İyi akşamlar kızlar şırınga ile hamile kalanları gördüm okudum bütün konuları ilk tuhafıma gitti ama çok sonuç alan olmuş bu ay bende denedim am olmadı ne yazıkki nasip tabikide ama biraz acemilikte illaki oldu malum vajismusu hala tam anlamıyla yenemedim ve aşırı psikolojik sıkıntılar içerisindeyim neredeyse son çare bu kaldı aslında parmak egzersizleri mi falan hep yapıyorum ama olmuyo ilişki sırasında bazı şeyler neyse 5 mm lik şırınga aldım ama ucu biraz acıttı aslında tam sokamadım da zaten tutmadı bugün 2 mm lik şırınga aldım 2 kerede anında sokarım diye umuyorum inşAllah reglim bitesiye yapıcam mübarek ramazan ayına giricez benim gibi durumda olan ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim kimin duası kabul olur bilinmez gerçekten baya bunalımdayım nolur birbirimize dualar ederim hele ki bu ramazan ayında ve bu şekilde yapıp hamile kalan iyi bir şekilde gebelik geçiren varsa nolur yazsın çok merak ediyorum şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şırınga ile hamilelik 🌸
- Konu Sahibi maviis55
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.651
- 548
Kendine zarar vermekten korkmuyor musun? Lutfen boyle seyler yapma. Anliyorum istiyorsun tup bebek imkani da yok ama zarar verirsen ne olacak? Vajinisnus tam gecmeden bebek olursa ne olacak?İyi akşamlar kızlar şırınga ile hamile kalanları gördüm okudum bütün konuları ilk tuhafıma gitti ama çok sonuç alan olmuş bu ay bende denedim am olmadı ne yazıkki nasip tabikide ama biraz acemilikte illaki oldu malum vajismusu hala tam anlamıyla yenemedim ve aşırı psikolojik sıkıntılar içerisindeyim neredeyse son çare bu kaldı aslında parmak egzersizleri mi falan hep yapıyorum ama olmuyo ilişki sırasında bazı şeyler neyse 5 mm lik şırınga aldım ama ucu biraz acıttı aslında tam sokamadım da zaten tutmadı bugün 2 mm lik şırınga aldım 2 kerede anında sokarım diye umuyorum inşAllah reglim bitesiye yapıcam mübarek ramazan ayına giricez benim gibi durumda olan ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim kimin duası kabul olur bilinmez gerçekten baya bunalımdayım nolur birbirimize dualar ederim hele ki bu ramazan ayında ve bu şekilde yapıp hamile kalan iyi bir şekilde gebelik geçiren varsa nolur yazsın çok merak ediyorum şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Zaten yüzde yüz vajinismus değilim ama tam o sırada Bi kasılma geliyor tedaviye gittim başka şehire gidemeyeceğim şuanda ve başka çarem yok okuduğuma göre genelde herkes sağlıklı gebelik geçirmiş tabikide nasip kokurlarım öbür şekilde olsada olur nasipte ötesine yok bişey olduki hamile kalır ve iyi bir gebelik geçirirsem çocuğum olduktan sonrada giderim iyi bir yere sadece şuanda öyle bir imkanım yok elimden başka bişey gelmiyo yorumunuz için teşekkürler.Kendine zarar vermekten korkmuyor musun? Lutfen boyle seyler yapma. Anliyorum istiyorsun tup bebek imkani da yok ama zarar verirsen ne olacak? Vajinisnus tam gecmeden bebek olursa ne olacak?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.651
- 548
Sezaryenle mi doguracaksin hamile kalirsan? Sonrasinda 2 bebekte normal dogum yaptirmiyor her doktor.Zaten yüzde yüz vajinismus değilim ama tam o sırada Bi kasılma geliyor tedaviye gittim başka şehire gidemeyeceğim şuanda ve başka çarem yok okuduğuma göre genelde herkes sağlıklı gebelik geçirmiş tabikide nasip kokurlarım öbür şekilde olsada olur nasipte ötesine yok bişey olduki hamile kalır ve iyi bir gebelik geçirirsem çocuğum olduktan sonrada giderim iyi bir yere sadece şuanda öyle bir imkanım yok elimden başka bişey gelmiyo yorumunuz için teşekkürler.
Şuan hamile değilim Allah nasip ederse olursa orası nasip ayrıca normal yada sezeryan ne önemi var Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yaşamayan anlamaz bende istemem bu şekil olsun ama ne yazıkki böyle iyi geceler.Sezaryenle mi doguracaksin hamile kalirsan? Sonrasinda 2 bebekte normal dogum yaptirmiyor her doktor.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.651
- 548
Ben seni anlıyorum ki. Ben de vajinismusum. Buyuk ihtimalle bundan kurtulsam bile bir sure cocugum olmaz adetim bile 16 gun gecikti su an. Seni cok iyi anlıyorum yani. Dogum sekli anme ve bebek icin hangisi iyiyse o öneriliyor. Birini birinden ustun tutmuyorum. Gecemlerde bir tanıdığım sezaryenle dogum yapti. Bebek yogun bakimda kaldi 4 5 gün. O sebeple sordum. Bi korku olustu da icimde. Ondan yani. Yanlis anlama beni.Şuan hamile değilim Allah nasip ederse olursa orası nasip ayrıca normal yada sezeryan ne önemi var Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yaşamayan anlamaz bende istemem bu şekil olsun ama ne yazıkki böyle iyi geceler.
Anlamıyorum sende bu durumları yaşıyorsun zaten bende seni çok iyi anlıyorum çevremden kimseye demedim bir tek burda içimi döküyorum dalga geçenler falan oluyor zaten anca yaşayan anlar gerçekten çok zor kimimiz böyle olacağını düşünür veya ister herkes normal yollarla ilişki yaşamak hamile kalmak istemezki ama olmayınca olmuyo bizimde sınavımız bu şekilde umarım bir an önce hepimiz atlatırız bende 1.5 senedir yaşıyorum aklıma gelmeyen başıma geldi ne yazıkki ama böyle düşünme hayırlı Bi zamanda hayırlı Bir evlatlarımız olsun inşAlalh hepimizin unutma nasipten öte hiç bir şey yok olacağı varsa normal doğumdada olur ayrım yapıyosun demiyorum Allah sağlıklı evlatlar versin hayırlı bir zamanda hepimize
Tehlikeli mi değil mi bilemem bir çok insan yapmış ben zaten bu şekilde olan varsa yazsın dedim umarım olacağı varsa tehlikesiz olur bu konuda bilgi sahibi değilseniz yazmayın ama konulardan okuyun bende bu şekilde olsun istemem ama işteYaptığınız çok tehlikeli.
- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
İyi akşamlar kızlar şırınga ile hamile kalanları gördüm okudum bütün konuları ilk tuhafıma gitti ama çok sonuç alan olmuş bu ay bende denedim am olmadı ne yazıkki nasip tabikide ama biraz acemilikte illaki oldu malum vajismusu hala tam anlamıyla yenemedim ve aşırı psikolojik sıkıntılar içerisindeyim neredeyse son çare bu kaldı aslında parmak egzersizleri mi falan hep yapıyorum ama olmuyo ilişki sırasında bazı şeyler neyse 5 mm lik şırınga aldım ama ucu biraz acıttı aslında tam sokamadım da zaten tutmadı bugün 2 mm lik şırınga aldım 2 kerede anında sokarım diye umuyorum inşAllah reglim bitesiye yapıcam mübarek ramazan ayına giricez benim gibi durumda olan ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim kimin duası kabul olur bilinmez gerçekten baya bunalımdayım nolur birbirimize dualar ederim hele ki bu ramazan ayında ve bu şekilde yapıp hamile kalan iyi bir şekilde gebelik geçiren varsa nolur yazsın çok merak ediyorum şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Peki eşiniz ne hissediyor bu konuda? Ya da tedavi süresince size yaklaşımı nasıldı? Size karşı sabirli mi, yardımci oluyor mu?
Belki çocuktan önce bu sıkıntıyı aşmaya yoğunlasabilirsiniz. Tedavi kısa sürede ya da uzun sürede sonuc verir bilemeyiz ama en azından çözmek icin bir çaba icinde olursunuz, oysa simdi bebek icin tedavinizi erteledikçe eşinize de haksizlik yapiyor olabilirsiniz. Umarim en kisa sürede iyilesir ve saglikli, mutlu bir ruh haliyle hamilelik yasarsiniz.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Herkes aynı yanlışı yapınca yanlış olmaktan çıkıyor mu? Naparsanız yapın.Tehlikeli mi değil mi bilemem bir çok insan yapmış ben zaten bu şekilde olan varsa yazsın dedim umarım olacağı varsa tehlikesiz olur bu konuda bilgi sahibi değilseniz yazmayın ama konulardan okuyun bende bu şekilde olsun istemem ama işte
Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı bu zamana kadar hiç birşey demedi hep yanımda oldu zaten başka şehire gitmek istiyordum ama malum sevenlerden dolayı evden çıkmıyoruz bakalım hayırlısı ama eşim hep yanımda en büyük destekcim Allahıma şükürPeki eşiniz ne hissediyor bu konuda? Ya da tedavi süresince size yaklaşımı nasıldı? Size karşı sabirli mi, yardımci oluyor mu?
Belki çocuktan önce bu sıkıntıyı aşmaya yoğunlasabilirsiniz. Tedavi kısa sürede ya da uzun sürede sonuc verir bilemeyiz ama en azından çözmek icin bir çaba icinde olursunuz, oysa simdi bebek icin tedavinizi erteledikçe eşinize de haksizlik yapiyor olabilirsiniz. Umarim en kisa sürede iyilesir ve saglikli, mutlu bir ruh haliyle hamilelik yasarsiniz.
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Var olan problemi çözmek yerine zorlaştırmak değilmi sizinki ? Tamamen sizi düşünerek söylüyorum yanlış anlamayın ama . Daha henüz ilişkiyi ciddi anlamda yaşamamışken bunun için gerekli destek alınıp düzelse sonrasında gönül rahatlığıyla hamile kalıp bebeğinizi doğursanız mesela ? Bu şekilde hem çok tehlikeli hem doğru değil . Vajinal enfeksiondan tutunda içerde rahime zarar verebilme ihtimaline kadar bir sürü ihtimal saya bilirim size .
Bu sizi ilgilendirmez zaten ben yapıcam siz değil naparsanız yapın la olmuyo bir gün başınıza gelirse sizin veya çoluğunuzun çocuğunuzun anlarsınız zor durumda olarak paylaşım yaptım kimseyi ilgilendirmez zaten başına gelen varmı diyerek sordum yaşamayan bilmeyen yazmak için yazan insanlarr yazsın diye yazmadım konularıma cevap vermeyin lütfenHerkes aynı yanlışı yapınca yanlış olmaktan çıkıyor mu? Naparsanız yapın.
- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
Allaha şükür eşim çok ama çok anlayışlı bu zamana kadar hiç birşey demedi hep yanımda oldu zaten başka şehire gitmek istiyordum ama malum sevenlerden dolayı evden çıkmıyoruz bakalım hayırlısı ama eşim hep yanımda en büyük destekcim Allahıma şükür
Allah daim etsin, evliliklerde bir cok sorunla karsilasiyoruz, verdiğimiz tepkilerle birbirimizi daha iyi taniyoruz, bu sıkıntı da sizin esinizi daha iyi tanimaniza vesile olmuş
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Görmezden gel seçeneği var sen bana onu uygula. Saçmalandığını düşündüğüm her yerde ben uyarımı yaparım.Bu sizi ilgilendirmez zaten ben yapıcam siz değil naparsanız yapın la olmuyo bir gün başınıza gelirse sizin veya çoluğunuzun çocuğunuzun anlarsınız zor durumda olarak paylaşım yaptım kimseyi ilgilendirmez zaten başına gelen varmı diyerek sordum yaşamayan bilmeyen yazmak için yazan insanlarr yazsın diye yazmadım konularıma cevap vermeyin lütfen
- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Dertli deliye dönmüş derler arkadaşlar. Herkes sizin gibi düşünseydi veya sizin gibi hayatlarını devam ettirselerdi hayatta farklılıklar olmazdı. Burada kadın kimseyle paylaşamadığı bir derdini ve uyguladığı yöntemi paylaşmış. Benim bir tane çocuğum var yıllar yıllar sonra hamile kaldım ikizlerime onlarda doğal yolla olmuştu düştü ve ben tedavi görmeye karar verdim hiçbir sorunum olmamasına rağmen. Her duyduğumu denedim incir kürü cevizi o su bu su çocuğum olduğu halde. İnsanları yargılamak kolaydır anlamaya çalışın. Beden onun kafa onun sonuçta evli barklı aklı yerinde bir insan. Ben de tedavi gördüğümü sakladım konu komşudan akrabalardan. Eminim arkadaş da yaptığı uygulamanın doğru olmadığının farkında saklıyor çevresinden. Zaten bu yöntemi deneyenlere seslenmiş kadın konu taa doğuma kadar gitmiş. Kadın hamile bile değil sezeryanı normal doğumu ne bilsin.
buradaki arkadaşlar aslında size yardımcı olmaya çalışmış ama siz çok hassassiniz anlaşılan.
evet çok sabırsızlanıyor olabilirsiniz, ama şu süreçte normal yollarla bile hamile kalmak önerilmiyor. bu konuda pek çok kadın doğum uzmani gebelik planlarini ertelemeyi tavsiye ediyor.
ayrica hamile kaldim hop dogum oldu şeklinde ilerlemiyor ki olaylar. hamilelik uzun bir süreç. 5mm şırınga olmadi diyorsunuz. bunun vajinal ultrasonu var, doguma yakin olmadi olmaz belki erken açıklık olacak alttan açıklık kontrolü var. enfeksiyon olabilirsiniz alttan muayenesi var. bunlari nasil yaptıracaksınız. emin olun 5mm şırıngadan çok daha fazlasi bunlar.
o yüzden iyi niyetli bir tavsiye olarak diyorum ki önce tedavinizi olun sonra hamileliği düşünün. yoksa hamilelik süreci sizin için bir kâbusa dönüşebilir.
evet çok sabırsızlanıyor olabilirsiniz, ama şu süreçte normal yollarla bile hamile kalmak önerilmiyor. bu konuda pek çok kadın doğum uzmani gebelik planlarini ertelemeyi tavsiye ediyor.
ayrica hamile kaldim hop dogum oldu şeklinde ilerlemiyor ki olaylar. hamilelik uzun bir süreç. 5mm şırınga olmadi diyorsunuz. bunun vajinal ultrasonu var, doguma yakin olmadi olmaz belki erken açıklık olacak alttan açıklık kontrolü var. enfeksiyon olabilirsiniz alttan muayenesi var. bunlari nasil yaptıracaksınız. emin olun 5mm şırıngadan çok daha fazlasi bunlar.
o yüzden iyi niyetli bir tavsiye olarak diyorum ki önce tedavinizi olun sonra hamileliği düşünün. yoksa hamilelik süreci sizin için bir kâbusa dönüşebilir.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ben de 16 aydır çocuk sahibi olamıyorum. 3 yıl olacak evleneli. Tedaviye başlayacaktık başlayamadık. Bi şekilde hamile kalsa bile vajinal muayene yapılması gerektiğinde zorlanacak. Ayrıca da cinsellik oturması lazım sağlıklı bir evlilikte olmazsa olmaz çünkü her iki taraf için de. Bu arkadaş bi şekilde hamile kaldı sorun çıkmadı diyelim bu sefer hamileyim diye vajinismusu yenmeye calışmayacak. E adam da sabır taşı mı?Dertli deliye dönmüş derler arkadaşlar. Herkes sizin gibi düşünseydi veya sizin gibi hayatlarını devam ettirselerdi hayatta farklılıklar olmazdı. Burada kadın kimseyle paylaşamadığı bir derdini ve uyguladığı yöntemi paylaşmış. Benim bir tane çocuğum var yıllar yıllar sonra hamile kaldım ikizlerime onlarda doğal yolla olmuştu düştü ve ben tedavi görmeye karar verdim hiçbir sorunum olmamasına rağmen. Her duyduğumu denedim incir kürü cevizi o su bu su çocuğum olduğu halde. İnsanları yargılamak kolaydır anlamaya çalışın. Beden onun kafa onun sonuçta evli barklı aklı yerinde bir insan. Ben de tedavi gördüğümü sakladım konu komşudan akrabalardan. Eminim arkadaş da yaptığı uygulamanın doğru olmadığının farkında saklıyor çevresinden. Zaten bu yöntemi deneyenlere seslenmiş kadın konu taa doğuma kadar gitmiş. Kadın hamile bile değil sezeryanı normal doğumu ne bilsin.
- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...
www.kadinlarkulubu.com
M maviis55
Son düzenleme:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.