S-M beden kıyafetler 5-10TL

Ekoseli iki gömlek ve lacivert üst satılmıştır kızlar Hy_patia arkadaşımız inşallah güzel günlerde kullanır :)

Yarın kargoya gitmem gerek. Kıyafetlerle ilgilenen varsa mesaj atabilir. (Güncelleme)

Anladım canım teşekkür olsun bu arada yeni konun hayırlı olsun senden farklı alışverişlerde hem çanta hem mont almış biri olarak ne kadar temiz ve kalıteli ürünler sattığının garantisini veriririm görüşmek üzere

Evet. Daha önce de benden alışveriş yaptığın için seni çok iyi hatırlıyorum. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim Görüşmek üzere

Merhaba yakası tüylü hırkayı çok beğendim. Yakası çıkıyor mu?
Başka ekleyeceğiniz varmı bu aralar

Merhaba yakası tüylü hırkayı çok beğendim. Yakası çıkıyor mu?
Başka ekleyeceğiniz varmı bu aralar
Çıkmıyor onun o pofuduk kısmı Valla bir yürüyüş bandı eklicem 350tlye. Başka bir şey yok şimdilik. O kıyafet S beden ve 10tl.

Kıyafet dediğiniz hırka değil mi? 38 bedenim ben olur sanırım resimden salaş görünüyor ama... Bir de sarı askılı elbisenin bedeni nedir?

Kıyafet dediğiniz hırka değil mi? 38 bedenim ben olur sanırım resimden salaş görünüyor ama... Bir de sarı askılı elbisenin bedeni nedir?
Ben en iyisi size özelden yazayım. Ben genelde fotoğraf koyup bu mu demeden içim rahat etmez. Maalesef bedeni yazmıyor. Ben çok butiklerden alışveriş yapardım eskiden. Ordan kaldı. Ama M beden diye düşünüyorum. S bedeni olana bol gelecek.

İyi akşamlar koşu bandı duruyormu son fiyat ve şehri öğrenebilirmiyim

İyi akşamlar koşu bandı duruyormu son fiyat ve şehri öğrenebilirmiyim
İyi akşamlar :) Duruyor. Maalesef daha fazla indirim yapamayacağım 300tl. Yeni gibi zaten. Tertemiz hiç bir yıpranması yok koşu bölümünde. İstanbulun Anadolu Yakasında oturuyorum.

Bende avrupa yakasındayım almayı istiyorumda nereye koysam diye düşünüyorum evde. Bi eşimle görüşmem lazım bu konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…