Peki :)tamam 3ünü alıyorum. tekrar baktım da ihtiyacım olan bir şey şimdilik yok. hesap bilgilerinizi yollarsanız yarın ödemeyi yaparım.
Canım satıldı onlar O yüzden sayfadan kaldırdım.Merhaba Canım the balmın ürününü hangi sayfaya ekledin baktım ama göremedim
Evet. Daha önce de benden alışveriş yaptığın için seni çok iyi hatırlıyorum. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimAnladım canım teşekkür olsun bu arada yeni konun hayırlı olsun senden farklı alışverişlerde hem çanta hem mont almış biri olarak ne kadar temiz ve kalıteli ürünler sattığının garantisini veriririm görüşmek üzere
Çıkmıyor onun o pofuduk kısmıMerhaba yakası tüylü hırkayı çok beğendim. Yakası çıkıyor mu?
Başka ekleyeceğiniz varmı bu aralar
Ben en iyisi size özelden yazayım. Ben genelde fotoğraf koyup bu mu demeden içim rahat etmez. Maalesef bedeni yazmıyor. Ben çok butiklerden alışveriş yapardım eskiden. Ordan kaldı. Ama M beden diye düşünüyorum. S bedeni olana bol gelecek.Kıyafet dediğiniz hırka değil mi? 38 bedenim ben olur sanırım resimden salaş görünüyor ama... Bir de sarı askılı elbisenin bedeni nedir?
Güle güle kullanın :)Bugün geldi ürünlerim , çok teşekkür ederim.
İyi akşamlar :) Duruyor. Maalesef daha fazla indirim yapamayacağım 300tl. Yeni gibi zaten. Tertemiz hiç bir yıpranması yok koşu bölümünde. İstanbulun Anadolu Yakasında oturuyorum.İyi akşamlar koşu bandı duruyormu son fiyat ve şehri öğrenebilirmiyim
Yalnız nakliyesi size ait. Yani gelip almanız gerek. Bunu belirtmem gerek.Bende avrupa yakasındayım almayı istiyorumda nereye koysam diye düşünüyorum evde. Bi eşimle görüşmem lazım bu konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?