni o büyuttu aksi yok .
evladı sehıt olan parca parca edılen askerlerımızın tabutu evıne bos gelen askerlerımızın annesı napsın
onlar ıntıhar edıp kurtulamıyor
bu acıyla ölene kadar yasıyor
kusura bakma !!!! acı gercekler

Hukuk okuyacak olgunluğa ve yaşa gelmiş bir insan. Kendi doğrularına göre dağa çıkmış. Kendi seçmiş bu hayatı. Doğru da önündeydi, yanlış da. Devlet, vatan kapılarını sonuna kadar açtı ona güzelce yaşasın, mezun olsun insanlığa faydalı olsun diye. O ise öldürmeyi seçti. Ölene kadar kaç kişiyi öldürdü acaba.
Gerçekten pişman olup da dönen insanlar var ama Allah o pişmanlığı yaşatacak noktaya getirmesin. Akıllarını kullansınlar.

ırkçı insanlar yüzünden mi dağa çıktı terörist oldu arkadaşın?

Bu ayrımı yanlış buluyorum.Aynı şekilde benim tepkim kürtlere değil,teröre,orda olanlara.
Senin eşinin ailesiyle olan soruna burda bir tanıdıkda rastladım.Kızcağız bir süre annesini ikna edemedi sevgilisinin babası kürt diye.Sonra evlendiler,2 de kızları oldu:)

evladı sehıt olan parca parca edılen askerlerımızın tabutu evıne bos gelen askerlerımızın annesı napsın
onlar ıntıhar edıp kurtulamıyor
bu acıyla ölene kadar yasıyor
kusura bakma !!!! acı gercekler
Ben onlar için çok üzülüyorum dedigim gibi vicdan meselesi bu ırk degil ,ailem hâla doguda bir köyde oturuyorlar ve inanin cok az kisi yası tutup köy meydaninda türk bayragi asar evine biz bunu yapiyoruz bicok komsumuz ayni acıyi yasiyor sehitler icin üzülüyor ama cıkip kimse vergi vermiyor yok biz besliyoruz bu cumleler cok yanlis bence bu insanlara haksizlik teroru elestirin ama bu insanlari degil

Ben onlar için çok üzülüyorum dedigim gibi vicdan meselesi bu ırk degil ,ailem hâla doguda bir köyde oturuyorlar ve inanin cok az kisi yası tutup köy meydaninda türk bayragi asar evine biz bunu yapiyoruz bicok komsumuz ayni acıyi yasiyor sehitler icin üzülüyor ama cıkip kimse vergi vermiyor yok biz besliyoruz bu cumleler cok yanlis bence bu insanlara haksizlik teroru elestirin ama bu insanlari degil
şaka gıbı
yaptıgınız turk bayragı asıp sehıte uzulmenız zaten yapmanız gereken bırsey bunun ıcın tesekkur mu edelım
sızınle muhattap oldukca sızın gıbı goruncem
bu benı cok rahatsız eder
sızı cıddıye almamam gerektıgını anladım
bol bol cevız yıyın
oksıjen alın
ıyı gelır

şaka gıbı
yaptıgınız turk bayragı asıp sehıte uzulmenız zaten yapmanız gereken bırsey bunun ıcın tesekkur mu edelım
sızınle muhattap oldukca sızın gıbı goruncem
bu benı cok rahatsız eder
sızı cıddıye almamam gerektıgını anladım
bol bol cevız yıyın
oksıjen alın
ıyı gelır
kutuplaşma ayrıntılarda saklı baksana.

ırkçı insanlar yüzünden mi dağa çıktı terörist oldu arkadaşın?
Evet arkadasim2 yil biriyle goŕustu üniversitede taniştılar evlenme kararı aldilar çocugun ailesi istemedi babasi kalp krizi gecirdi falan bunlar birliktede olmuslar kiz herseyini kaybetti 3.sinifta okulunu uzatti çocuk mezun oldu ailesinin iatedigi biriyle evlendi oda okulu bi yil pat küt sürdurdu cok neseli dinine de bagli bi insandi birlikte oldugu icin psikolojisi bozuldu bidaha evlenmem kimseyle diyodu psikolojik tedavi gordu ailesini de cok uzdu intahar etti kurtuldu sonra daga cikti 2 ay sonra dondu ve bu defa öldü arada bicok olay var tabi ana özet bu.

Back
X